Şimdi Ara

tesisat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar jbl amfi ile woofer baglatması ne kadar tutuyo haberı olan varmı???

• Kabloları sen almıyıcaksan bu bi tesisatçının duruma göre 1 ila 3 saat arasında zamanını alır. 30 ile 80 milyon arasındada fiyat değişir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gkhn_

Kabloları sen almıyıcaksan bu bi tesisatçının duruma göre 1 ila 3 saat arasında zamanını alır. 30 ile 80 milyon arasındada fiyat değişir.

katılmıyorum 30 ile 80 milyona yaptırıldığına bizim bir arkadaş bir tek amfi yi 120 milyona aldı ve oda jbl idi yani kaç watt olduğu onemli onuda belirtirse daha güzel ve kesin bir fiyat söyleyebiliriz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: websea

arkadaslar jbl amfi ile woofer baglatması ne kadar tutuyo haberı olan varmı???

katılmıyorum 30 ile 80 milyona yaptırıldığına bizim bir arkadaş bir tek amfi yi 120 milyona aldı ve oda jbl idi yani kaç watt olduğu onemli onuda belirtirse daha güzel ve kesin bir fiyat söyleyebiliriz.

-------

Bi daha oku , dikkatini çektimi şimdi ?

Bende araç ses sistemleri konusunda az çok bilgiliyim , JBL anfi SubWoofer kaça olur diyene şu paraya olur diye fiyat vermem.

Biraz dikkatli okuyalım lütfen.
  • quote:

quote:

arkadaslar jbl amfi ile woofer baglatması ne kadar tutuyo haberı olan varmı???

-------

Bi daha oku , dikkatini çektimi şimdi ?

Bende araç ses sistemleri konusunda az çok bilgiliyim , JBL anfi SubWoofer kaça olur diyene şu paraya olur diye fiyat vermem.

Biraz dikkatli okuyalım lütfen.

orasını bende okudum ama tabir olarak boofer baalatcam arabaya derler yani nasıl anlatiim her iki anlamdada demiş olabilir senin dediğin acıdan düşününce haklısın ama sende bi benim dediğim açıdan bakarsan anlarsın en iisi konuyu açan arkadaş biraz daha netlik getirsin

• Tamam sana katılıyorum dedigin dogru fakat. 30-80 yazmışım bu ikisinin fiyatı asla olamaz. Benim neden bahsettigimi anlamamışsın ve 120 milyona anfi aldı demişsin.

Neyse konu dağılmasın.
  • quote:

Tamam sana katılıyorum dedigin dogru fakat. 30-80 yazmışım bu ikisinin fiyatı asla olamaz. Benim neden bahsettigimi anlamamışsın ve 120 milyona anfi aldı demişsin.

Neyse konu dağılmasın.

ne biliyim işte bende 30-80 yazınca orda dedim heralde karıştırdı fln.. bende sadece bi amfinin hemde ucuz olan bi amfi bile 120 milyon verdiğini söyledim
  • valla anfiyi woofera baglıycak sadece 75 kagıt para ıstedi baglatan varsa bı sorıyım dedim kazık yemek istemitorum
  • quote:

valla anfiyi woofera baglıycak sadece 75 kagıt para ıstedi baglatan varsa bı sorıyım dedim kazık yemek istemitorum

Eğer bu basit işi kendin yapamıyorsan elektirikle alakası olan ve arabasına 2 tane kolan takmış birine bu işi bedavaya yaptırabilirsin.
  • eğer en kıyak ses sistemi bende olsu diyosan bi 30000 ytl yi gözden çıkar derim ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: cheguewera

eğer en kıyak ses sistemi bende olsu diyosan bi 30000 ytl yi gözden çıkar derim ben

naptın sen yaw o paraya araba alır hemde 150 db ses alırsın rahat
  • cheguewera kardesim ironi yapmıs ama dikkat etmediniz... Nick'e bak resme bak... Hangisine inanalım abi, Komün müyüz, Faşo mu?? Yoksa ikisinin ortasını alsak, ortada bişey, liboş muyuz??

İmzayı sonra gördüm... Tamam anlayacağımı anladım da... Nick naalaka??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 15 Ocak 2006 17:23:08 >
  • quote:

eğer en kıyak ses sistemi bende olsu diyosan bi 30000 ytl yi gözden çıkar derim ben

en az daha çok para daha çok ses
  • quote:

Orjinalden alıntı: MASTER_E

quote:

katılmıorum cok ii tesisatlar var ama yaptırmasını biliceksin ucuz oluyor ama diorum ya yaptırmasını bilicen doğru yerde doğru aleti kullanırsan ses kaliteli olur ve ucuzlarını bulabilirsin..

• quote:

Orjinalden alıntı: ahmetdede

quote:

Orjinalden alıntı: MASTER_E

quote:

katılmıorum cok ii tesisatlar var ama yaptırmasını biliceksin ucuz oluyor ama diorum ya yaptırmasını bilicen doğru yerde doğru aleti kullanırsan ses kaliteli olur ve ucuzlarını bulabilirsin..

evet dostum sana katılıyorum

• quote:

=) sende bi karar ver bi cok para ii ses diosun bide bilene yapttırırsan az para iyi ses diosun =)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetdede

quote:

=) sende bi karar ver bi cok para ii ses diosun bide bilene yapttırırsan az para iyi ses diosun =)

hakkatten yau
  • 75ytl iyi demiş yine :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.