Şimdi Ara

Tesisatçı Buderus U072 24Kw önerdi. Sizce nasıldır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
8.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    hocam şimdi ben anlamadım. normalde termostat düşünmüyoruz ama termik dezenfeksiyon falan diye görünce düşündüm. sırf bunun için alınır mı, alınırsa ayarı nasıl yapılır? bir de hangi termotatlar destekler bunu, tam emin değilim ama programlayabilmek için en az rc150 lazım gibime geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • StG 44 kullanıcısına yanıt
    u72 gibi kombiyi bence oda termostatsız kullanmayın,rc150 u72 ile uyumlu mu bilmiyorum ben rc100 uyumlu diye biliyorum
    bence buderus müşteri hizmetlerine sorun şu sitede uyumsuz yazıyor ki buderus konusunda iyi satış yapan bilinen bir site

http://www.isimarketiniz.com/Buderus-RC150-Oda-Termostati,PR-1566.html

http://www.isimarketiniz.com/Buderus-RC100-Oda-Kumandasi-7738110085,PR-1649.html

• disintegration kullanıcısına yanıt
    hocam doğru söylüyorsun ama radyatörler, borular falan eski bina da eski zaten yani değer mi diye düşünüyor insan bir de montajı falan nasıl olacak kabloluysa uğraştırmaz mı?

termostatla ilgili de bu konunun ilk cevabına rc150 uyumlu yazmışsınız da ondan dolayı uyumlu sandım. tam bir fikrim yok ama şöyle bir site buldum orada uyumlu görünüyor :http://www.odatermostati.org/Buderus-oda-termostati.html

bir de kombinin kullanım kılavuzunda termik dezenfeksiyon için "sıcak kullanım suyu kontrollü" bir termostatı kullanabilirsiniz yazıyor. rc100'de bu özellik yok sanırım. yani mantıken rc100'den başka uyumlu bir tane olması gerek diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StG 44 -- 12 Eylül 2017; 11:5:9 >

• Beyler evim için kombi petek fiyatı aldım buderus u072 ve demir döküm plus toplam fiyat 6.300₺ söylendi. Evim 2+1 toplam 5 petek 1 krom havlu pan fiyatı bu şekilde sizce normal mi yoksa fiyat yüksek mi?

• Başkentli Müdür kullanıcısına yanıt
    İyi fiyat vermiş içerisinde proje dogalgaz cekimi varmı ben eve dogalgaz cekilmesi kombi tesisatı eve şebeke suyu çekilmesi 4 petek bi havlupan 6100 e yaltırdım anahtar teslim demir döküm petem ariston caresx kombi

• quote:

Orijinalden alıntı: disintegration

u72 de ön ısıtma modu var eşanjörde bir miktar suyu hazır tutar musluğu açınca sıcak suyu gönderir
    kombin oda sıcaklığına göre modülasyon yapabiliyor yani modülasyonlu oda termostatı taktırabilirsin bu özellik her kombide olmaz buderus rc100 uyumludur eğer alırsan kombiden kazan sıcaklığını 60c ye ayarla,
    oda termostatından istediğin derece örnek 21-24c arası,ev ısındıkça kademeli olarak kombiden kazan sıcaklığı düşecek
    kombin dur kalk şeklinde çalışacak böyle çalışmasını istemiyorsan herhangi bir on-off oda termostatı taktırabilirsin
    Merhaba ;

Buderusta bahsetmiş olduğunuz ön ısıtma mutlaka gaz kullanımını artırıyordur, bunu engellemek için içerisinde birteknoloji barındırıyor mu?
  • cnryldz kullanıcısına yanıt
    ön ısıtma modunu aktif pasif yapma modu vardır, kullanım kılavuzunda yazar

• disintegration kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.