Şimdi Ara

Tesisatlı Kasa En Son Haliyle...[Videolu]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
3.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Çok Ibır Cıbır Eklendi Çıkarıldı :D Sonunda Bu Hale Geldi Önü Kaldı Ama Öşeniyorum Önünü Yapmaya Ama Ben Kendim Votka Şişelerinden Kasa Yapıcam Ve Onunla Bu Kapağı Birleştiricem Acayip Bişi Olucak inş. xD Hadi Bakalım Videolu

Not : Kablolardan Nefret Ediyorum !!!
    Not2 : Hoperlör Manyetik Alan Korumlıdır Sadece Sarsıntıdan Pc Arasıra Donar :D onun yüzünden bi hddmi garantiye vermek zorunda kaldım xD

19.11.2010 En Son Hali İle

Video [ Çalan Parça : I love Bass ]
    http://www.facebook.com/video/video.php?v=401878196739&ref=mf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trane46 -- 19 Kasım 2010; 0:51:40 >

• akıllara zarar!
    tez zamanda monitöre de el atmanı bekliyoruz.

ilginç bir çalışma ama emeğine sağlık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SKYSOL!D -- 23 Ağustos 2010; 17:04:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SKYSOL!D

akıllara zarar!

Monütöre Sellektör Sistemi Yapıcam Arkasına Şerit Led Döşicem O Led'leride Bi Switçle klavyeye bağlıyacam ona bastımmı yanıcak :D sellektör hesabı başka ne yapabilirim yorumun için çok sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: trane46

quote:

Orijinalden alıntı: SKYSOL!D

akıllara zarar!

Monütöre Sellektör Sistemi Yapıcam Arkasına Şerit Led Döşicem O Led'leride Bi Switçle klavyeye bağlıyacam ona bastımmı yanıcak :D sellektör hesabı başka ne yapabilirim yorumun için çok sağol

Alıntıları Göster
    sen bian evvel o subwooferı oradan çıkar yoksa bi daha o güzel bilgisayarın açılmicak

• quote:

Orijinalden alıntı: opelastra25

sen bian evvel o subwooferı oradan çıkar yoksa bi daha o güzel bilgisayarın açılmicak

Alıntıları Göster
    Kasayı boyaman, kasa içindeki kabloları toparlaman ve kasanın iç kenarlarının görünmesine bir önlem bulman lazım. Pleksinin kenarlarından 2cm'lik bir kısmı boyayarak çerçeve yapabilirsin. Ayrıca hoparlörün arka kısmı için bir de kasa yapman lazım. Artık porselen kaseyle mi yaparsın ahşap tasla mı yaparsın bilmiyorum ama amfilerin arka kısmında yoğun manyetik alan vardır. Bu manyetik alanın kasa içine etki etme ihtimaline karşı yalıtım yapman lazım. Pleksiden de yapabilirsin amfinin kutusunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: thunderwatcher

Kasayı boyaman, kasa içindeki kabloları toparlaman ve kasanın iç kenarlarının görünmesine bir önlem bulman lazım. Pleksinin kenarlarından 2cm'lik bir kısmı boyayarak çerçeve yapabilirsin. Ayrıca hoparlörün arka kısmı için bir de kasa yapman lazım. Artık porselen kaseyle mi yaparsın ahşap tasla mı yaparsın bilmiyorum ama amfilerin arka kısmında yoğun manyetik alan vardır. Bu manyetik alanın kasa içine etki etme ihtimaline karşı yalıtım yapman lazım. Pleksiden de yapabilirsin amfinin kutusunu.

Alıntıları Göster
    Kablolar kötü durmuş ayrıca o subwoofen bilgisayarını etkilemiyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: BhdrVRL

Kablolar kötü durmuş ayrıca o subwoofen bilgisayarını etkilemiyor mu?

Alıntıları Göster
    subwoofer işlemci ve ekran kartına en kolay hard diske çok zarar verir başka yermi yok wooferi takacak :D kaç watt o?
  • quote:

Orijinalden alıntı: talh4wk

subwoofer işlemci ve ekran kartına en kolay hard diske çok zarar verir başka yermi yok wooferi takacak :D kaç watt o?

Alıntıları Göster
    hiç iyi bişey değil bence onu çıkar oraya fan tak
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackal___61

hiç iyi bişey değil bence onu çıkar oraya fan tak

Alıntıları Göster
    saçmalık, vakit kaybı:S
  • quote:

Orijinalden alıntı: centilmen53

saçmalık, vakit kaybı:S

Alıntıları Göster
    Bence de subwooferı çıkar oradan
  • quote:

Orijinalden alıntı: zouzouni

Bence de subwooferı çıkar oradan

Alıntıları Göster
    İyi düşünce aslında hem güzel bi görüntü hemde hoparlöre kabin olur.Ama titreşimin verdiği zarar ne derce olur bilemem :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SnipeR MsT

İyi düşünce aslında hem güzel bi görüntü hemde hoparlöre kabin olur.Ama titreşimin verdiği zarar ne derce olur bilemem :)

Alıntıları Göster
    subwooferı çıkarırsan iyi olur görüntü olarakda bana çok acayip geldi pek göze hitap etmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: H_QmR

subwooferı çıkarırsan iyi olur görüntü olarakda bana çok acayip geldi pek göze hitap etmiyor.

Alıntıları Göster
    [ÇİZİ] reklam kokan hareketler bunlar mike gzl olmus
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßysLw

[ÇİZİ] reklam kokan hareketler bunlar mike gzl olmus

Alıntıları Göster
    Bişi Olmaz Güzel Yapmışsın Harddisk e Bir Zararı Olacağını Sanmam Hdd ler Dayanıklıdır.Taşınabilir Diskleri Bir Düşünün...
  • quote:

Orijinalden alıntı: amd@türkiye

Bişi Olmaz Güzel Yapmışsın Harddisk e Bir Zararı Olacağını Sanmam Hdd ler Dayanıklıdır.Taşınabilir Diskleri Bir Düşünün...

taşınabilir disklerin SSD den farkı yoktur yanlış bilgilendirme yapmayınız, harddisc ler hareketli parçalardan oluşur ve titreşim, sarsıntı gibi etkenlerden uzak tutulmalıdır aksi takdirde kafa atar veya mıknatıslar dağılır. Bu yüzden harddisc ile taşınabilir diskler arasında dağlar kadar fark var
  • quote:

Orijinalden alıntı: .brian.

quote:

Orijinalden alıntı: amd@türkiye

taşınabilir disklerin SSD den farkı yoktur yanlış bilgilendirme yapmayınız, harddisc ler hareketli parçalardan oluşur ve titreşim, sarsıntı gibi etkenlerden uzak tutulmalıdır aksi takdirde kafa atar veya mıknatıslar dağılır. Bu yüzden harddisc ile taşınabilir diskler arasında dağlar kadar fark var

insanları yalanmasana arkadaşım hayatında hiç merak edip taşınabilir hddnin içini açtınmı sn içinde bildiin hdd war yani diğerlerinden bi farkı yoq anca extream modellerde ssd war
    2.5 luk taşınabilirlerlerde zaten bildiin notebook hdd si war ama 2.5 hdd ler yapısı gereği 3.5 luklara nazaran daha dayanıklıdır yani snn sandıın gibi özel üretim deil tabi herkesin hataları olabildiği gibi bnmde snnde olabilir ama insanları kırmayalım ii forumlar ...

• quote:

Arkadaşlar çok Geç cevap verdim biliyorum ama thunderwatcher abi senin tafsiyene uyucam

öteki arkadaşlar Hoperlör Manyetik Korumalıdır 2 Senedir Sadece Titreşimden Kasa 1 kaç saniye donma yapar o da son ses bass açınca hddyi ben duvara fırlatmıştım o yüzden bozulmuştu yenisini aldım halen birşey yok sapa sağlam 2 seneyide geçti :D

• quote:

quote:

Arkadaşlar çok Geç cevap verdim biliyorum ama thunderwatcher abi senin tafsiyene uyucam

öteki arkadaşlar Hoperlör Manyetik Korumalıdır 2 Senedir Sadece Titreşimden Kasa 1 kaç saniye donma yapar o da son ses bass açınca hddyi ben duvara fırlatmıştım o yüzden bozulmuştu yenisini aldım halen birşey yok sapa sağlam 2 seneyide geçti :D

• quote:

Orijinalden alıntı: RAMPAG£

quote:

quote:

Ya Azıcık Sinir Hastasıyım GTA IV oynarken az bi görevin sonunda donduğu için res atmak zorunda kaldım ( kulaklıkla oynuyordum hoperlör dışardaydı hatta ) o an açılırken sinirlerime hakim olamadım çıkardım duvara fırlattım vs vs... çok önemli bilğilerim gitmişti hala yas tutarım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RAMPAG£

quote:

quote:

Ya Azıcık Sinir Hastasıyım GTA IV oynarken az bi görevin sonunda donduğu için res atmak zorunda kaldım ( kulaklıkla oynuyordum hoperlör dışardaydı hatta ) o an açılırken sinirlerime hakim olamadım çıkardım duvara fırlattım vs vs... çok önemli bilğilerim gitmişti hala yas tutarım

Alıntıları Göster
    Manyetik interferans adı verilen bir lanet vardır ki sistem mühendisleri iyi bilirler kendisini... Senin çalışmanda bu olabilir de olmayabilir de... Ama zaten subwoofer hoparlörünün bir kabin içerisinde olması durumunda daha fazla performans alınır. Aksi takdirde bass efektler alınabilse de bass ses derinliği tam alınamayabilir. Örnek: Film sırasındaki patlamalar normal şekilde duyulurken bir bass gitarın tınıları kabinli sistemdeki kadar iyi olmayabilir. Özellikle de ahşap kabinlerde ses daha temizdir. Tabi çok ince bir fark, her kulak bunu algılayacak kadar hassas olmaz ama bence doğrusu bu. Bass kolon yer kaplıyor ve bu yönden pratik düşünceni alkışlıyorum. Dediğim gibi sorunsuz kullanman da mümkün ama ben olsam tercih etmezdim.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.