Şimdi Ara

Tesla Model S kullandim, hakkindaki tum fikirlerim degisti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
100
Cevap
8
Favori
8.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

O şekilde garajlı - bahçeli en ne kadar?

Bilginiz var mı?

Dizilerden midir nedir adamların evden çıkıp garajlarına girmesi, araba ile uğraşması, bilardo masası koyup oynaması çok hoşuma gitmiştir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hemican

quote:

Orijinalden alıntı: serdardespp

quote:

Orijinalden alıntı: hasan21t

O bu degilde evinizde guzel yerde ha. Garaji bahcesi genis yollar bosverin teslayi.

Aynen evler çok güzel görünüyor ,
    Neresi acaba :)

Michigan hocam. Istanbula gore koy sayilabilecek bir yer:)
    Kisin eksi 15,20 dereceleri goruyor. Haliyle evlerde ona gore ucuz talep az olunca:)

Abd de yasamak isterdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şöyle ev olsa sabahları 1 saat koşsan akşamları yarım saat yürüyüş yapsan .

Terör derdi yok Suriyeli saldırmıyor arabana .

Çok merak ediyorum bu Amerikalılar nasıl ölüyor doğal sebeplerden ? Abi ölmez insan ya harbi diyorum.
  • Hemican kullanıcısına yanıt
    guzel bi inceleme olmus. tesekkurler

mesleginiz ne acaba ? :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Obeziteden ve kanserden.
  • Hocam renk mavi mi siyah mı çıkaramadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Obeziteden ve kanserden.

Dogal sebeplerden diyorum abi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serdardespp

quote:

Orijinalden alıntı: hasan21t

O bu degilde evinizde guzel yerde ha. Garaji bahcesi genis yollar bosverin teslayi.

Aynen evler çok güzel görünüyor ,
    Neresi acaba :)

Michigan hocam. Istanbula gore koy sayilabilecek bir yer:)
    Kisin eksi 15,20 dereceleri goruyor. Haliyle evlerde ona gore ucuz talep az olunca:)

Meslek ne hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    O kısım için liveleak

Var abuk subuk olaylar.

Polis şiddeti, mafya ve çeteler...vs.

Chicago ve Detroit çok fena mesela.
  • Madem araba konusundan eve kaydık,ben de bir soru sorayım.Evinizde ısınmak için nasıl bir yakıt kullanıyorsunuz, Amerikadaki evlerde kullanılan izolasyon kalitesi ne düzeyde? Bir de hep merak ettiğim,Hortum ,tayfun gibi felaketlerin bol yaşandığı eyaletlerde,neden fırtınadan kolay zarar gören yapılar yerine, betonarme yapılar tercih edilmiyor, maaliyet mi gözetiliyor? Teşekkürler.
  • quote:

Obeziteden ve kanserden.

• Direksiyon hissi nasıl bana hissiz göründü.

5 para etmez o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

Obeziteden ve kanserden.

Doğal sebep diye birşey yok ki.Yaşlılıktan dahi ölse insan yine doğal ölüm olamaz.Mutlaka bir ya da birden fazla hayati organ iflas etmiştir.Yoksa ölümsüz olurduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: juke sero

Aracın fiyati ve tr deki vergi dusunulunce bu arabayi almamak icin tek sebep sarj istasyonu sayisidir. Tesla bunu ulkelerde yayginlastirir ve daha ekonomik modeller yaparsa super olur.

Tesla model 3 mart 2016 da :)

• Baya renkli bir konu oldu arabadan girdik, ev mev derken Amerikalilarin olum sebeplerine, cetelere bile baglamisiz konuyu :)
    Lutfen Detorit`e laf yok o kadar da kotu bir yer degil, buyur gel bir gun gezdireyim.

Bu arada direksiyon bana Bmw den sonra hic hissiz gelmedi. Bmw ayarinda diyebilirim. Renge ben de cok dikkat etmedim ama mavi degildi, siyahti sanirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hemican -- 21 Kasım 2015; 3:46:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

İnceleme için teşekkürler.

Bilginiz var mı?

Dizilerden midir nedir adamların evden çıkıp garajlarına girmesi, araba ile uğraşması, bilardo masası koyup oynaması çok hoşuma gitmiştir.

Konuyu cok dagitmadan ev sorularina kisa bir cevap vereyim. hocam o resimde arkada gorulen iki tane ev baya buyuk ortalam evlerden. Arkalarinda havuzlari falan var. Pahalidir yani bir sekilde.

Ama normal buyuklukte (3-4 oda) 2 katli bahceli garajli evler 200-300 bin dolar arasina bulunabiliyor yasina muhitine falan gore.

Evler genelde dogalgazla isiniyor. Izolasyon malzeme kalitesini bilmiyorum ama iste standarda gore yapiliyor, yeni evlerin izalosyonunun iyi oldugu soyleniyor. (ki aslinda insaat muhendisiyim ama o kadar incelemedim.)

Michiganda evler hep ahsap ama oyle buyuk firtinalar olmuyor burada hortum tayfun gibi. Diger yerleri bilmiyorum ama herhalde hem yapmasi ucuz hem de cabuk oldugu icin ahsap tercih ediliyor diye dusunuyorum. 2 katli bir evi aslinda beton yapmak bir sekilde israf sonucta, apartmanlar zaten genelde beton.

• Vay bee

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xweser

İnceleme için teşekkürler.

Bilginiz var mı?

Konuyu cok dagitmadan ev sorularina kisa bir cevap vereyim. hocam o resimde arkada gorulen iki tane ev baya buyuk ortalam evlerden. Arkalarinda havuzlari falan var. Pahalidir yani bir sekilde.

Ama normal buyuklukte (3-4 oda) 2 katli bahceli garajli evler 200-300 bin dolar arasina bulunabiliyor yasina muhitine falan gore.

Evler genelde dogalgazla isiniyor. Izolasyon malzeme kalitesini bilmiyorum ama iste standarda gore yapiliyor, yeni evlerin izalosyonunun iyi oldugu soyleniyor. (ki aslinda insaat muhendisiyim ama o kadar incelemedim.)

Michiganda evler hep ahsap ama oyle buyuk firtinalar olmuyor burada hortum tayfun gibi. Diger yerleri bilmiyorum ama herhalde hem yapmasi ucuz hem de cabuk oldugu icin ahsap tercih ediliyor diye dusunuyorum. 2 katli bir evi aslinda beton yapmak bir sekilde israf sonucta, apartmanlar zaten genelde beton.

Meslektasiz ancak trde yasamaktan utanıyorum. Sizin tek derdiniz fırtına olsun. Burada her gün aksiyon dolu. Zamaninda fırsatım vardi akrabalara green card çıkınca new jersey a gitme firsatim vardı.

Bu yorumum için sizden Özür dilerim.

• Makul fiyat uzun menzil ve yaygin elektrik istasyonu olsa cok iyi secenek bunlar.

Birsey danisacagim cahilligime verin. Istasyonlardaki elektrik ucreti nasil hic bahsetmemissiniz. Bedava degildir herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: 200ugececekaga

Makul fiyat uzun menzil ve yaygin elektrik istasyonu olsa cok iyi secenek bunlar.

Birsey danisacagim cahilligime verin. Istasyonlardaki elektrik ucreti nasil hic bahsetmemissiniz. Bedava degildir herhalde.

Hocam niye cahillik olsun.
    Tesla`nin kendi kurdugu supercharger adini verdigi istasyonlar var burada elektrik Model S sahiplerine bedava.
    Ayrica mesela bazi sirketlerde elektrik calisanlarina bedava olabiliyor.

Alisveris merkezi oteller vs de olan istasyonlarda kac para hic bir fikrim yok ama evde sarj ederseniz kaba bir hesapla 10 TL ile 100 km gidiliyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.