Şimdi Ara

Tesla Model S kullandim, hakkindaki tum fikirlerim degisti (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
8
Favori
8.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Thomassee

Tesla neymiş ya

Amerika arabanın membası.

Ben şöyle bişey alırdım

Tesla Model S kullandim, hakkindaki tum fikirlerim degisti

Şu güzelliğe bakar mısınız

Bunu aldin mi benzin istasyonun olmali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Insane modu denedinizmi

• Onu da alırız be

Petrol zaten düşmüş bir sürü iflas eden benzinlikçi var.

Çıkarım piyasaya

@BaDOkei

Vize yanmıyor rahatça başvurabilirsin
  • quote:

Onu da alırız be

Petrol zaten düşmüş bir sürü iflas eden benzinlikçi var.

Çıkarım piyasaya

@BaDOkei

Vize yanmıyor rahatça başvurabilirsin

Zaten bu sene başvurular bitti bidahaki yıl için başvurmayı planlıyorum.

Eğer olurda çıkarsa ( çok şanslıyımdır ) macera aramaktan ziyade elimizden tutan birileri olsa çok daha makbul geçer ;)

• Tesla'yı uzun zamandır ben de takip ediyorum, elektrikli otomobil konusunda işin başını çekiyor o gerçek ancak ABD'de yaşasam elektrikli araba almazdım.
  • Senden genişçe bir ABD konusu bekliyorum ona göre.
  • Muhteşem bir araç.

• Taslağa başlim şimdiden

O değil de forumda bi sürü üye var ama hiçbiri şöyle geniş ve doyurucu bi konu açmadı bi türlü

daturkishulan forumu bıraktı

• Gemide taşıdığımız tesla araçlardan birisi kendi kendine transport moddan çıkıp kapıları kilitlemişti. Normalde gemide tüm araçların ön yolcu koltuğuna konuyor anahtarları ve kapıları kilitlenmesin diye transport yani taşıma modunda oluyor.

Normal prosedür kapının servis veya çilingir tarafından açılması ancak tesla bilinen bir araba olmadığı için açılamadı.

Bundan sonrası tamamen sürpriz idi, tesla teknik asist hattını arayarak aracın şasi numarası ve gerekli bilgileri verdik, operatör sisteminden kontrol ettikten sonra uydu sinyali ile kilidi devre dışı bıraktı.

Bu andan sonra teslalara bakışım değişti.

Spor modelinin artık üretilmiyor oluşu ise çok üzücü

• quote:

Taslağa başlim şimdiden

O değil de forumda bi sürü üye var ama hiçbiri şöyle geniş ve doyurucu bi konu açmadı bi türlü

Bölük oluyor genelde o konular, ara ara popüler oluyor sonra yok oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

Elektrikli araç candır. Bir de Tesla bambaşka bir boyut katmış. Anahtar bile başlı başlına eşsizlik izlenimi veriyor yani.

Motor sesi olmadan keyif alınmaz denmiş de, Mustang alternatifi olarak düşünülmüş bir konsept değil zaten elektrikli araçlar.
    Gürültü, emisyon ve yakıt parası gibi dertlerden kurtulmak yaşam kalitemizi ciddi anlamda arttıracak bence.

Bir de hızlı şarj noktalarında 20 dk molalarla uzun mesafe gidilebilir demişsin. Hacettepe röportajındaydı galiba, hızlı şarj sadece acil durumlarda kullanılmalı yoksa pilin ömrünü ciddi ölçüde kısaltır denilmişti. Tesla için geçerli değil mi bu?

Şarj hâlen sorun.Elektrik teknolojisi yeterli değil.20 dakika bile çok ki onu bile çok kullanmayın diyorlar.Düşünsenize bir petrol ofisine giren araçların hepsi yarım saatta şarj oluyor trafik felç olurdu.Uzatma çekerlerdi yolun ortasına

• Passat tan kötü olduğunu iddia edenler gelmiş mi?

• Adamlar akıyor. Ne güzel memleketler var. İç karışıklık yok, yanında savaş yok, iphone yi 4500 tl ye almak yok yokta yok.

Eskiden gelişmiş ülkelerde ev pahalı denirdi , orada ev alamazsınız derler korkuturlardi şimdi türkiye de ev alamıyoruz . ankara da kizilaya saatlerce uzaklıkta yerlerde bile evler 350.000 tl. Amerika da buradaki villalar gibi olan evler 200.000-300.000 olmuş çok mu

• Texas'a uymaz Tesla. Burada şehirler arası mesafeler harbi fazla. Git Allah git bitmiyor

daturkishulan niye forumu bıraktı ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miraculous -- 22 Kasım 2015; 1:14:44 >
  • arac güzel.en cok dikkatimi ceken amerikada evlerin güzelliği sokakların güzelliği yeşilin güzelliği herşeyin cok düzenli temiz olması burası birde köy diye geciyormuş köy böyleyse cok güzel beğendim.zaten filmlerde seyrederken hayran kalıyordum bu tarz evlerine amerikanın.
  •  Tesla Model S kullandim, hakkindaki tum fikirlerim degisti

Bu da bir önceki mesajımda yazdığım tesla nın spor modeli

• Geçen akşam etiler civarında yanımdan geçti bir tesla s, karşıdan gelirken maserati sanmıştım ama yanımda geçerken içerideki devasa tablet ekranı görünce tesla olduğunu anladım. Gerçekten çok güzel bir araç
  • quote:

Taslağa başlim şimdiden

Hocam nasil bir bilgi ve konu istiyorsunuz?

Araba ucuz meyve pahali iste

• quote:

Orijinalden alıntı: coaxem

Gemide taşıdığımız tesla araçlardan birisi kendi kendine transport moddan çıkıp kapıları kilitlemişti. Normalde gemide tüm araçların ön yolcu koltuğuna konuyor anahtarları ve kapıları kilitlenmesin diye transport yani taşıma modunda oluyor.

Normal prosedür kapının servis veya çilingir tarafından açılması ancak tesla bilinen bir araba olmadığı için açılamadı.

Bundan sonrası tamamen sürpriz idi, tesla teknik asist hattını arayarak aracın şasi numarası ve gerekli bilgileri verdik, operatör sisteminden kontrol ettikten sonra uydu sinyali ile kilidi devre dışı bıraktı.

Bu andan sonra teslalara bakışım değişti.

Spor modelinin artık üretilmiyor oluşu ise çok üzücü

Sport modeli dediginiz Tesla Roadster. Tesla ilk once Lotustan bu araci hazir aldi uzerine elektrik motoru takti. Baktiki istedikleri sonuc bu sekilde alinmiyor, komple sifirdan her seyi elektrikli olmasina uygun elektrikli bir arac dizayn ettiler, o da model S oldu. Yani Roadster onlar icin sadece ufak bir denemeydi asil piyasaya surmek istedikleri sey degildi. EMinim kotu bir arac degildir ama Model S kadar iyi dusunulmus bir arac oldugunu sanmiyorum. Sonucta biri bastan elektrikli olarak dizayn edilmis digeri benzinliden bozma bir elektrikli arac.

• Hemican kullanıcısına yanıt
    Adını hatırlayamamıştım :) Doğru ; Lotus Elise tabanlı bir araçtı ve görüntüsü güzeldi.

http://forum.donanimhaber.com/m_112039264/mpage_2/f_//tm.htm#msglink_112089469 Fotoğrafını ekledim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.