Şimdi Ara

Tesla model Y fiyat düştü . 1.8 milyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıfır km tesla model y 1.8 milyona düştü. 160kw motor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 19 Nisan 2024; 9:53:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayatımda bunun kadar çirkin ve koca kıçlı bir araba heç görmemişem: bedava verseler heç binmem, hemen satıp elimden çıkarırdım...

• tipi acayip şekilde kurbağayı andırıyo gerçek hayatta görünce farklı olabilir, fotoğraflar yanıltabiliyo.

https://media.ed.edmunds-media.com/tesla/model-y/2024/oem/2024_tesla_model-y_4dr-suv_performance_fq_oem_1_1600.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 19 Nisan 2024; 12:10:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana da bedava verseler binmem, satarım hemen. Çok tipsiz ve hız göstergesi yok.

şu an 2m civarı bütçeye araba bakıyorum, audi a3 veya merso a200 sedan aklımda. Mantıklı mı?

• Kaç paraydı ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dışı güzel de bende içine beğenmiyorum. Geleneksel kokpitler daha çok hoşuma gidiyor. Hele her yanı ekran olan kokpitlere falan çok çirkin geliyor. ekran güzel olsa da çok fazla olmamalı.

• koçari K kullanıcısına yanıt
    Tesla'larda ortada kocaman bi ekran olması bana görüntü olarak itici geliyo.

Euro Ncap yeni güvenlik kriterlerinde dokunmatik ekranı güvenlik eksikliği gibi sayıp puan kıracakmış. daha doğrusu, tuşlar ne kadar fiziksel ise o kadar çok puan verecekmiş. %100 doğru karar. dokunmatik olayını zerre sevmedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.