Şimdi Ara

Tesla model Y fiyat düştü.. . 1.7 milyon (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
0
Favori
4.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tipi düzgün olsa alınır belki ben a3 sıfır düşünüyorum

• Tesla model Y fiyat düştü.. . 1.7 milyon
  • alfa-x kullanıcısına yanıt

Hocam boşuna uğraşıyorsun toggun tesla karşısında hiç şansı yok. Sen ve diğer togg sahiplerine geçmiş olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi her şeyi geçtim. türkiye'de kaç tane elektrikli araç satabilecekler. yine de adamların buradaki insanlar için bir opsiyon sunması güzel bir şey. c segmenti araçların başlangıç olmuş 1.5 milyon. tesla gelmiş bu fiyatlara araç satıyor. tesla y bmw 3, mercedes c serisiyle aynı paralara avrupa'da. peki 3 serisi, c serisi kaçtan başlıyor türkiye'de? 3 milyondan başlıyor. bütün muadil araçları %80 vergiliyken, adam türkiye'deki kanunları düşünerek, kullanıcılarına bir indirim yapmış.

benim aklımı karıştırdı. aklımı karıştırmanın da ötesinde, bir kullanıcı olarak teşekkür ediyorum. çok değil 1 sene önce, elimizde paralarla, el altından rüşvet isteyip sıfır araç sattı koca koca kurumsal bayiler. hiçbir marka da bir şey yapmadı. ben i20n için, tamamen karaborsa, ve el altından satıldığını kore'deki ana şirkete mail atmıştım. cevap bile gelmedi. tek tek tüm fiyatları, sahibindendeki en ucuz ilan fiyatını, her şeyi ingilizce anlatıp, türkiye'deki sistemi anlatmıştım. geri dönüş olmadı.

komik gelebilir ama adamlar sitesinde 600 bine gösteriyordu, sahibinden de en ucuz ilan milyondu. rakamları tam hatırlamıyorum ama benim dikkat çekmek istediğim konu, maruz kaldığımız muamele. dünya devi dediğimiz markaların, hepsi karaborsaya göz yumdu.

ben tesla'nın bu atılımlarını faydalı buluyorum. çin'in atılımlarını da faydalı buluyorum. 2023 yılında her şeyin yazılımla döndüğü yerde, bir internet üzerinden satış işini getiremediler. bizleri bayilere muhtaç ettiler. tesla en azından bu kaf dağındaki firmaların otoritesini sarstı, bunun için bile değer.

herneyse, beni düşündüren tek konu, kurdan dolayı fiyat %40 lık ötv dilimine gider mi? %10 kur yükselse, fiyat gidiyor gibi. bir başka konu, opsiyonlar ötv dilimini değiştiriyor mu? en boş halini almayalım %10'da kalacağız diye.

• captaingurkan kullanıcısına yanıt

tabiki 160 kw olan limit ücretsiz şekilde teslimden sonra ertesi gün 220 kw çıkartılabiliyor. en avantajlı tarafı bu zaten...

ayrıca 219bin tl ya full otopilot satın alıp 2 milyona 3 milyonluk tesla y satın almış oluyorsunuz resmen....

• en çokta 2. Elçiler saydırıyor yok trim sesi yok kalite.

2 tane Çinli de 1.5-1.3 mio dan araba getirirse 2. Elciler duman olur

• Tiguanxx kullanıcısına yanıt
    220kw olayını nerede yaptıracaz hocam teslim aldıktan sonra?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • masterap M kullanıcısına yanıt

800bin 0 faiz ve fazladan 100km menzil olduğu sürece Tesla almak mantık dışı

Uzun menzilli Toggun parasının yarısını bankaya koysan ödemesini bitirene kadar cebinde 150 200 bin TL para kalıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 21 Nisan 2024; 17:13:38 >
  • Tiguanxx kullanıcısına yanıt
    Sonradan yazılımla menzil güncellenebiliyorsa diğer birçok ev’nin işi bitmiştir bu ülkede…aklı başında olan tesla varken başkasını almaz tipi ne kadar çirkin olsa da…ha, bu durum kurların el verdiği sürece sürer orası da ayrı bir mesele.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • YouGotThatRight kullanıcısına yanıt

Yazılımla menzil güncelleniyor da cebinden tık para 2 milyones çıkarman gerekiyor onun için

Oteki tarafta 800 bin TL verip 520km menzilli araç alıyorsun sonra taksit taksit ödüyorsun

Aylık ne getiriyor kalan para bir bak istersen

• en1gma kullanıcısına yanıt
    Sen de yazılanı iyi oku istersen. Diğer bir çok ev derken hepsini kastetmediğimi anlamadın herhalde…

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • YouGotThatRight kullanıcısına yanıt

Tesla varken başkası alınmaz da demişsin yalnız,o bölümü tekrar oku istersen

• alfa-x kullanıcısına yanıt

yani şimdi elektrikli araç alacak olsam togg değil tesla'yı tercih ederdim. her ne kadar işçilik malzeme kalitesi çok yüksek olmasa da teknolojik olarak en ilerideki tesla. yalnız kokpitte ekran olmaması hiç hoş değil. herşeyin tek ekrandan olması da. togg'un koltukları çok güzel. tesla'da sanırım deri koltuk opsiyonel bile yok. bunlar güzel değil. ama elektriği çok verimli kullanıyor tesla. otonom sürüşte de bir numara.

• cihanair kullanıcısına yanıt

Sende şu an ne var bilemem ama görünen o ki Tesla almışsın bu ara, kral o olmuş.

Benim Tesla ile bir alıp veremediğim yok, çıkarım yok, Nasdaq takip etmem, hissem yok; rakip hiçbir firmada hissem yok, şu an şirket arabasına biniyorum dolayısıyla arabam da yok, yurtdışında yaşıyorum hiçbir araba için 100 maaşımı vermem, 2 sene çalışır S serisi alabilirim, dolayısıyla kimseye yalan borcum da yok.

Şirketin kiralık araçlarını kullanan kişilerin direkt yorumları bunlar, bu arabada da, kardeşi Model 3'te de 2 alt segment seviyesinde trim sesi var. Kiminde menfezden geliyor, kiminde koltuk vidalarından kiminde bagajdan. Google diye bir site var, senin için metni de ben yazayım "tesla model y rattles" diye arat, gör var mıymış yok muymuş.

Bu sensör meselesinde de aynı facia mesele söz konusu. Yağmurda çamurda çalışmıyor, yaşadığım ülkede her gün yağmur var, haftada en az bir gün Tesla sürüp bu işten yakınan arkadaşlar ile görüşüyorum, onların da lafı. Arat, "tesla vision problems". bu da link:

Daha sertliğine falan değinmedim, benzer segmentte konforda 3 serisi bile bu araca nal toplatır.

Hayırlı günler, bol güneşler.

• Cihana uyup araba alacak olanlar için elimde satılık kelepir köprü var

• beyinsis B kullanıcısına yanıt

Ben ikisinide test ettim Togg diyorum , tesla ucuz diye düşünen varsa togg uzun menzil V1 cam tavan 1.748.000 yine tesla kısa menzilden ucuz.Birde az önce Sekiz silindir Ethem in nurburgring videosunu izledim TOGG un Yürüyen aksam olarak Yol tutuş olarak tesladan çok daha iyi olduğunu hatta yarış pilotu Emir in toggun alt salıncakları ile teslanın alt salıncakları arasında geceyle gündüz kadar fark olduğunu ,Togg un çok kaliteli malzemeler kullandığını izleyerek bir kez daha bu konuda haklı olduğumu gördüm.Videoyu sonuna kadar izleyin togg mu tesla mı karar vermek zor değil kesinlikle togg , üstelik çinlilerin tesladan fazla servisi var , teslanın 3 müydü servis sayısı ??

Tesla model Y fiyat düştü.. . 1.7 milyonSekizsilindiryoutube
    8 Nisan Gecesi Emir Aşarı ile Togg kullanarak İstanbul'dan başlayan 5000km'lik Avrupa serüvenimiz 10 günün ardından tamamlandı. Dünyanın belki de en ünlü yarış pisti olan Nürburgring'e olan rotamız ve onun dönüşü ilk videomuz olarak karşınızda. Bu videomuzda elektrikli bir otomobille gidiş dönüş 5000km seyahat nasıl gerçekleşiyor, ne gibi maceralar yaşanıyor size detaylı bir şekilde anlatmaya gayret edeceğiz. İkinci videomuz ise Togg ile Nürburgring turu üzerine ve onu da yarın yayınlamayı planlıyoruz. Birkaç hafta sonra da Emir Aşarı ile Nürburgring Yarış Hafta Sonu BMW 130i ile Nürburgring turu videolarımız gelecek. O nedenle lütfen takipte kalın, iyi seyirler.
    https://www.youtube.com/watch?si=J3iRTVq0rKylisWN&v=lOYXXDLJR1I&feature=youtu.be

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.