Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023 (1773. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
29 Misafir - 29 Masaüstü
5 sn
35.829
Cevap
930
Favori
2.349.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
34. Sırada  bugün en iyi #13
Sayfa: önceki 17711772177317741775
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kentpark Neva da şarj ettik biz.

Biz geceden sıraya da girmedik

Bir rezillik de yaşamadık.

• tunatek kullanıcısına yanıt

çözümsüz bence o sorun.

• umityasar kullanıcısına yanıt
    sorun olarak görmüyorlar zaten onu servis de :)
  • Dün bedava diye girilen sıra bu ; sanırım arkadaş bundan bahsetmiş:

Yolun Enerjisiyoutube
    29 Ekim’e Özel TESLA Supercharge ÜCRETSİZ 🪫🔋⚡️ #tesla #modely
    https://www.youtube.com/shorts/WQkS87H9iCk

5.000 KW/h sınırı gelince çoğu aracını satabilir :)

Not: Video bana ait değildir.

• TESLA Y LONG RANGE

DIŞ RENK BEYAZ İÇ DÖŞEME SİYAH

ÇOK DÜŞÜK KM KAPALI GRAJDA MUHAFAZA EDİLEN

ARACIMI SATIYORUM. SIFIRDAN FARKSIZ

FİYAT: 2.575.000 TL

• hayalci07 H kullanıcısına yanıt

Olan TOGG a olur.

Hayatın bu yoğunluğunda 5000 kw geçtim mi geçmedim mi hiç de takip etmeye değmez...

• rutinde R kullanıcısına yanıt

Hayırlı müsterileri olsun amma velakin ₺2200 üzeri zor görünüyor. İnşallah bu rakama yakın bir rakamdan verebilirsiniz.

• rutinde R kullanıcısına yanıt
    MYP Mavi. 21.000kmde 2350 ye anca satıldı. Bilginiz olsun.
    2500 verdiler de yok ben 2350 ye vereceğim demedi Ayrıca %50 değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vs-fb -- 30 Ekim 2024; 23:16:44 >

lutfen soylediklerimize dikkat edelim, bu sekilde hitap edemezsiniz insanlara

kendi malini isterse 1m a satar

• Elektrikli aracı satan kaybeder binen kazanır. 60 bin km’ye yaklaştı araç normalde 4. bakımına girecekti. Evden şarj edince yakıt tasarrufu da var. Performans alan 25 bin km’de lastik değiştirir yazanlar vardı, lastiklerin diş derinlikleri çok iyi 70 binde güvenlik için değiştiririm artık. Ne kadar binersen o kadar kardasın. Hatta 10 sene falan binen olursa batarya değişimi de iyice ucuzlayacak en çok onlar kazanacak.
  • aracımın fiyatını sabitledim pazartesi günü ödeme yapacağım ve işlem sırası ile ilgili bir kaç sorum olacak;

Trafik sigortası için belge yükleme ekranı aktif şuan ödemenin tamamını yaptıktan sonra mı sigorta kestireceğim ? sigortacı proforma fatura sordu çünkü.

Özel plaka seçimi yapıyorum bu plakayı ödeme yaptıktan sonra mı VIN ve motor no verip işleteceğim ya da ödeme yapmadan emniyete gidip yarın onu halledebilir miyim mesela ?

Bu işlemlerin sırası nasıl oluyor yardımcı olursanız sevinirim :)

• 5000kw üzeri kullanımlar ile ilgili zam netleşmiş.
    Aylık 417kw üzerindekiler %60 zamlı olacak. O zaman yıllık 5000kw demeyeceksin. Aylık 417kw diyeceksin. Her işleri ayrı bir hinlik.
    TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023
  • vs-fb kullanıcısına yanıt
    Yanlış mı anlıyorum? Aşım yapılırsa tüm fatura mı %60 zamlanmış oluyor? Şaka gibi gerçekten.
  • heisbuya kullanıcısına yanıt
    Tüm fatura zamlı oluyor. Inanılmaz bir zeka. Iyiye kullanılsa memleket uçardı.
  • heisbuya kullanıcısına yanıt

Hayir yüzde 120 zamlanmış olacak, Yani iki katından fazla artacak.

Gerçi sanırım serbest tüketici olacağımız için bir firma ile anlaşıp sadece yüzde 100 zamla ödeyebilirlz

Benim elektrikli aracım falanda yok geçen yıl tüketimim 6000 kwTESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023 zira Antalya'da yaşıyor ve elektrikle ısınıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 31 Ekim 2024; 19:43:44 >
  • vs-fb kullanıcısına yanıt

Yüzde 120 civarında zamla ödeyeceğiz hocam, yüzde 60 devletin karşıladığı güya, biz 40 öderken yüz ödeyeceğiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 31 Ekim 2024; 22:38:9 >
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    Hocam bir çok kişi artık evine kombi almak yerine ısı pompası alıyordu. Elektrikle ısınıyor insanlar.

Bir devlet neden var. Gerçekten artık sorguluyorum. Pırlanta dan ek vergi almayıp, elektrik desteğini kaldıran bir devlet.
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    Örneğin, eğer 100 TLlik faturaya biz 40TL ödüyorsak ve artık 100 TL ödeyeceksek %120 değil, %150 zam olmuş oluyor. Süper :)
  • 
Sayfa: önceki 17711772177317741775
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.