Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023 (1775. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
26 Misafir (1 Mobil) - 25 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35.828
Cevap
930
Favori
2.349.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
38. Sırada  bugün en iyi #13
Sayfa: önceki 17731774177517761777
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arabalarda yağmur sensörü yok mu aslında? Otomatik güvenlik destegi olarak yağmurlu havada rejeni kapat ya da yüzde 80 azalt gibi bir sistem olmasi gerekmez mi? Birak yağmuru ıslak yolu bile sezebilecek bir araç bu. Duruma uygun kendini adapte etmeli aslında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saitates kullanıcısına yanıt

Frenleme tarafında gazlamak kısmına da dikkat etmek gerekiyor. SR ne kadar ataktır bilemiyorum ama LR dahi ıslak zeminde bazen kopmak ister gibi yalpalıyor kafadan.

• x-rayted kullanıcısına yanıt

Hava kosullarina göre kendi ayarlıyor deniyor kılavuzunda ama 2024 sonrasi uretilen araclarda ayar yapılamıyor. Yalnız hankook cidden iyi bir lastik degil deniyor.

Bu sadece yazılımsal bir şey insanlar isterse tekrar konur aslında, çaresi frene basmak, zira o durumda tesla frenlemeyi size bırakıyor kendiniz istediğiniz kadar yavaşlıyorsunuz,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 2 Kasım 2024; 15:52:34 >
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    10 yıllık bir motor kullanıcısıyım. Mt09 ile jübile yaptım. Lastik pirelli diablo kullanıyordum. Sakız gibi lastikti (yeniyse) utanmasa buzu tutacaktı. Diğerleri kötü deniyordu. Değil arkadaşlar bizim yollarımız kötü. Dunlop lastik Trde tutmayabilir ama almanyanın yollarında yolu ısırıyordu. Asfaltın içinde cam kırığıda dahil birçok geridönüşümü zor malzemeyi kullanıp yol yapıyorlar. Hankook diğerlerine göre sert yapılı bir lastik olabilir ona göre kullanmakta fayda var.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Korku senaryoları yazıyorsunuz.

Eylül'de İstanbul'dan İzmir'e giderken Bursa dolaylarında en az 3 defa bir anlık yağmur koridoruna girdim çıktım. En az 3 defa da henüz yağmur geçişi olmuş ıslak asfalta girdim çıktım.

Ben de şüphedeydim ama araç tertemiz girdi çıktı.
    Önümüzde yağmurdan kaza olmuştu ve bir anda şerit yavaşladı ve daraldı yine tertemiz yavaşladı.

Hiç korkmayın.

Sadece iniş aşağı keskin virajda anlık arkası kaydı ama hemen topladı. Bir defada u dönüşü yaparken biraz gaza dokununca arka savruldu ama tehlike olmadı.

• x-rayted kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 200km şehirlerarası yolda yağmurlu havada ve iyi yağmurda geldim. Hiç tedirgin olmadım. Hiç kayma yaşamadım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir yılı, 37.000 km yi geçti. Yağmur çamur Ankara İstanbul arası kullandım. Kış lastiği almadım. Şeytan kulağına kurşun bir sıkıntı yaşamadım.
    Ancak her şeye rağmen dikkatli olmak lazım. Çünkü aracın Torku çok fazla. Ani hızlanmada yolda tutmak zorlaşıyor.

• yasyol Y kullanıcısına yanıt

Merhaba. Bu durum nasıl çözülmüştü hocam

• Yeni model y ler ne zaman gelecektir bir haber var mı?

• code61 C kullanıcısına yanıt
    -bence- ocak ayında üretim bandını juniper için uyarlıcaklar. şubat, mart gibi üretime başlanır. Bize gelmesi en erken nisanı bulur diye düşünüyorum.

• Degerli arkadaslar bir tanidigim Y performance ariyor. Dusuk fiyat olmasi onemli tabi. Varsa ilan numarasi ya da irtibat bilginizi OM atarsaniz sevinirim.

Aslinda benim de aklim o modelde ama pek sansim kalmadi artik. O yuzden cevremde soranlara performance tavsiye ediyorum. Tabi ihtiyaca gore.

• Apple Müzik sorunu yaşayan var mı? Ben 2 gündür kullanamıyorum.

Resetleme yaptım bir değişiklik yok.

Youtube müzik, spotify sorun yok; sadece Apple Müzik problemli.

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023
  • Ankara Tesla'dan Juniper'in gelmesinin en erken 2026'da olacağını söylediler. ilk üretim Çin'de olacak Almanya'da üretime başlayıp Türkiye'ye gelmesi zaman alacak dedi ama siz ne düşünüyorsunuz?

• xrestinpeacex X kullanıcısına yanıt

Gunaydin,

Benim dusuncemde o yonde. 2025 sonlarina dogru anca aliriz gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkolo88 -- 4 Kasım 2024; 8:19:12 >
    Satış stratejisi olmasın?

hocam şubat ayında yenisi gelecek deseler eskiyi kime satacaklar.

• 2024.32.7 sonrası yazılım güncellemesi geldi mi arkadaşlar? Son güncelleme 32.7 mi?

Model 3’de dedikleri gibi oldu. Çin’de üretim başladı yaklaşık 6 ay sonra almanya’da üretim başladı. En azından 2025 son çeyreğe kadar gelmesi zor.

• M.L.Crassus kullanıcısına yanıt
    32.8 geldi spotify bilgisayardaki gibi ücretsiz, park ederken katlanır yan ayna ayarları vs. Bana da daha gelmedi ama gelenler vardı.

• 
Sayfa: önceki 17731774177517761777
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.