|
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023 (1777. sayfa)
-
-
Tesla Cam Sileceğini değiştirdim.
Bu ürünü Amazondan aldım tam uydu sorunsuz.
Takmasıda çok kolay 1 dkda takılıyor.
İhtiyacı olanlar için.
amazonBOSCH Aerotwin Silecek Seti Tesla Model Y (2021-2024), Vw Passat (2015-2022), Skoda Octavia (2020-2022) [650/475 mm] A102S 3397014116https://www.amazon.com.tr/dp/B013VDWXTI?psc=1&ref=ppx_pop_dt_b_product_details -
Hayir bugune kadar herhangi bir dusus olmadi ama Euro da asagi yonlu cok buyuk dusus de olmadi benim bildigim. Euro 5-6 TL duserse belki bir degisiklik olur.
-
Araba giderken ekran altından gelen çıngırak benzeri trim sesinin sebebi nem sensörüymüş. Değiştirdiler bugün sorun çözüldü. Bu şekilde kronik bir sorununuz varsa ve daha önce baktırıp çözüm bulamadıysanız ekran altındaki nem sensörünün değiştirilmesini isteyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vires -- 6 Kasım 2024; 14:34:27 > -
Aracım 2 gündür her sürüşümde kısa süre sonra "rejen geçici olarak azaldı" durumuna düşüyor.
Hava da öyle çok soğuk değil. 13-15 derece.
Batarya da %70'lerde. -
Butun Sr’ler bu durumda. Yani herhangi bir sorun yok.
-
Dün akşam ilginç bir durum oldu. Araçta oturup telefon görüşmesi yaparken parkları yakmıştım. Sonra eve çıktım, araç otomatik kilitlendi. Bir kaç saat sonra komşu geldi, "farlar yanık kalmış" dedi. Parklar saatlerce yanık kalmış, otomatik söndürmemiş, uygulamadan da söndüremiyoruz. İnip aşağıya farları kapatmam gerekti. Tesla'dan beklemediğim bir durumdu.
-
Arkadaşlar siteden sipariş verdiğimizde 50.000 tl kapora alıyorlar araba 2025 kalır fiyat değişme ihtimali var mı kaporayı verince sabitlenmiş oluyormu.
-
Selamlar,
Erken ödeme yapıp sabitlerseniz Tesla tarafından yapılacak zamlardan korunursunuz. Ancak devlet tarafından herhangi bir ötv zamı gelirse ne yazık ki aradaki farkı ödemek zorunda kalırsınız.
-
erken ödeme nasıl oluyor kaporayı verdikten sonra belli bir süresi var mı birde vergileri aşırı yükseltirlerse alamama durumunda kapora yanıyormu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pm204 -- 6 Kasım 2024; 21:4:31 > -
Birkaç gün içinde bir e-posta ile bilgilendirmesi geliyor. Kabul ederseniz süreci tamamlıyorsunuz. -
çök teşekkür ederim 2024 yetişme ihtimali varmı sizce
-
Mümkün görünmüyor. -
1790 lardan 1866 ya geçişte euro sert mi yükselmişti ki? -
arkadaşlar selam aracı almayı istiyorum fakat bu direksiyon arkası gösterge ekranı olmaması ciddi sogutuyor beni.
siz nasıl alıştınız? oranın boş olması nasıl geliyor size. deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim
-
Aliexpressten ekran modellerine bakabilirsin. Havalandirma menfezine veya direksiyon kolonuma takilan slota slot modeller mevcut.
-
Hocam peki ÖTV zammı gelirse cayma hakkımız oluyor mu, Tesla kaporayı iade ediyor mu? Yoksa kapora için hukuki süreç mi başlatmak gerek?
-
Ben de aynı görüşteydim, test sürüşünde gördüm ki alışmak bir kaç dakika sürüyor.
Şu 2 nokta genelde atlanıyor; birincisi elektrikli araçta hız dışında bir bilgiye ihtiyacınız yok (devir, vites ve su sıcaklığı), ikincisi ise bu bilgilerin dışında kalan navigasyon, klima, araç ayarları gibi bilgiler zaten standart ICE araçlarda da orta ekranda yer alıyor.
Model Y'nin çok ferah bir görüş açısı var, önünüzün boş olması keyifli bile gelebilir.
-
Gunaydin,
Daha once boyle bir olay ile karsilasmadigimiz icin ne olur inanin ben de bilmiyorum. Yani bence geri iade etmeleri dogru olur. Ancak net bir cevabi yok.
-
Çok çabuk alışıyorsunuz. Aklınıza bile gelmiyor. Ben hiç aramıyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X