Bu kafa kötü bir kafa yalnız, böyle işler sonunda hep patlar. Satana kadar ararız para yatınca sallarız mottosu bir süre sonra duyulur, şurada yazanlar gibi şeyleri okusam, seçeneğim olsa Tesla ile işim olmazdı, |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023 (1779. sayfa)
-
-
Fatura tarihim teslimden iki gün öncesi. Aracı almaya az kaldı keyfini çıkarın. -
Benimle aracın yanına bile gelmediler. Aracın, atıyorum şimdi hatırlamadığım için, C/25’te oraya gittiğinde telefonundan aç, sinyali yanıp sönen ve öten araç senindir al git dediler. 😅 -
Al aracını bul şuralarda sonra sieee falan diyecekler bana sanırım.
Gitgide kötüye gidiyor,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 7 Kasım 2024; 19:28:46 > -
Sizinki bizim deneyimden daha iyiymiş Biz IstanbulPark'tan teslim aldığımız için açık alanda aracı bulamayız diye geldi sanırım. Tanıtmayacak mısınız diye bile soramadık çocuk dönüp gidince
-
Yazmayı unuttum plakamızıda elimize verdiler. Aracı bulduğumuzda plakayı biz taktık. 🤣 -
Benim araçta USB Bellek yoktu. Onunla bile ilgilenmediler, yazıştık, yazıştık, yazıştık, gönderilmedi bir türlü ve nihayetinde bir servis ziyaretimde 5 - 6 ay kadar sonra elden teslim alabildim. Aracımda hala çeki demiri işli görünüyor ve düzeltmek mümkün olmadı. Onu da yeniden yazın dediler, sıkıldığım için peşini bıraktım.
-
Çok iyi yaa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.L.Crassus -- 7 Kasım 2024; 19:36:54 > -
quote:
Orijinalden alıntı: İsmail2190
Yazmayı unuttum plakamızıda elimize verdiler. Aracı bulduğumuzda plakayı biz taktık. 🤣Güleriz ağlanacak halimize Sizde Ankara'dan almışsınız sanırım hazırlıklı olayım bari, hanım termosa pasiflora çayı falan yapsın,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 8 Kasım 2024; 9:8:17 > -
Taktırın bari hocam ruhsata işleme derdi yok
-
Ben hatırlarsanız geçen sene sıkışık bir dönem olmuştu Eylülde, o zaman teslim alanlardanım İstanbul’da. Çalışanlar şaşkındı. Biz de aracımızı aldık diye çok mutluyduk. Hiçbir şeyi sorun etmemiştik. Sizin böyle uygulama ile karşılaşacağınızı sanmıyorum. -
Siz eskilerdensiniz yani. Keşke hızlı olsalarda ilgilenmeseler, araç ülkeye girdikten 3 hafta sonra teslim edecekler.
Alalım şunu cidden sıktı artık, hayatım boyunca anahtarı verdim diğer aracı alıp çıktım 70 gün baydı biraz.
-
Bana da bayan görevli isteksiz ve hızlıca anlattı. Sonradan acaba bahşiş mi bekliyordu diye düşündüm. Hatta keşke verseydim dedim.
Ben Temmuz'da almıştım. Sıcak ve heyecanla terlemeye başlamıştım. Zaten dediklerinin çoğunu duymadım bile.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ESER14Bana da bayan görevli isteksiz ve hızlıca anlattı. Sonradan acaba bahşiş mi bekliyordu diye düşündüm. Hatta keşke verseydim dedim.
Ben Temmuz'da almıştım. Sıcak ve heyecanla terlemeye başlamıştım. Zaten dediklerinin çoğunu duymadım bile.
Kamera açıp teslamızı alıyoruz diye yayın yapıyor gibi yapmak en mantıklısı sanırım. bu kuşak bundan anlıyor,
-
Kanalıma hoşgeşdiniz arkadaşlar!… deyip. -
Tesla alırsanız ve kaza yaparsanız en ufak parça gerektiren kazada bile 2-3. Ay aracınızı unutun , destek falan hak getire aman dikkat edin
-
Bu durumu ST'ye sorduğumda "o geçen seneydi, şu anda en büyük parçasından en küçüğüne tüm parçalar serviste mevcut" dedi. Yine mi klasik ST yalanı?
-
Hocam naptin sen ya..yerinde olsam gider çeki demiri taktiririm..masraf da yok miss -
Hocam ne alacaktik?? Musteri memnuniyeti görece daha iyi ancak yazilim olarak çöp olan togg u mu? -
bütün süreçler tamamlandı tahmini teslimat 13-27 kasım görünüyor bende. Müşteri temsilcime ne zaman bişey sorsam hemen cevap veriyor şimdiye kadar tıkır tıkır ilerliyor şans işi heralde denk gelen temsilci :) yalnız daha önceki teslimat videolarında vs izliyorum aracı teslim almak için vekaletname verilmiş sanırım bizden öyle bir şey istenmedi şimdiye kadar acaba değişti mi bu uygulama bilen var mıdır ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X