Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023 (1781. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: code61 , Marksman84 , Murats1907
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir - 8 Masaüstü1 Mobil1 iOS
5 sn
35.822
Cevap
930
Favori
2.348.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17791780178117821783
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hayırlı olsun

• amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın. Benim plaka da eam oldu ama onu da hiç umursamadım. 🤪
  • İsmail2190 İ kullanıcısına yanıt

Hocam, sizin Tesla deneyimleriniz blog veya vlog olur  

• M.L.Crassus kullanıcısına yanıt
    Aynen. Ama ben Teslam ile mutluyum. 🙂

Evet Türkiye özel için sınırlandırılmış kW ya sahip bir St RWD getirdiğini biliyorum. Sadece sonuçta 3m üzeri de olsa AWD LR ve P getirip almak isteyenlere böyle bir imkan tanıyıp 2,5 Milyona LR RWD almak isteyenlere bu imkanı sunmaması garip. Sonuçta o parayı versen de alamıyorsun. Bu arada Almanya fiyatları üzerinden yaptığım hesapta, ST RWD nin şuan ki vergisiz TL cinsinden fiyatına (1.408.790 TL) göre RWD LR nin aynı kurla hesaplanmış hali 1.533.922 TL. Yanlış bilmiyorsam % 10 sınırı 160kW ve 1.450.000 TL. Yani bu sınırın sadece 2250 Euro üstünde. Ufak bir farkla bu opsiyonu alamamak biraz can sıkıyor.

Hayırlı olsun hocam. Sorunsuzca teslimatı tamamlayıp keyifle ve sağlıkla kullanın inşallah.

çok güzel denk gelmiş hayırlı olsun sizin tahmini teslimat tarihleriniz neydi o tarihler arasında mı teslim almış olacaksınız salı günü ?

• alexios91 A kullanıcısına yanıt

Yok hocam nerde 3 hafta gecikti. Teşekkürler.

Sagolun kazasız belasız alıp evime gelip kullanırım umarım bu defa 7 8 yıl kullanmayı düşünüyorum zira.

• quote:

Orijinalden alıntı: İsmail2190

Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın. Benim plaka da eam oldu ama onu da hiç umursamadım. 🤪

Artık bugün yarın daima diye dolaşırım,TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023 

• vires kullanıcısına yanıt

Dediğim gibi farklı kafalar var. 5 milyon para verdik, bizi düzgün uğurlamadılar diyen adam da çıkar BMW bayisinde  

• muratbeyaz_1 M kullanıcısına yanıt
    20 gün önce hanıma yeni 1.20 aldık. Eskisi gibi değil ama yine de Tesla dan fazla ilgi gösteriyorlar. Tanıtım yapan çocuğa bahşiş vermek istedim, kabul etmedi. Araba siler gibi yapan da yoktu. 😀
  • Şu an teslimatlar ne durumda arkadaşlar. Yakın zamanda Vın ataması alan var mı ? Şu an hangi tarihli siparişler teslim ediliyor ?
  • elkelk E kullanıcısına yanıt

Şu anda agustos sonu Eylül başı siparisleri teslim ediliyor,

• 20 Eylül Sipariş , Bugün 25 Kasım için teslimat randevusunu az önce oluşturdum.

Bu arada özel plaka vs uğraşmadım,İstanbul'da şu an plakalar hangi harf grubunda? Dün öğleden sonra Bahçeşehir'de 34 MHA xxx gördüm beyaz bir Tesla SR de?

• code61 C kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle 2 gün önce siparis verecektim son anda vazgectim Juniper bekliyorum acelem yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abide85 -- 9 Kasım 2024; 8:13:36 >
  • SR alalı 4-5 ay oldu(Haziran), üşenmeyip tüm aldığım şarjları bir tabloya girdim. Tamamen dışarıda şarj ediyorum, evde şarj imkanım yok. Şarjların büyük çoğunluğu DC şarj, arada denk gelirse AC ile de şarj ediyorum.

Şarj istasyonundan alınan ve aracın harcadığını söylediği arasında transfreden dolayı kayıp ve başka nedenlerle (klima vs??) yüzünden bir fark var.

Bu arada girmeyi unuttuğum veri yoktur inşallah...

Tablonun özeti aşağıda:

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023

Tabloda hata vardı, KM/TL yerine TL/Km hesaplamışım. Şimdi düzelttiğimi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ncrdbl -- 9 Kasım 2024; 8:48:13 >

• İsmail2190 İ kullanıcısına yanıt
    Ben de eşime 120 düşünüyorum açıkçası. Memnun musunuz araçtan?
    Beni düşündüren tek tarafı bagaj hacmi
    Bir de teslamdan daha fazla dikkat çeker mi 😁
  • Zorbis kullanıcısına yanıt
    Eşim daha önce clio kullanıyordu. Büyük araba sevmiyor o yüzden benzer büyüklükte bir araç istedik. Aslında mini cooper alacaktık ancak st ile görüştüğümüzde mininin aralıkta gelebileceğini ve fiyat garantisi veremeyeceğini söyledi. Ayrıca test sürüşünde de miniyi pek beğenmedim. Düşünelim dedim tam çıkarken 1.20 yi gördüm baktım aralarında çok bir fiyat farkı da yok test sürüşü yaptım ve baktım ki mini BMW nin çok gerisinde. İşte bu araba dedim. %3+%3 indirim de vardı. Yarım saat içinde aldım. Dediğiniz gibi bagaj pek büyük değil. Daha uzun yol yapmadım. Hep şehir içi yaklaşık 500 km oldu. O yüzden çok ayrıntı veremiyorum. Ama şimdilik pişman değilim.
  • ncrdbl kullanıcısına yanıt

Hesabınızda bir yanlışlık yok mu? 1 km baş​ına maliyet= Toplam ş​arj Maliyeti​ / Toplam Kat Edilen Mesafe

11030TL / 7682 Km = 1.435 TL/Km

yani yaklaşık 1.44 TL çıkıyor

• 
Sayfa: önceki 17791780178117821783
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.