|
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023 (1780. sayfa)
-
-
Şirkete alıyorsanız şirketin ya sahibi yada onun vekaletnamesi olan başka biri alabilir. Kişi kendi adına alacaksa vekalete gerek yok doğal olarak. Zaten noterde öyle bir vekalet veremez. Vekaletseption. -
Mini ve ev6 iki eh iste seçenek şimdi vw gelecek güya.
Cidden seçenek az bende kabul ediyorum, kendimde tesla'yı seçtim zaten.
-
SR'leri ilk gün sipariş verip ilk teslim alan gruptanım. Ben de iletişimsizlikten çok sıkıntı yaşadığımı düşünüyordum. Ama şimdi bakıyorum da aslında çok temiz bir süreç olmuş. Bayiden bayiye değişen fiyatlar yok, pazarlık diye bir şey yok, herkes aynı fiyattan alıyor. Acaba kazık mı yedim, az mı pazarlık ettim diye düşünmüyorsunuz. Arabayı alırken bahşiş için araba etrafında elinde bezle arabanın orasını burasını siliyor gibi yapan insanlar da yok.
Ben SR'yi teslim alırken genç bir arkadaş gelip tanıtım yaptı, ayıp olmasın diye dinledim ve teşekkür ettim. Ama bana sorarsanız, aracı teslim alırken aracınızın başına tek başına gidip alıp götürmek bence çok daha iyi bir şey. Plakayı elinize verip siz takın demeleri ise hiç hoş değil tabi, bizim plakalar takılıydı.
Kısaca minimum insanla muhatap olunuyor, ne güzel değil mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ncrdbl -- 8 Kasım 2024; 9:54:28 >
-
Bu konuda insanlar farklı düşünebilir. Bazısı az insanla muhatap oldum ne güzel der, bazısı en azından asgari hizmet bekler, bazısı da izzet-i ikram ister.
Normal araba bayiilerinde bile dönemine göre bu değişebiliyor, satış adedine ya da ellerindeki arabalara göre. Mesela ay başında giderseniz daha istekli oluyorlar, ama ay sonuna doğru kota dolarsa motivasyon düşüyor, olmayan aracı satmaya pek hevesli olmuyorlar.
Herkesi memnun etmek zor yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratbeyaz_1 -- 8 Kasım 2024; 10:6:17 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit
Hocam naptin sen ya..yerinde olsam gider çeki demiri taktiririm..masraf da yok missÇeki demiri kullanacak bir durumum olmayacaktır hocam ama aracı benden sonra alacak arkadaş, olmayan çeki demiri ruhsatta işli olduğu için aynen söylediğiniz gibi serviste taktirip ruhsatla filan uğraşmadan devam edebilir.
-
Yeni Tesla Model Y Juniper görüntülerinde ön tarafta kamera olduğu yazıyor. Sonunda yapmışlar. Mevcut kasanın kusursuz hali juniper olacak, umarım menzil tarafında da long range olarak +50-100 km iyileştirme yapılabilir (şase izin vermese de belki bagajdan küçültüp yukarı doğru genişleme).
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalci07 -- 8 Kasım 2024; 12:1:46 > -
Şimdiye kadar belki 20 araç aldım hiçbiri tesla’nın yanına gidip telefonla kapıyı açıp, tanıtımsız binip gitmek kadar keyif vermedi. En son bmw aldım güzel üzerinde kurdelası ile nezaket olsun diye sunum falan yapıyorlar ama hiç gerek yok. Biz de nezaketen bahşiş veriyoruz o kadar yoksa araçların tanıtılcak bir şeyi de yok. -
-
aracımı bekliyorum, heyecan verici gerçekten bize de verilecek mi acaba? Model Y Juniper icin artık son kozlar gibi de :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertoviicc -- 8 Kasım 2024; 13:55:16 > -
Sadece AB ülkelerine diye biliyorum.
-
Hurra fatura kesimi yapıldı sonunda, hey Allah'ıma nelere seviniyoruz neyse salı günü alacağım inşallah. -
Arkadaşlar selamlar. Türkiye'de neden Model Y LR RWD satışı olmadığına dair bilgisi ya da fikri olan var mı? Ya da Tesla Türkiye'ye soran önceden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erlck -- 8 Kasım 2024; 14:5:39 > -
fatura kesilince nereden görebiliyoruz ?
-
Belgeler kısmından uygulamada
-
Demek ki juniper siparişleri kesmiş -
%10 ÖTV dilimine girebilsin diye sadece Türkiye'ye özel bir versiyon olan 160 kW , Std RWD üretiyor Tesla. Bu nedenle LR RWD versiyonu sunulmuyor. Vergi dilimi atladığı anda bir avantajı kalmıyor. LR AWD'ye yaklaşıyor fiyatları. Ülkeye özel pazarlama diyelim.
-
Plaka "BYD" olmuş iyi mi
Ulan Çinliler. -
Çok ironik olmuş. Sevdim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X