< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023 (1778. sayfa)
-
-
Daha önce de yazdım. Kaporanın hiç bir şekilde iadesi yok.
Ancak satış temsilcisi hukuki sürece başvuranların geri aldığını söylemişti bana.
-
yetişir , beklemeden sipariş edin. çeyreklerin son ayında napiyor ne ediyor teslim ediyorlar. aralık 25i civarı diye düşünüyorum.
-
-
Teşekkür ediyorum hocam.
-
Nisan ayinda aciklandi 1790 TL lik fiyat o zamandan beri hic ara zam olmamisti.
Serbest piyasada dolar bugün (30 Nisan 2024) saat 09:30 itibariyle 32.4307 TL'den alınıp 32.4525 TL'ye satılıyor. Dolar düne göre güne yüzde -0.24 düşüşle başladı. Euro 34.7208 TL'den alınıp 34.7685 TL'den satılıyor
Dolar/TL, bugün 34,21'ten işlem gördü. Euro/TL ise yüzde 36,86 değer kaybetti. Euro/Dolar ise yüzde 0,11 düşüşle 1,0741'ten işlem gördü.
Gordugunuz gibi dolar kuru oyle ahim sahim artmamis. Muhtemelen enflasyon yuzunden fiyat artisina gittiler.
Son aciklanan rakamlara gore yillik enflasyon %48, 6 aylik enflasyonda bunun yarisi desek %24. Zaten elimizde TL nerdeyse 4 de 1 oraninda deger kaybetmis.
-
Satışa sunulmuş mu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ne yazik ki hayir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uygun fiyatlı olursa alınabilir. Bekleyelim bakalım.
Hiç mümkün gözükmüyor maalesef amerikadaki fiyatı da oldukça yüksek. Keşke model 3 üretilse almanya fabrikasında da biz de alabilsek..
😢
Bizim aracı teslim almamıza 6 gün kaldı. Ancak aracı kimin alacağı uygulamada hala belirlenemiyor. Normal mi bu?
Arkadaşım teslimattan 10 gün önceden bana rica etmişti "ben yurtdışında olacağım sen alır mısın" diye , uygulama açıktı ve ben alabilsem hemen beni atayacaktı uygulamaya(ben de şehir dışına çıkacaktım alamadım)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-rayted -- 7 Kasım 2024; 12:44:53 > -
Amerika’dan gelecek araçlara ilave yüzde 60 gümrük vergisi var. Onun için almanya dışında üretilen modeller gelmiyor. Almanya’da da model y ve model 2 dışında araç üretim planı yok orta vadede.
Araç Avrupa'daki yaya güvenlik regülasyinunun yanından bile geçemiyor , Yani gelemez
Senin iyiymiş hocam benim 5 gün sonra teslim kala kala iki iş günü kalmış halen fatura yok tescil yok.
Az önce aradım arkadaş sorun mu var diye cuma en geç pazartesi yaparız dediler, yahu salı sabah alip yola cikacagim ucak bileti alindi izin ayarlandi fatura tescil plaka hepsini pazartesine bırakabiliriz nedir yetişmeyebilir o dedim cevap yetişir yav yetisir yetişir olmadı salı akşama yetişir dedi süper tesla çalışanı. Hayır ufacık bir sorun çıksa salı teslim edemeyecekler.
Adamlardaki gevşeklik öyle bir boyuttaki hiç böyle bir şey görmedim,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 7 Kasım 2024; 15:49:47 >
Hocam tek iyi tarafı siz bilgi alabiliyorsunuz.
Biz ise fire and forget (Parayı ateşle ve unut/unutul) durumundayız.
-
Ya birde bunların konuşma şekli çok garip, z kuşağı mi diyeceğim ya da özellikle gevşek mi seçmişler nedir?. Ne kadar sinir bozucu olduklarının farkında değiller , aracı alırken hanım oğlan yanımda olacak sırf patlamayayım diye hanım şimdiden sakinnn sakinnn demeye başladı,
İlginç cidden en son büyük patlar biri bir iki kişi sağlam dayak yer o zaman gelmeden toplarlarlar umarım.
Zamanındaki Starbucks baristalarının gereksiz özgüvenli hareketlerine benziyor bence.
-
dolar %5.5 artmış gibi hesapladım ben. tl bazımdada yaklaşık aynk oranda zam gelmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manovar -- 7 Kasım 2024; 18:38:38 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aracı teslim alırken kimse ilgilenmemişti benimle. Kendimizi tanıttık, araç başına geçince uygulamadan yetkilendirme yaptı, döndü ve gitti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X