Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023 (1776. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
27 Misafir (1 Mobil) - 26 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35.828
Cevap
930
Favori
2.349.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
38. Sırada  bugün en iyi #13
Sayfa: önceki 17741775177617771778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Almanya'da model 3 üretilmiyor.Öyle olsa bize de gelebilirdi.

• M.L.Crassus kullanıcısına yanıt
    Bende 2024.38.6 yüklü

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Eskiden birer güncelleme fark olurdu @nobre19 üstadın yazılım vers. bakınca şimdi yeri geliyor 2 şer atlama yapıyor görünüyor. İlginç. Teşekkürler hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jackal73 J kullanıcısına yanıt
    Yanlış yazmışım amerika’da 6 ay sonra başladı almanya’da değil.

• M.L.Crassus kullanıcısına yanıt

Ara ara geri çekiliyor güncellemeler; bundan kaynaklı :)

• Zaman zaman direksiyondaki tuşların bulunduğu bölümün ısındığı oluyor neden olabilir?

Güncelleme 2024.38.2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balesanist -- 4 Kasım 2024; 22:50:40 >
  • balesanist B kullanıcısına yanıt
    Aydınlatma var, ışık otomatik parlaklığını arttırıyor azaltıyor. Arttığı zamanlar ısı yayıyor olabilir. Menüde kapatılabilir diye biliyorum aydınlatmayı. O hale getirip deneyin.

• edanis E kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Aydınlatmalar kapalı.

• 8 Ekim tarihli siparişime hala VIN ataması olmadı. Sizce VIN ataması ve teslimat tarihi ne zaman olur ?

• elkelk E kullanıcısına yanıt

5 ekim tarihinde siparişimi oluşturmuştum 30 ekimde şase numaram belli oldu. Teslimat tarihini de ilk tahmini tarihten daha geri çektiler, erken teslim etmeye çalışıyorlar sanırım. Sizin de yakın zamanda VIN atamanız yapılır muhtemelen. Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın.

• mertoviicc M kullanıcısına yanıt

Ben 7 Ekim tarihinde siparişimi oluşturdum içi siyah dışı beyaz olarak. VIN ataması bekliyorum plaka için ama hala gelmedi. Size 25 günde gelmesi şansınıza olmuş herhalde, sipariş aralığımız 2 gün ama şase için siparişten sonra 29 gün geçmesine rağmen haber yok.

• CCCP_34 C kullanıcısına yanıt

içini beyaz yapmıştım sadece, tamamen sipariş sırasına göre vin ataması yapıldığı söylendi. Kasım ayının atamaları olabilir bunlar, sizin aracınız için aralık ayı atamaları bekleniyordur.

• CCCP_34 C kullanıcısına yanıt

Bazen renk vb. konfigürasyon seçimlerinden dolayı teslimat zamanlarında farklar olabiliyor.

Bazı durumlarda ise araçlar parti parti geldiği için sipariş tarihi birbirine yakın iki müşterinin teslimat tarihleri arasında haftalarca fark olabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bobby Hatfield -- 5 Kasım 2024; 13:48:40 >
  • Bakan bunu dediyse burda tüm faturanın dememiş. Elektriğin maliyetinin tüm bedelini vatandaş ödeyecek demiş. Rahatlıkla 5000 il geçen kısım olduğu besbelli. Bunu köpürtenler sanırım gürültü kopsun diye yapıyorlar. 5000 e kadar indirimli 5000 sonrası indirim mindirim yok diyor.

• gokturk010 kullanıcısına yanıt
    Burda okuyan kimse öyle anlamadı ama inşallah dediğiniz gibidir.

Ayrıca, kimse de birşeyi köpürtmüyor. Olmayan birşeye var demiyor. Aynı sizin yaptığınız gibi yorumluyor.

He bu arada olan bu kadar çok şey içerisinde ben de çok büyütülecek birşey olduğunu düşünmüyorum. O konuda aynı fikirdeyiz. Bunlar bizim için normal şeyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vs-fb -- 5 Kasım 2024; 21:9:30 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Elektrik zammı kesin ama nasıl olacağı kesin değil. Ama benim anladığım kadarıyla EPDK tarafından çıkarılan tebliğ gereği belirleme yapılacak ve fiyatlandırılacak. Buna göre “yüksek tüketici grubunda” olan “son kaynak tüketicisi” konut limiti yıllık olarak 100 milyon kw Dan 5 bin kw ya düşürülüyor. Bu durumda 1 yıllık periyotlar halinde değerlendirme yapılır. Eğer 5 bin kw Nın altına düşmezse yüksek tüketici grubunda devam eder. Şubat 2025 denmesinin nedeni Aralık 2014 tüketimi Ocak 2025 te açıklanacak ve bu ay hesaplama yapılacak. Eğer 2024 yılı toplamı 5 bin kw üzerinde ise geçmiş olsun 2025 Şubat’tan itibaren 2 seçenek var. Ya herhangi bir perakende satışı yapan elektrik şirketi ile anlaşacaksın ya da (PTF+YEKDEM)X%9,38 formülü kullanılarak aktif enerji bedeli hesaplanacak ve btv, dağıtım bedeli ve KDV de eklenerek bulunacak tutar birim fiyat olacaktır. Şimdiki fiyat yaklaşık 5 ₺ dir. PTF elektrik borsasında oluşan günlük 24 saat dilimi için oluşan fiyat be yekdem ise yenilenebilir enerjiye yapılan yatırımın kw maliyetidir. Hülasa işimiz zor ve bu yıl 5 bin kw nın aşılması halinde seneyi tükettiğimiz her zerre kw için bu bedeli öderiz. Yani 5 bin kw kadar sübvanseli fiyat maalesef yoktur.

• Hülasa H kullanıcısına yanıt
    Bakanın açıklaması aylık 417kw üzeri şu anki fiyattan 1050 TL üzeri fatura ödeyenler, sübvansiyonsuz fiyattan fatura ödeyecek. Direk bakanın ağzından çıkan bu. Buradan ne anlaşılır, yönetmelik çıkınca görülür. Inşallah 5000kw üzeri olur. Ki bu da insanı değil.

• Hülasa H kullanıcısına yanıt
    Yazlığı olanı bu tebliğ etkilemeyecek o zaman. klima tüketimi zaten en çok elektrik tüketimini etkileyen onu da 2-3 ay yazlıkta kullanacak. Araç sarjı da bölünür. Ama belli de olmaz yine sınırda.

• Yeni sipariş için Aralık teslim görünüyor sizce yetişir mi?

Ocakta bildiğim kadarıyla teslimat yok!

Şubata sarkarsa araç 2024 mü olacak 2025 mi ?

Öngörünüz var mı bilen arkadaşlar yorumlayabilir mi?

• abide85 kullanıcısına yanıt
    2024 e teslim edilmesi büyük mucize olur. Şimdiye kadar 2 aydan kısa sürede araç teslim alan pek duymadım.

• 
Sayfa: önceki 17741775177617771778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.