Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1854. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: smalkim , domer2525 , drardy
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
38.050
Cevap
982
Favori
2.490.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
16. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 18521853185418551856
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bugün arkadaşımın Togg’unu kullandım aslında şöyle ki galerileri gezdim. Bir kaç araç daha deneyimledim aşağıda yazayım fikir olsun.

ID 4: Skoda Kamiq ile değişmem. Yani dümdüz VAG işte.

EV3: Kendi adıma müthiş bir hayali kırıklığı oldu. Orada övülen saçma bir masa var. Bildiğiniz yerlerdeki lamine gibi. Kabarır yav zamanla o. Malzeme kalitesi kötü. Tek artısı hızlı şarj ve menzil, bu kadar satması tamamen influencer pazarlaması.

EV6: Çok beğendim. Ama bir elektrikli bagaj konmaz mı ya? Tabi en büyük eksisi yazılım özellikleri kısıtlı. Yarı otonom özelliği güzel, şeritte tutma tatlı ve smooth bir hissi var.

Togg: Çok güzel araç. Ekrana hasta oldum. Konfor, hızlanma, ferah iç mekan ve yüksek sürüş pozisyonunu çok sevdim. Bagaj çok kalitesiz geldi gözüme. Sinyallerde yan kameraları açsa keşke dedim. Şerit takipte çok sert atıyor, korktum ilkte.

Ama Togg konusunda içten içe güvensizliğimiz çok yüksek. Bir de Tesla güncelleme konusunda çok cömert ya. Tek güncelleme ile adaptif far sunabiliyor.

Bu arada evet Tesla’da karar kıldık ev hanesi olarak gibi görünüyor. ☺️

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• burki_rock kullanıcısına yanıt
    Kararınız yerinde

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • emocan21 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Bakalım beklemek ve bu sürede elimdeki aracımı satmak biraz hararetli bir süreç olacak. 😅

Şu elektrik konusu çok tadımı kaçırıyor. Evden şarj edecektim hiç dışarıyı düşünme derdim olmayacaktı. Rekabet kalksın yazıyorlar togg sayfalarında rekabet bitse var ya benzinden beter yapar bu çakallar!

• Arkadaşlar ön siparişte 50 bin olası problemde iade edilmiyor mu? Veya atıyorum ÖTV bareminden çıktı veya çok yüksek bir zam gördü, geri iade alamıyor muyuz?

• edanis E kullanıcısına yanıt

aynen ama zaten superchargerın ayrı diğerlerin ayrı ortalamasını girdiğim için sıkıntı olmadı o. benim hiç menzil şöyle böyle yaparsam daha çok km olur falan öyle şeyler yok ama o şarj istatistikleri sayfasında 0,34 tl ortalama falan komik gözüküyordu diye daha gerçekçi bi şey gireyim diye hesaplamıştım:D

Kredi başvurusu yapıp çıkmasın diyip iade alabiliyorsunuz, onun dışında zor. Yani kredi başvurunuz reddedilecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    Üstat sizleri takip etmeye çalışıyorum. Cevaplarsanız, bilgi birikimi olarak yardımcı olabileceğinize inandığım İçin, çok sevinirim. Tesla da fiyat sabitleme yapamıyoruz dediler telefonda… sizlerin birkaç gün önce yazdığınız bir yorumda da olabileceğini okumuştum. En büyük korkum ciddi bir ÖTV artışına denk gelip arabayı alamamak. Sizler ne önerirsiniz bu durumda? Fiyat sabitleme tekrar açılabilir mi?

Bilgisizliğimi mazur görün lütfen… neden Byd seal-u ev yi denemediniz? Ya da torrex ev? Cevaplarsanız çok sevinirim.

• HarunElreşit kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle bu sorunuzu cevaplayayım. Fiyat sabitleme 30 Aralıkta sona erdi. Şu an o imkan yok maalesef.

BYD ve torres konusunda ise iki aracında uzaktan kontrol ve yazılım konularındaki zayıflığı ikinci plana atıyor. KGM’ye güvenmiyorum. BYD ise her bayisi ayrı ikircikli konuşuyor. Atto3 çok yükselmiştim, ama satıyoruz diye o kadar umursamazlar ki. Hazır parası olan alsın, gerisi önemli değil mantığı var adamlarda.

Ben kendimce şöyle bir uyanıklık yapmıştım 😂

Üniversiteye giden oğlum var. Başvuruyu onun adına yaptık. Eğer ÖTV zammı olursa kredi isteyecektik tabii ki işi parası olmayan çocuğa çıkmayacağı için geri alırız dedik. Ancak ödemeden sonra ÖTV artışı olursa diye bayağı sıkıntı yaşadık. Gerçekten tüm parayi ödedikten 5-6 hafta sonra teslim alabildik .normalde haber izlemekten okumaktan nefret ederim. 5-6 hafta hergun sabah akşam haberlere bakar oldum ÖTV zammı oldu mu diye.

Ben pek ÖTV artışı beklemiyorum artık. Zam da yapamazlar zaten fiyat sınırda . CB, %10 ÖTV limitini artırırsa zam yapabilirler. Yatıp kalkıp dua ediyordur Tesla yöneticiler, 1450 sınırı 1750ye çıksın diye.

Ekim ayındaki zam sırasında bir de yılbaşı zam gelecek denmişti ama öyle görünüyor ki yapamadilar.

• x-rayted kullanıcısına yanıt
    İşte yılbaşı zammı şubat sonu hatta mart teslim araca gelirse direkt ÖTV diliminden çıkıyor. 50 bini iade etmek istememelerini anlıyorum bir miktar keyfi iptalin önüne geçmek ama para da kolay kazanmıyor. 2.1 üzerine çıksa mesela mümkün değil benim karşılamam.

Dediğin iki araba model Y rakibi değil...
    Byd hantal 0-100 9.5 saniye şarj hızı düşük kısıp kısıp getirmişler tabi ülkede teknolojiden anlayan olmadığı için adamlar çıkıp 6500 sattık diyor 32 günde...

Ben inanmıyorum insanlar bu kadar cahil olamaz olmamalı

Bende byd bekliyordum meraktan çatlayacaktım ama gelen araçları ve fiyatları görünce o gün bu gündür tek bir kere bahsetmedim ve herkese almaması için kandırılmaması için uyarımı yaptım...

Tesla akıllı araba diğerleri ise bataryalı araba arada 500 bin fark olsa tesla 500 bin pahalı olsa bile yine tereddüt eder sanırım tesla alırdım

Hocam araştırmadan sürü psikolojisi ile hareket eden bir milletiz maalesef

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Kanun değişti hocam teslimden bir hafta önce parayı alıyorlar artık açılmaz, iyi haber teslimat süresi ciddi kısalmış biz 70 günde teslim aldık siz 40 günde falan alacaksınız bir aksilik olmazsa.

İkisi de tesla'dan 12.000 dolar falan ucuz araçlar normalde, ssangyong doğuştan elektrikli değil ve dengesiz, byd 28 kw tüketimi olan aşırı yumuşak süspansiyonlu direksiyonu bile direkt olmayan bir araç, Yani rakip değiller.

Sizler gibi bu konuda üstat olmuş kişilerin yorumu bünüzden önemli benim için. Çok teşekkür ederim zahmet edip cevapladığınız için👏🏽

Vira bismillah diyip pazartesi başlayalım o zaman😁

Üstadım emin olun internette kullandı deneyimi videolarını izlemekten bertaraf oldum. Özellikle negatif yönlerini anlatan kullanıcı çok az. Böyle olunca da sizler gibi deneyim sahibi kişilere sormadan hareket edilmemeli diye düşünüyorum. Ve gelen cevaplardan da ne kadar doğru bir karar verdiğimi görebiliyorum. Tekrardan teşekkür ederim zahmet verip cevapladınız✋🏻

İstanbul da iki bayi arayıp araç olup olmadığını sordum. Bir bayi byd ev için iki aydan önce teslimat olamayacağını, diğeri ise peşin parayla on güne teslim edebileceğini iletti. Ankara ve Sakarya daki bayiler de ev yok benzin hibrit tutuluyor onu alın dedi😁

İşte bu sebeplerle ben tamamen uzaklaştım BYD’den. ☺️

• 
Sayfa: önceki 18521853185418551856
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.