TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1937. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Envanterde dışı beyaz koltukları siyah olan model bitmiş. Herhalde çok sayıda araç bulunmuyor envanterde. Bu da iptal olanlar kadar açıldı düşüncesi oluşturuyor.
Edit : Dışı siyah olan da bitti şimdi.
Edit 2 : Dışı beyaz içi beyaz da bitti ve şu an için envanterde araç kalmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thebaboli -- 1 Şubat 2025; 16:35:8 > -
Bizim henüz VIN vs ses yok muhtemelen gemi varınca gelecek bilgisi. 11 Ocak sipariş.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yarın da bir takip edelim, günlük kota vardı da mı bitti yoksa komple envanter mi bitti ona göre karar verebiliriz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni araçları ne zaman siparişe açacaklar acaba ?
Envanter sıfır şuanda aynen
-
Selamlar,
Her elektrikli araç alan wallbox almalı gibi bir düşünce var. Dediğiniz gibi, günde 200km yol yapılmıyorsa bildiğiniz ev tipi priz hayli yeterli.
Ben paspas ve bagaj havuzu aldım. 4lü takoz artık çoğu lastikçide var. Havalandırma ızgarası almadım, bir problem de yaşamadım. Ama arka koltuk çok fazla kullanılmadığı için risk daha düşük tabi.
Ben bir de paçalık aldım. Ön lastikten sıçrayan taşlar arka kapı altında iz bırakıyor. Ama paçalığın hiç bir faydası olmadı. Belki o bölüme parça ppf yapılırsa daha iyi olur..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qazxi -- 1 Şubat 2025; 17:59:32 > -
Hayır değil hiçbir şey yok camda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Süspansiyonun 2024 MY ile alakası yok, 2024 MY sadece ön camlar akustik cam, dönüş çapı Juniperde daha küçük, şaseden aynaya, aerodinamiden yol tutuşa kadar ÇOK değişiklik var. M3 Highland gibi, Juniper de makyajın çok ötesinde bir revizyon. Biraz daha araştırma yapın.
-
saat saat değişiyor anladığım kadarıyla. tane tane güncel stok listeniyor ve satılıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akmac -- 1 Şubat 2025; 20:3:45 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2 tane canavar gibi çocuğum var ve arka koltuk biraz hor kullanılıyor :D ayakkabılarla basmalar yediklerini içtiklerini dökmeler gibi durumlar oluşuyor. Bu durumda beyaz renk koltuk seçeneği kötü bir tercih olur mu? Kolayca temizlenebiliyor mu ve ileriye dönük renk değişimi sorunu vs oluyor mu?
-
Normal prizden şarj edecekseniz mobil adaptör almanız gerekecek, servisten temin edebilirsiniz bazen ellerinde olmuyor. Servis kaydı açın diyorlar. Tesstore ya da Tparts'dan Tesla'ya uygun lift takozu kesinlikle bulundurun. Lastik değişimlerinde her lastikçide olmuyor. Aracı lifte kaldırırken altında olması şart yoksa batarya zarar görebilir o da asla istenmeyecek bir durum.
Ben ekstra Tesstore'dan 8 parça PPF aldım. Gerçi 1 ay oldu hala yapıştırmadım o da benim üşengeçliğim :D Bu lastiklerin kapı altlarına paçalarına taş atma sebebiyle çiziklerin önüne geçmek için sadece oralar için kesilmiş bir PPF var. 1500 TL civarıydı.
Ekran koruyucu bence şart, telefonu şarj yerine koyarken eliniz kayar cama vurursunuz bir şey denk gelir, ben çizik ekrandan nefret ederim. Kendi telefonumda da kalitelisini kullanıyorum. Easy Install olanlardan aldım yine aynı siteden. Tek seferde gayet güzel yapışıyor dokunmatikte bir sıkıntı yok. Kaliteli bir cam iyi para verdim zaten, o da 1600 TL civarıydı.
Bir adet ruhsat için Tesla logolu kılıf yollamışlar hediye sağolsunlar.
Daha alınabilecek birçok şey var. Siteleri biraz gezin, hangisi hoşunuza giderse.
-
Millet akıllı yeni kasa eski kasa ayrımı yapmadan aldı tüketti bazı hasta zihniyetliler gibi düşünmüyor çoğunluk...
Hurrraaa öldünüz bittiniz
elinizde kaldı
Zarar edeceksiniz
Yanacaksınıızz
Yemin ederim akıl adına hiçbir şey kalmamış bizde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ne yazikki var . Model 3'deki gibi ayarlı bir süspansiyon ile gelse haklısınız,
Tesla orada bir oyun oynuyor 2020 model y ile 2024 model y arasında süspansiyon zaten farklı, direkt 2020 ile kıyaslayan veriyi veriyor, aynısını panel gapları, yalıtım hepsinde oynuyor, Örneğin şasi tek parça denmiş arkada zaten tek parça 2023 ikinci yarıdan beri,
Bir aracın dönüş çapını düşürmek için ya boyu ile ya dingiller ile ya da direksiyon sistemi ve lastik bağlantıları ile oynamanız gerek bunlardan hicbiri yapılmamış. Belki bir iki cm lastikler arası mesafe ya da dönüş acısı iki derece falan güvenlik sınırı esnetilip zorlanır ama o da 30 cm belki farkeder belki etmez.
Sakın yanlış anlamayın juniper elbette daha iyi olacaktır, Lakin beklediğiniz kadar fark olmayacak, zira eşyanın tabiatı diye bir şey var, ayarsız bir süspansiyonda 0 100'ü 6 sn olan 2 tonluk bir araçta yumuşak, süspansiyon olmaz, Yani olurda o araca binmek istemezsiniz, neyse araç gelsin görürüz.
Örneğin akustik cam demişsiniz buyrun 2024 başından beri hepsi cfit akustik camla üretiliyor,
paul tan's automotive news
2024 Tesla Model Y gets updated for Malaysia - HW4, full double glazing, privacy glass, no tonneau cover - paultan.orghttps://paultan.org/2024/03/12/2024-tesla-model-y-gets-updated-for-malaysia-hw4-full-double-glazing-privacy-glass-no-tonneau-cover
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 1 Şubat 2025; 20:50:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Benim beyaz, temizliği çok kolay ıslak mendille silip geçiyorsunuz. Leke falan bırakmıyor, açıkça suni kalitesiz deri avantajı
Şu mobil adaptör işi aklıma bir türlü yatmıyor. Yani nasıl yanında verilmez hayret ya. Hiç bir şey şarj ile ilgili vermiyorlar yani değil mi? Blue adaptör konusunda da bir yükseldim. Priz çektirip balkona kullanırım belki diyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2024 MY Z ekseninde titreşim ivmelenme testinde 50 km/s engebeli test sürüşünde 15 m/sn² de iken Juniper de bu 5 m/sn² ye düşüyor, bu muazzam bir fark. Teslanın oyunu veya verileri üzerine konuşmuyorum, ben araştırmayı ve kendimi bilgilendirmeyi seven bir mühendisim, size de aynısını telkin ediyorum. Bir aracın dönüş çapını düşürmek için sadece direksiyona biraz daha fazla tur veriyorsunuz ve Juniperde bu aynen böyle oluyor. Lütfen kendinzi daha çok blgilendirin.
Şu video sizin için iyi bir başlangıç olacaktır 特斯拉焕新Model Y,详细动态测评。Comprehensive Dynamic Evaluation of the New Tesla Model Y.
Mesajınızı değiştirmişssiniz o halde ben de ekleyeyim, evet ÇOK SINIRLI BİRKAÇ MARKETTE, arka camlar çift cam üretildi, mesela Türkiye bunlardan biri değildi, Juniperde tüm araçlar ön arka çift cam.
Lütfen hem kendinizi daha çok bilgilendirin, hem de doğru bilgiyle bilgilendirin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat Lahur -- 1 Şubat 2025; 20:57:3 >
-
Mühendis mi
Elektronik ve haberleşme yüksek ve mekatronik mühendisliği çift anadaldan selamlar
Senden büyük ihtimalle 20 yıl falan daha tecrübeli biri olarak tavsiyem elde katalog değeri net ölçüm olmadan iddia etmemen olur,
Özellikle sakın direksiyona biraz daha tur verirsin döner gibi şeyler söyleme ne mühendisinin bilmiyorumda direksiyon turu ile dönüş çapının alakası yoktur, genelde ticarilere yüksek tur verilir sebebi ise bambaşka, iyi akşamlar.
Bu arada buradaki hemen herkesin arka camları çift cam, dediğim gibi komik bir muhabbet olmaya başladı, bencede juniper daha iyi bu arada verdiğiniz videoyu da izledim grafik okuma ile ilgili biraz çalışsanız iyi olur,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 1 Şubat 2025; 21:3:0 >
"Sen" dediğin nokta, senin noktan oldu.
-
Sadece mavi kablo veriyorlar o da AC şarj edebilmeniz için DC için zaten istasyonlardaki kabloları takıyorsunuz. AC için kendi kablonuzu. Ev için de mobil şarj kablosunu almanız gerekli.
-
Bir tartışmada bana sen dedin de da ayrı yazmadın vb diyen kişi ile bencede tartışmaya gerek yok, insanlar her konuda anlaşmak ve aynı görüşte olmak zorunda değil, iyi akşamlar dilerim,
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X