Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1988. sayfa)

8 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 18 Misafir (6 Mobil) - 19 Masaüstü7 Mobil
5 sn
39.875
Cevap
1.019
Favori
2.593.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
10. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 19861987198819891990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İnşallah aynı fiyata gelir hocam, ne kadar artarsa tesla sayısı super charger sayısı da artacak, 46.000 euro aşırı sınırda.

Gerçi model q gelecek o kesin sınırlar içinde olur, bu arada teslimat tahminen haziran denmiş bu Türkiye için agustos falan olur büyük bir sürpriz olmazsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 21 Şubat 2025; 9:13:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Long range rwd çok iyi duruyor. Keşke Türkiye’ye en azından 2.2m bandında gelse.

• amadeus99 A kullanıcısına yanıt

Gunaydin,

Bence gelecektir. Bu arada Sr de hoparlor tarafi ne yazik ki 9 olarak belirtilmis. Ayrica doseme olarak farklilik var. Bilginiz olsun. Neyse artik siparislerin acilmasini bekliyoruz. Herkese hayirli olsun. Mart-Nisan arasi siparisler acilir gibi dusunuyorum. Cunku ilk teslimler Mayis - Haziran  

• berkolo88 kullanıcısına yanıt

Tahminler doğru çıkacak gibi, yeni versiyon eskisi ile aynı fiyat olmaz diye düşünüyorduk, aynı fiyata satılabilmesi için bazı donanımları kısmışlar diye yorumluyorum.

Döşeme ve hoparlör sayısı (hoparlörler iyi olmak kaydıyla) kabul edilebilir farklar ama koltuk soğutma gibi donanımları da kısarak getirirlerse mevcut araçla devam edebilirim. Ben de heyecanla bekliyorum siparişlerin açılmasını, ya benzinli 2. aracımı değiştireceğim ya da mevcut Model Y'yi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bobby Hatfield -- 21 Şubat 2025; 9:15:45 >

Valla suni deri döşeme zaten pek matah bir şey değildi ama hoparlör işi kötü olmuş, aracın en güzel yanlarından biri, yalnız o haziran teslimi işini Türkiye'de yapabilirler mi bilemedim.

Benim içi beyaz tamam çok rahat temizleniyor ama alcantra kumaş karışımını tercih ederdim,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 21 Şubat 2025; 9:16:17 >
  • Bobby Hatfield B kullanıcısına yanıt

Selamlar,

Baska kisilan bir donanim gormedim.  

Yalnız avrupa SR si 220 KW mi neydi, eski versiyonda da bizim gücü düşürülmüş SRden daha iyi menzili vardı diye hatırlıyorum. Yanlış mıyım ??

SR 160 kw gelirse o da en fazla 465-470 olur diye tahmin ediyorum.

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

Merhabalar hocam,

Keşke arkadan itiş bu versiyonu da gelse. %40 ötv ye girse bile ben tercih edebilirdim. 622km menzil çok cazip açıkçası.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • x-rayted kullanıcısına yanıt

Selamlar,

Evet. Verilen 500km Wltp değeri. Benimde tahminim dediğiniz gibi olur diye düşünüyorum. TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 

• x-rayted kullanıcısına yanıt

Yok hocam bizimkinin menzili 10 km falan daha fazlaydı.

Bu yeni yüz bir tık daha aerodinamik pilde 2.5 kw daha fazla (aslında değil aynı pil sanırım ama tesla anladığım kadarıyla 53 kw üzerinden degil 55.5 kw üzerinden hesaplıyor,) Anlamlı bir fark yok menzil konusunda,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 21 Şubat 2025; 9:23:20 >
  • kkurt80 kullanıcısına yanıt

Günaydın,

Keşke gelse. Benim bir arkadaşımda bu versiyon eski Model Y var. O da net 514 km civarı yapıyor. Ancak ilerleyen zamanda olur mu? Göreceğiz.

Belirttiğiniz döşeme farkı nedir?

O zaman yeni modele geçmemek için bir sebep yok...TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025  Bir an önce satışlar açılsa da siparişi versek...

• Eski kasa RWD Almanya fiyatı ne kadardı? Fiyat aynı mı kalmış?

• EKSA kullanıcısına yanıt

Awd Versiyon iç döşeme

Arkadan itiş iç döşeme

Kapı bölümlerinde birinde kumaş kullanılıyor.

Selam koltukta pek fark göremedim ama korktuğum başıma geldi donanım kısıtlaması oldu. 16 hoparlörü çok merak ediyordum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • xrestinpeacex X kullanıcısına yanıt

Evet aynı. Hatta sanırım 1.000 euro daha pahalıydı eski versiyon. 45.990 olması lazım. Eski resimlere bakıp söylerim. TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 

• Ne kadar hoparlör ve kapı yanlarında değişiklik olsa da kalan donanımlar da farklılık olmaması güzel. Eğer her şey iyi giderse ve ötv tarafında da değişiklik olmazsa bence iki veya üç renk %10 dilimde gelebilir. Beyaz kesin olur. Belki yanına Siyah ve Stealth griyi eklerler. Siparişler 45 gün durumu sebebiyle Nisan gibi açılabilir. Bu daha mantıklı gibi. Artık hepimiz Türkiye sayfasını takip edeceğiz. TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 

• Çok güzel haber, paylaşım için teşekkürler. Olurda sipariş ekranı açılır, denk gelirseniz beni bi etiketleyin size zahmet olmazsa:) Bende sipariş vereceğim , mevcut LR araçtan geçiş yapmayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saitates -- 21 Şubat 2025; 9:51:35 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • saitates kullanıcısına yanıt

Rica ederim. Tabii ki TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 

• 
Sayfa: önceki 19861987198819891990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.