Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1993. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: bmeku , PinkiePie11 , furu11
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39.896
Cevap
1.020
Favori
2.594.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
14. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 19911992199319941995
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avrupa'da SR Mayıs teslimi ise, biz de Eylül'den önce gelmez. Hele 45 gün kuralı geldikten sonra, ara ara sipariş açılır, kota dolunca tekrar sipariş kapanır. Zira talep yüksek olacak. Adam daha Performans siparişe açmamış, kalkıp bir ülkeye özel aracı siparişe açmaz. Boş yere milleti heyecanlandırıyorlar.

Bu adamlara kalsa, Şubat teslimler acaba Juniper olabilir mi diye bile muhabbet yapıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vs-fb -- 22 Şubat 2025; 13:35:34 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 22 sonrası model y lerde kabin radarı güncellemeyle aktif ediliyormuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vs-fb kullanıcısına yanıt

%10 ötv ile gelme ihtimali %10 bile değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hirikus -- 22 Şubat 2025; 14:3:7 >
  • Sarı sitede 95 çöpla var. Yeni kasa %10dan geldiği zaman artışı görücez sabredin. 1.8den alıp kullanıp 2 milyona satma hayali kuranlar feryat figan edecek. Godzilla yakındır

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hirikus H kullanıcısına yanıt
    2.6dan gelcek dimi hocam doğrulayın lütfen

• hirikus H kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle Eylül'de %10 ile birde alan olursa, kurban kessin.
    Doların böyle arttığı ortamda, Eylül'de dolar en az 39 olur. %10 mümkün değil. Ama tabi inşallah olur. Isteyenler de alır. Temennimiz o. Ama gerçekler başka.

• PeTeRPaNN kullanıcısına yanıt

Valla bu biraz Tesla Türkiyenin elini hızlı tutmasına bağlı eminim girişimde bulunuyorlardır ellerinden geleni yapıyorlrdır ama zaman geçtikçe umutlar güneşteki kar gibi eriyor. Hızlı aksiyon gerekiyor.

Tesla mı çöpla? Nasıl yani? Tesla çöpla ise, çöp olmayan hangisi?

• Murat Lahur M kullanıcısına yanıt
    Hepsi çöp hocam hepsi kul yapısı. Çögg çöpla çöpsedes…

Hayatta kolaylıklar size.

• Top Gearyoutube
    FIRST DRIVE: Tesla Model Y – Sell Your Old One, Immediately!
    https://www.youtube.com/watch?si=_52hcuoLuz0OF-lD&v=z4eT6Lxgc6M&feature=youtu.be

• Mytro M kullanıcısına yanıt

Evet performans. Ama bence manevra esnasında tekerlekleri pek dikkate almıyor. Hafif bir sürtmeden ziyade tekerlekler döndüğünde resmen çarptı kolona.

• Şarj sorununu powerbank ile çözemez miyiz 🤪

• Sarı sitede 2 milyon üstüne kullanılmış eski kasa teslalarını millete itelemeye çalışan fırsatçılarla burada yeni kasa %10 dilimine giremezzz diye diretenler aynı kişiler bence. Yeni kasa %10 dilimine girer mi girmez mi kimse bilemez ama inşallah girer de o sıfırından pahalıya satmaya çalıştığınız eski kasa araçlarının elinizde patlar.

• Halkbank paraf Doğa kredi kartı ile şarj işlemleri %10 indirimli arkadaşlar.

Ben başvurdum. Araba ile ilgili tüm harcamaları bu karta tanımlayıp yürütme maliyetimi de takip etmiş olacağım.

• Polene Alerjisi Olan Arı kullanıcısına yanıt

Benim teslam yok ve %10 dan piyasaya gireeceğine pek ihtimal vermiyorum. Olursa sürpriz olur ve yeni kasayı bekleyen biri olarak çok memnun olurum

Yeni kasayı alabilirsem alırım alamazsam umrumda bile değil. Mevcutta 2 araç halen var.

Bu 2.elin sıfırından fazla satıldığı dünyada başka bir ülke yoktur heralde. Başka bir ülkede anlatsak fıkra filan sanırlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hirikus -- 22 Şubat 2025; 18:21:55 >
  • Guzel bir bilgi vereyim. 😎 heyecanlanin bari biraz.

• Polene Alerjisi Olan Arı kullanıcısına yanıt
    Ben fikrimi söylüyorum. Başkası da söylüyor. Rahatsız eden nedir?
    Benim aracımı sarı sitede ilan da bulun, arabamı size bedava vereceğim. Buyrun iddianizin arkasında durun. Araç bilgilerim lazım olursa sizinle özelden paylaşırım.

• Juniper bugun Tr plakali Ankara’da gorulmus. Yani tip onayi icin gelmis. Daha ne diyeyim. Hayirlisi

• 
Sayfa: önceki 19911992199319941995
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.