Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1995. sayfa)

8 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 15 Misafir (7 Mobil) - 13 Masaüstü10 Mobil
5 sn
39.939
Cevap
1.021
Favori
2.596.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
7. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 19931994199519961997
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Uzun bir süre daha böyle gider değişiklik olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Tesla'ların tasarımını hangi kör yapıyor çok ama çok çirkin yahu. Juniper yazıp baktım yine çok kötü görünüyor. Nedir bu Cyber teması. T10F'e bakıyorum gayet eli yüzü düzgün hoş görünen bir araba ama Tesla'lar görünüşleriyle benim zevk dünyama göre konuşursam zerre kadar albeni uyandıramıyorlar ki! Yoksa ben Amerikan malı varken gidip 2 milyonumu Türk malına basmam açıkçası, güvenmiyorum çünkü...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • QLBatiatus kullanıcısına yanıt

o köre ödül vermek lazım zira o kör gözleriyle 2023 ve 2024 yıllarında dünyada en çok satan aracı (içten yanmalı dahil) dizayn etmiş. Düşünün bir de görse neler olacak.

Kime göre çirkin? Sana göre çirkin.

Ben ilk günden bu yana beğeniyorum Tesla tasarımını.

Aldıktan sonra daha da içime sindi. Yenisi de çok güzel. Her iki modelin de arka tarafı özellikle çok tatlı.

Mesela T10f de bana düüüümdüz geliyor. Hele T10x’in yanında sanki “haydi sedan da yapalım” demek için yapılmış gibi. T10x - Tesla kıyasında T10X bir adım önde bence de ama T10F - Tesla heleki yeni Tesla bence kıyaslanamaz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Murat Lahur M kullanıcısına yanıt
    Ben beğenmedim valla benim tarzım değil. Benim araçlar için iç dış görünüş zevk dünyamı yansıtan biz fakirlerin alabileceği fiyat seviyesindeki örnek araçlar pejo 408 ve 508. Ama çok sıkıntı çıkarıyorlarmış. Hiç gelemem tembelim ben. T10F'de 508'e benziyor zaten yani benim beğenmem çok normal.

Ben iki şeye bakarım:

1- İçi dışı yakışıklı olacak.
    2- Arıza vermeyecek.

Beklentilerim bu kadar. Konfor performans falan umrumda değil.

• burki_rock kullanıcısına yanıt
    E ama hocam konunun buraya gelebileceğini tahmin ederek zaten şahsi zevklerim diye iki kere belirtmişim.İlk cümlenize gerek yok mesela çünkü ben aynı anlama gelenini yazmışım zaten alıntıladığınız mesajımda.

Tamam da o zaman Tesla konusunda ne işiniz var? :)

Beğenmiyorsunuz, sahibi de değilsiniz. Yenisi de beğenmemişsiniz.

408 ve 508 beğeniyorsunuz, o konulara gidin mesela.

He hangi konuda olacağım senin üstüne vazife değil diyebilirsiniz, haklısınız ama bu konuda da gelip bunca kişinin beğenip, sevdiği araca laf etmek de sizin üstünüze vazife değil.

Tesla ve TOGG arasında kaldım ve Karun değilim çünkü. İkisinden birini büyük ihtimalle alacağım. O konuda da mesajlarım var. Kimsenin zevklerine hakaret amacım olamaz çocuk muyum ben. Zaten TOGG'a karşı da önyargılıyım çünkü o arabayı benim gözümde YOBAZ olan insanlar yaptı. Arabayı alırsam millet beni akpartili sanar diye ödüm g.tümden atıyor sizce ben TOGG harika Tesla çöp diyor olabilir miyim! Niye gelip insanları kışkırtmaya çalışayım? Ben sadece aracımı seçmeye çalışıyorum, çünkü hepimiz gibi benim de param kıymetli. Futbol takımı mı bu ki ben fanı olayım?

Yok oraya git buraya gelme falan bunlar çok ayıp şeyler ben bunları yazmaya söylemeye utanırım. İnsan gibi danıştım. Konusu bu bende fikir edinmeye çalıştım. 408 508'i neden almadığımı dolayısıyla konularına neden gitmediğimi de yazmışım zaten. Arıza çıkarıyorlarmış ve ben tembelim. Bu kadar basit. Açıklama yaptığıma inanamıyorum.

Şahsınızın çok değerli zamanınızı çaldığım için özür dilerim...

Ya ama arabaların da fanı olmaz ki ama Ya Rabbi sen aklıma mukayyet ol yav... Araba bu yav bniyiorsun sürüyorsun bu kadar...

Araba fanlığı vs değil konu. Sizin sürekli Tesla ile ilgili iğneleyici yorumlarınızı görüyorum. Bu da aracı alan, seven biri olarak rahatsız ediyor.

Ben de zengin değilim, kredi vs ile alabiliyorum ancak. Araştırmakta haklısınız ama gerçekten yok tasarlayan kör vs de hoş yaklaşımlar ve söylemler değil.

Ben de Togg ve Tesla arasında kalmıştım, yazılım ve ilgi alaka olarak Tesla tarafının daha yakın yaklaşımı sebebiyle Tesla aldım.

Hatta bu grup da çok etkili oldu. Çünkü Togg ana konusunda sürekli hata, servis sorunu konuşulurken, burada ya memnuniyet ya yeni gelen özellik ya da yeni model y heyecanı konuşuluyordu.

Yani bahsettiğiniz “tembellik” bende de var. Yılda 1 araç servise götürmekten ve sürekli para vermekten bıktım. Bu da bir sebep oldu Tesla için.

Siyasi görüşümle ilgisi olmadan Togg konusunda da hep sıcaktım ancak iki aracı da deneyince Teslayı seçtim.

Togg iyi ki var. İnşallah Tesla’yı da geçer. Hükümet değişse de destek de tam gaz devam eder umarım. Togg olmasa şu an hiçbiriniz Tesla almaz, içten yanmalı çetesinden kurtulamazdık. Bu kadar şarj istasyonu vs hep Togg üretimi sayesinde. Bu arada yakınımda 2 arkadaşım var ve koyu muhalifler, ancak ikisi de togg sahibi ve çok memnunlar. Ama yeni model y’ye de akılları kaymaya başladı.

• berkolo88 kullanıcısına yanıt

tip onayını 2 hafta önce aldı. Türkiye'de ek bir onaya gerek olmaması lazım.

Bilmeden bir şey mi yazdım diye eski mesajlarıma bakmaya çalıştım. Epey gerilere gittim. Normal şartlarda "düşünmüyorum" şeklinde ifadeler kullanmayı nezaketen tercih eden biriyim ama bu kez dümdüz yazmayı tercih edeceğim: Hocam kontrol edebildiklerim içerisinde iğneleyici tek bir kelimem yok.

Alıntıladığınız mesajım üzerinden devam edersem "benim zevk dünyama göre cyber sevmiyorum" demişim, Amerikan malını almayı tercih ederim Türk malına güvenmiyorum ama görünüşünü beğenmedim, demişim. Daha ne kadar saygılı olabilirim? Saygısızlığım tipini beğenmedim demiş olmam mı yani? Bende bir problem olduğunu düşünmüyorum. Ben gayet saygılı şekilde fikrimi söylemişim.

Corolla'mın görünüşü hariç her şeyinden memnunum. Ama arabamdan iğreniyorum sırf tipini beğenmediğim için. Estetik kaygılarım ÇOK yüksektir. Sırf benim arabam diye baktığımda güzel göremiyorum çirkin ördek yavrumu, uçurumdan yuvarlayasım geliyor. Bilmem anlatabiliyor muyum?

Bu konuyu kapattım.

Diğer fikileriniz için teşekkür ederim. İyi geceler iyi forumlar.

• Mytro M kullanıcısına yanıt
    Kötü niyetli kişiler elbette var ama benimle bir alakası yok. Sağduyunuz için teşekkür ederim.

• Bugün sipariş geçtim SR Beyaz.
    TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MMistanbul kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, hangi ülkeden verdinz siparişi, ekran Türkçe ama Türkiye de siparişe açılmadı bildiğim kadarıyla ?

• kkurt80 kullanıcısına yanıt

Teşekküler, Almanya.

• akmac A kullanıcısına yanıt

direksiyon tur sayısı 2.4 olmuş, eskisi 2

• vs-fb kullanıcısına yanıt
    Olaylar çok hızlı gelişiyor her an siparişe açılabilir

• Yarin aracimizi teslim alcaz :) varmi onerisi olan arkadaslar suna bak soyle yap sundan al diyen :)

• quote:

Orijinalden alıntı: imax1

Yarin aracimizi teslim alcaz :) varmi onerisi olan arkadaslar suna bak soyle yap sundan al diyen :)
    Orjinal paçalık ve orjinal konsol organizeri. Fiyatı ulaşılabilir. Ama önlere paçalık şart. Şimdiden hayırlı olsun.

• 
Sayfa: önceki 19931994199519961997
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.