Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2027. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: maygar
1 Kayıtlı Üye ve 16 Misafir (6 Mobil) - 11 Masaüstü6 Mobil
5 sn
40.662
Cevap
1.044
Favori
2.641.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20252026202720282029
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Artık bu konuda birşey demiyorum.

Tesla model y juniper LR gelecek

%40 %60

Nerden gelir siz tartışın beyler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • x-rayted kullanıcısına yanıt

%80 bende, bakalım ne olacak.

• vs-fb kullanıcısına yanıt

Bende de uzun süre 84'de kaldı; 2-3 saat sonra tamamladı.

• tanriseven T kullanıcısına yanıt

Şimdi %80 den %72 ye inmiş. İlginç. Daha önce de %72 olup sonra %64 e inmişti.

• 739 TL fiyat çok uygun geldi. İhtiyacı olan bir baksın.

• vs-fb kullanıcısına yanıt

Alan kişilerin yorumuna bakılırsa 2.5 değil 1.5 kesit olduğu,saf bakır değil aleminyum olduğu ve araç sarjı için kullanıldığında kablonun yandığı yazılmış dikkatli olmanızı öneririm

• Zam yaparlar heralde diye düşünüyorum.Kurtarmıyor demek ki.. Teslada %10 çok zor gibi artık

www.sozcu.com.tr
    TOGG'dan rekor zarar: Milli otomobil yolda kaldı! - Sözcü Gazetesi
    https://www.sozcu.com.tr/togg-dan-rekor-zarar-milli-otomobil-yolda-kaldi-p148298
  • Liveboy34 kullanıcısına yanıt
    Son 12 aylık tüketiminiz 5000 kw’yı geçince tarifeniz değişiyor. O ay 416 kw tüketmeniz 12 aylık tüketiminizi 5000 kw üzerine taşımazsa tarifeniz değişmiyor ama mesela hiç tüketmeyip bir ayda 5000 kw tüketirseniz ertesi ay değişir. Tarifem tek zamanlı.

• blasko77 kullanıcısına yanıt

Bizde SR diye geçen aslında Avrupa'da sadece RWD diye geçen araç. Avrupada bir de RWD Long Range var. Bizde %10 dilime sadece RWD girdiği için onu getirdiler. Yeni kasa hiç bir şekilde %10 ÖTV dilimine girmeyecekse bence Avrupadaki gibi ikisini de siparişe açarlar. Her ikisi de %40 ötv diliminde olacağından isteyen biraz daha ucuz olan RWD sipariş verir, isteyen RWD Long Range sipariş verir. AWD olan Long Range zaten motor gücü nedeniyle %60'lık ötv diliminde olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: vires

Son 12 aylık tüketiminiz 5000 kw’yı geçince tarifeniz değişiyor. O ay 416 kw tüketmeniz 12 aylık tüketiminizi 5000 kw üzerine taşımazsa tarifeniz değişmiyor ama mesela hiç tüketmeyip bir ayda 5000 kw tüketirseniz ertesi ay değişir. Tarifem tek zamanlı.

Peki hocam başlangıç zamanı nedir.Şu an geçen sene mart ayından hesaplarsam ben bu ay 5000kw yı geçmiş oluyorum.

• vires kullanıcısına yanıt
    Emin misiniz ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, 2025.2.8 güncellemesini yaparken bir sorun yaşıyorum.

Güncelleme bir türlü tamamlanmıyor.

Sirasiyla yüzde 60-65-68-70-75-77 oluyor daha sonra yüzde olarak geriliyor.... Bu döngü halinde devam ediyor.

Ayrıca wifi bağlantı konusunda oldukça sorun yaşadığını düşünüyorum arabanın.

Bağlantı noktası uzaklığı v.b durumlar için sözüm yok ancak wifi modülünun sorunlu olduğunu düşünüyorum.Elde somut veri de olmayınca aktarmak-anlatmakta kolay olmuyor..

Benim gibi sorun yaşayan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onr4249 kullanıcısına yanıt

Tesla Türkiye twitter grubunda benzer sorundan bahsedenler vardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Liveboy34 kullanıcısına yanıt
    Takvim yılı içerisinde 5000 kw geçmek lazım . Faturada zaten yazıyor kullanımlarınız.

• Telefonun internetini paylaşıp güncelleme sorununu bazıları çözmüş herhalde isterseniz öyle bir deneyin belki yardımcı olur.

• onr4249 kullanıcısına yanıt
    %95 e anca geldim. Bitmek bilmedi.

• çaylak52 Ç kullanıcısına yanıt
    Bende yıllık tüketim 5000 kw yi geçmeli diye biliyorum ama arkadaş son 12 ay demiş emin olamadım. Faturaların altında geçen yılın toplam tüketimi yazıyor bununla alakalı diye düşünüyorum.

• code61 C kullanıcısına yanıt
    Yıllık tüketim hocam . Son 12 ay değil

• 
Sayfa: önceki 20252026202720282029
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.