Zararın zamla alakası yok aslında. Bu bir yatırım süreci ve yeni model geliştiriliyor vs. Zarar olması gereken bir durum. |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2028. sayfa)

-
-
Yeni model y satışı ne zaman başlayacak acaba ? Ve fiyatlar nasıl olacak i5 alacaktım arabayı sattım, model y alternatifi de bu kadar yakınken bekliyim diyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Lr alternatifi yakın ama SR alternatifi yakın değil. Ona göre planlama yapabilirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Long range olsun, hızdan ziyade menzil önemli esasında.
Long range olanlarında mtvsi çok oluyordu dimi ?
Evet çok oluyor. Sanırım 50k civarı. Yakın derkende, Haziran öncesi imkansız gibi.
Oo ben bekleyemem bu ayın son haftaları falan maksimum bekleyebilceğim süre.. Hayırlısı o zaman ben i5 alayım
Satışa açılırsa en geç 45 gün içinde teslimat yapması gerekiyor. Haliyle 15 nisandan önce satışa açılırsa hazirandan önce gelir ki bence o tarihe kadar satışa açılır.
-
Bir dostum kendi konfigürasyonu için i5 oluşturdu, 3 ay kadar bekledi. Teslim edemediler. Eldeki araçlardan varsa tabi daha kısa sürede teslim edebilirler.
İ5 güzel bir araç. E-5008 de bakabilirsiniz. O da güzel bir araç.
Ben 2. El alıcam arada 1 milyondan fazla değer kaybı var. Liste fiyatı ile sarı site fiyatı arasında 2024 model hatasız araçlardan söz ediyorum. Belki de alırken çok iskontoda yapıyorlardır ama ben öyle aylarca araç bekleyemem ya
Almanya teslimatı bile mayıs haziran diyor Türkiye teslimatı haziran'dan önce olacağını sanmıyorum. İnşallah olur tabii.
2023 model 10.000km düşünürseniz ben yakın zamana satışa çıkmayı düşünüyorum. Haberleşebiliriz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayrıca gelse bile fiyatı 3 milyon üzeri olacak. Şu anda halihazırda performans 2.3000-2.400'lere ikinci el düşük kilometrede bulabilirsiniz. Ben olsam hiç düşünmeden SR almayacaksam performans alırım. Yeni kasa beklemem önemli Bir artısı olduğunu düşünmüyorum.
Ben tasarım takıntılıyım. Mevcut hali bana buzdolabını andırıyor ve albenisi bana göre hiç yok.
Yenilenen en azından daha bi teknolojik gibi, tasarımı daha sportif arka stopları falan. Ama 2-3 ay bekleyemem mümkün değil yani..
Dedim ya dün %89 da takıldı diye akşam eve geldim. Eşimin telefonunun internetinden tamamlayayim dedim. Baktım %50 ye düşmüş. Neyse hemen 90 oldu. Sonraki % 10 epey uzun sürdü ve 6 GB çekti.
Ben bu güncelleme işini tam anlayamadim. Yüklendi şimdi. Minor de bir şey...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla bana da yeni tasarım Çinliler gibi geldiği için kötü geldi. Hem ön hem de arka eski model çok daha güzel. Zevkler. Renkler.
Ben de aynı sıkıntıyı yaşadım.
Daha sonra güncellemenin bir artıp bir azalmasının sebebinin yüklenen birkaç değişik modülün güncellemelerine ait olduğunu anladım. Bir artıp bir azalmasını da değişik modüllerin güncelleme oranı olarak yorumladım.
Çok büyük bir güncelleme olduğu için parça parça ve de uzun sürdü diye düşünüyorum. 6 GB olduğunu da sizden öğrendim.
-
Ön açık ara şu andaki bence de.
Lamba dizaynı böyle çok şık.
-
Bence de arka açık ara. Ön zaten yeninin Hyundai - Çin karması. O sebeple sevmiyorum.
Arabadaki tek artı bence soğutmalı koltuk.
2024 yılı içerisinde toplam 5000kw üzeri kullanım yapıldıysa 01 Mart 2025 tarihinden itibaren, yani nisan başında okunacak mart ayına ait faturalar 1.Düşük Kademe( 1.86tl ) ve 2.Yüksek kademe( 2,76tl ) şeklinde değil, SKTT ( son kaynak tedarik tarifesi ) tarifesi yani bugün için kwh'i 4,19tl olan tek birim fiyattan artı kdv eklenerek ödeyeceklerdir.
Bahsettiğim 4,19tl kwh fiyat değişken olup geriye dönük 30 günün serbest piyasada oluşan fiyatın ortalaması alınarak hesaplacaktır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X