düzenlemeye girdiğimde bende de ekim aralık yazıyordu zaten RN ile başlayan numaranız değişmiyor ayrıca tesla Türkiye'yi arayıp teyit ettirdim may-haz görünüyor dedi sipariş verirken de öyleydi. bende gelimiş otonomu iptal ettim zaten mantıken fiziki bir değişiklik olmadığı için tarih değişmemesi gerekiyor ama renk yada başka bir değişiklikte muhtemelen değişebilir. |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023 (9. sayfa)
-
-
Ben de şimdi arayarak teyit ettirdim Temmuz-Eylül gözüküyormuş benim de. Otopilotu çıkarttırmak için onlar yardımcı oldu aramışken. Yalnız gerçekten çok ilgililer. Avantasız araba vermeyen ve ticaretçilere karaborsa ortamı oluşturan bayilerden sonra ilaç gibi geldi.
-
Mantıklı ama mantık ülkesinde değiliz :) , ABD veya Almanya gibi yerlerde bile haklı para iadelerinde bile bayağı bir garip durumlar veya aksaklıklar oluşmuş , ama umarım dediğiniz gibi olur.
-
hocam sitede yazan sonu 44 le biten no ile mi görüştünüz ben kaç kere aradım düşmüyor hiç telefon açan yok.
-
Ben 02129221537 den görüşmüştüm. Sipariş ile ilgili bölüm numarası demişlerdi. Çok yardımcı oldular. Ama sanırım sadece hafta içi mesai saatlerinde çalışıyor bu numara.
-
Sitedeki numarayı aradım ama zor düştü
-
Sipariş takibi için bir başlık açtım, sipariş bilgilerinizi oraya yazabilirsiniz
https://forum.donanimhaber.com/tesla-teslim-tarihi-ve-siparis-takibi--155523512
-
evet 4 5 kez ısrarla arayınca düştü çok yogunlarmış
-
yazdım bende
-
bu konu içinde son 3 rakam gizlenip devam edilse daha takiibi kolay olmazmı
-
Valla, bu araba Türkiye'deki bütün araba piyasasını alt üst edecek. Her araba etkilenecek, fiyatlar kesinlikle düşecek. Buna üzülenler olacaktır ancak olması, bu işten herkes karli çıkacaktır. Çok uygun fiyata kaliteli araca binmek herkesin hakkı.
Tesla, Türkiye'deki fiyat politikasını devam ettirirse, 5 yıla piyasanın % 50'ine yakınını alır.
-
İlk sabah Performance model quicksilver arac siparis vermistim Temmuz - Eylül gözüküyordu fakat bugün FSD i iptal edersem süre değisirmi diye sormak için yukarıdaki numaradan aradım, süre değişmez ama sizin araç Ekim sonu gözüküyor dediler neden ileri atmış olabilir bilgim yok. Baska böyle bir durumla karsılasan oldumu acaba.
tesekkurler
-
Performance modelin menziline ile iligli yurtdışı sitelerde 19" takıldığı zaman Long range ile aynı mesafede gittiğini yazmışlar. Ne kadar doğru bilmiyorum.
-
Benim de LR 19, Beyaz dış renk, siyah koltuklar. Belki bankalardaki numeratorler gibi sırasız ilerliyordur.
-
Bu sipariş numarası belli bir sıralama olarak gitmiyor olabilir arkadaşlar -
araç jantlarıyla ilgili bir bilgi vereceğim, belki bazıları hali hazırda biliyordur.
long range modelinin 19 inchlik jantlarında gördüğümüz gri-siyah görüntü aslında jant kapağının görüntüsüymüş, jantın kendisi değil. Videolar var, o kapakları boyayanlar, başka kapaklarla değiştirebler vs.
Benim gibi 19 inch olması nedeniyle bunları sipariş etmiş ama renklerinin aslında siyah olmasını tercih edenlerdenseniz, bu kapakları başka kapaklarla değiştirme opsiyonu mevcut, ya da bu kapaklar da boyatılabilir.
bilginize.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engynew -- 8 Nisan 2023; 16:0:11 > -
Bu iyi oldu ben de siyah renk seviyorum. Siyah renk kapak alıp takarım muhtemelen. -
Sıralı gidiyor..
-
teslim tarihine sipariş sonrası biryerden bakmak mümkün mü? telefonla aramak dışında?
ben hesabıma girdim fakat tahmini teslim tarihini göremedim
-
Daha önce sipariş veren birinin sipariş numarası daha yüksek. Yada benimle aynı dakikada veren biriyle aramızda 1000lerce fark var.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X