Forumda 1 kişinin saat olarak sıralamaya uymadığını görebildim oda sonradan siparişte değişim yapmış ondan olabilir belki.. sipariş nosu global bi numara Tr ye özel değil, tek tek gitmiyordur belki ama arkadaşların paylaştığı nolara göre 48 49 50 ler saat sırasına tutuyor gibi.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023 (10. sayfa)
-
-
Bende oldu.
Mayis-haziran olarak siparis verdim ancak telefon ile sordugumda haziran-eylul dediler.
08:20 de verdim siparisi ve siparis kodum RN11885xxxx
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
iki farklı accounttan sabah 7:45 gibi 2 sipariş verdim.
ilk siparişin nosu 118.853.***
5 dk sonra verdiğim siparişin nosu: 118.848.*** (daha küçük)
yani sipariş nosunu renk, donanıma göre farklı veriyor sistem
ayrıca sistemde donanım , renk ya da tipini değiştirsenzi de sipariş nosu değişmiyor.
-
Tesla’da sipariş no sırasız gidiyordur. Mantıken de öyle olmalı. Çok eskiden (yıllar önce) sipariş sayfanızdaki source code’dan registration ID ye bakılarak sıra bulunabiliyormuş, fakat Tesla buna uyanınca artık source code’da göstermemeye başlamış.
Teslim tarihini tahmin etmek pek imkanlı değil. Ay olarak verilenler bile garanti değil bazı arkadaşların bildirdiklerinden öyle anlaşılıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fennezs -- 8 Nisan 2023; 17:36:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende daha erken sipariş vermiştim beyaz performance olarak 46xxx.. beyaz olduğu için 46 lı verdi o zaman.. forumdaki ilk teslim alacaklardan biri olabilirim 😉 zaten başka renk seçince atıyordu ay.. sizin gibi 2. Bir hesaptan Siparişi versem mi diye de çok git gel yaşadım.. sonra iptal vs ederlerse eldekinden de olmayalım diye edemedim.. kısmet..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrTech -- 8 Nisan 2023; 18:24:49 >
Herkese merhabalar
Long range beyaz ve otopilot olmayan model sipariş verdim.
Longrange sonradan yazılımla performansa dönüşebilir mi? Bunu çok merak ediyorum bilgi bulamadım.
Sizce Longrange sipariş etmek saçma mı az menzil artışı için.
Konunun İlk mesajında açıklama var 😉
Niye saçma olsun? Bende performans ve long range arasında kaldım ama long range siparişi verdim.Sebeplerim
1.İlerde yazılım ile performansı arttırabiliyorsun.Menzili daha uzun
2.Araç performans modeline göre daha yumuşak ve konforlu.Bu konu benim için oldukça önemliydi
3.Araç performans modeline göre biraz daha yüksek
5 saniye hızlanma da oldukça yeterli.Belli bir yaşa geldikten sonra roller coaster gibi bir araba yerine daha konforlu bir araç istiyor insan.
Performans ve long range arasında 160 bin TL civarında fark var.Fark çok yüksek değil.Burada önemli olan sizin beklentileriniz. Çok hızlı ve sert bir araç mı yoksa gayet hızlı ve konforlu bir araç mı? Seçim sizin.
Long range için 2000 usd tutarla performans yazılımı satılıyor, fakat performance seviyesine gelmiyor.
Asıl belirleyici olan kullanım amacı, ana araç olarak kullanılacaksa konfor öneminden dolayı long range bence, ki ben de öyle yaptım.
2. Araç olarak haftasonları spor araba şeklinde kullanım amaçlı alınacaksa performance da alınabilir, kişisel tercih. Şu bir gerçek ki, bu fiyatlara bu 0-100 değerini veren başka bir araç bulunamaz spor araba arayanlar için.
Detaylı bir donanım listesi bulamadığım işim bu farklı bilmiyordum. 5sn gayet yeterli bencede yarışa katılma niyetim yok. Bugün kalyondaki tesla standına gittim araçları canlı gördüm. Beyaz rengi canlı görünce gayet hoşuma gitti.
Benim sipariş tarihim mayıs hazirandı oto pilot özelliği alıp pişman olmuştum bu özellikleri çıkardım siparişimi güncelledim. Tesladaki arkadaşta kontrol etti sipariş tarihim değişmedi.
arkadaşım lr modeli performans yaptı renks jant değiştirdi tesladaki arkadaş kontrol etti onunda teslim tarihi değişmedi
DragTimesyoutubeY vs LAMBO * FIRST Tesla Model Y Performance down the 1/4 Mile * VS Lamborghini Murciélagohttps://www.youtube.com/watch?v=1EJcollBsd4&feature=youtu.be
7.30 da başlıyor.. hızlı sürmeyi sevmem ama aracın gidebileceğini bilmek güzel bir his..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrTech -- 8 Nisan 2023; 19:8:8 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu arabada gerçekten 14 hoparlör ve 1 subwoofer var mı?
Model Y has 9 speakers located at the front of the cabin, four at the rear and a subwoofer in the boot. There are also two amplifiers that help drive power to all the audio drivers.
😉
Evet, Türkiye'ye gelecek araçlar için tanımlanan donanım açıklamasında:
Ses ve Medya
- 13 hoparlör, 1 subwoofer, 2 amfi ve sürükleyici ses ile premium ses sistemi
- Bluetooth® ile müzik ve medya
- 128 GB taşınabilir depolama cihazı ile torpido gözünde USB-A portu
şeklinde belirtiliyor. Tatminkar donanımlar..
-
Donanımın tam listesi mevcut mu acaba hiçbir yerde bulamadım
-
performas modelinde standart olan matrix led. LR modelinde de standart oldu fakat sipariş sayfasındaki gorsele yansımadı. tek motorlu versiyonda matrix led halen olmayacak.
-
08:39 da 62000deyim
-
Kesin bilgi midir acaba
23'de berlin üretimi teslim edilen aracların hepsi bu sekilde imiş . Almanya forumlarındaki tüm yazışmalarda bu şekilde belirtilmiş.
-
Harika; çok teşekkürler...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X