Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023 (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: ukarinca
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü4 Mobil
5 sn
36.446
Cevap
942
Favori
2.401.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
43. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Bende dün aldım 89... Başlıyor benimki. Adamlar 4 günde 50bin araç mı sattı yani.

• Halihazirda araca sahip olanlar arasinda homelink ozelligini kullanan var mi?
  • Beni tek düşündüren olay aracın sertliği Youtube’da izlediğim incelemelerde bundan bahsediliyor, sanırım 2023 üretim yılıyla long range olan 3 ve Y de daha yumuşak süspansiyon kullanılmaya başlanmış ancak lansmana giden motor1 editörü süspansiyonların sert olduğunu belirtmiş lansmana gelen araçların 2023 olduğunu varsayarsak değişen bişey olmamış
    Bu aracı 20 veya 21 inç ile almak akıl karı iş değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YAKUT -- 9 Nisan 2023; 12:54:18 >
  • Bende aracı bugün istanbul kanyon avm de incelemeye gittim beyaz renk beyaz koltuk sipariş vermek istediğim için koltuklara özellikle baktım. Maalesef beyaz koltuk çok daha şık fakat temizlenmesine rağmen koltuklarda lekeler oluşmuş ve bu kararımdan vazgeçtim. İkinci bir dikkatimi çeken boyum 1.75 olmasına rağmen koltuk boyları kısa geldi bana baldır altları açıkta kalıyor uzun yol yapanlar için iyi olmayabilir. Sürücü koltuğuda çok yüksek en dipte bile yüksek kalıyor. Alacak olan herkese hayırlı olsun gerçekten yakından daha güzel ve heybetli.
    TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023

• Bu resimleri de ben çekmiştim. Resimdeki arkadaşları da resim karesine aldık, kusura bakmasınlar valla. Araba hiç boş kalmadı ki :(

• Alanlara şimdiden hayırlı olsun.
  • YAKUT Y kullanıcısına yanıt
    Lansmanda kullanılan araçlar performans versiyonları olmasın? Çünkü standart paketli araç sürmediler diye biliyorum.
  • Herhangi bir mecrada aracın tam donanım listesine ulaşabilen var mı?

• Dün itibariyle performonce modelinin siparişini vermiştim, gruptaki yorumlardan süspansiyon olarak long range modelinin daha konforlu olduğu yazılmış, bu noktada;
    1- Long range modelinin suspansiyonlarinin daha konforlu olduğu konusunda emin misiniz?
    2- siparişimi düzeltmek için ne yapmam lazım sitede Böyle bir kısım bulamadım
  • myname21 M kullanıcısına yanıt

Hesabınıza girip , siparişinizin altındaki "yönet"e tıklayıp daha sonra "tasarımımı düzenle"ye tıklamanız lazım.

• İç döşemesi beyaz alan var mıdır? Tek ben mi böyle tercih ettim acaba 😂
  • BhuRkY B kullanıcısına yanıt

Bende beyaz tercih ettim. Siyah çok karanlık geldi.

• Bende aracı dün inceledim. Genel anlamda işçilik ve malzeme kalitesini bir Amerikan araca göre iyi buldum. Bagajı çok büyük önde de ciddi bir bagaj alanı var. En beğenmediğim özellikleri; koltuk baldır destekleri çok kısa önde. Bmw’den alışkın olduğum bir durum bu ve bundan hiç hoşlanmadım. Öğlen güneş olan bir saate denk geldim cam tavan perdesi olmaması büyük dezavantaj yazın işkence olur bu şekilde binmek mutlaka film yapmak gerekir diye düşünüyorum. Daha kullanmadım ama 21 inch jantların çok fazla zarar gördüğünü söyledi oradaki yetkili Almanyada bile çok fazla kenarları sürtme oluyor dedi. Ülkemiz yollarında düşünemiyorum ne olacağını. Mantıklı seçenek 19 long range gibi duruyor..
  • Çok sagolun yaptım. Umarım süspansiyonlar performanceye göre yumuşaktır. Tek kriterim buydu
  • blackeagle76 B kullanıcısına yanıt
    Üst cam güneşin konumu, ışınlarına göre kendiliğinden kararıyor. O yüzden sanroof ‘a ayrıca bir perde koyulmamış arabada. O yüzden rahat olabilirsiniz bu konuda. Baldır desteğine dikkat edemedim ama olsa hiç de fena olmazdı
  • fkeles1905 F kullanıcısına yanıt

Bu çok güzel bir bilgi teşekkürler.

• BhuRkY B kullanıcısına yanıt

Güneş tam tepedeydi ve içeri ciddi anlamda ısı giriyordu cam karartılmış olmasına rağmen maalesef. Youtube’da buna birçok kullanıcı da değinmiş hatta 3.parti bazı güneşlik uygulayanlar var Abd’de gördüğüm kadarıyla..

• Ben sipariş verirken beyaz long range + 20 inch lastik olarak sipariş verdim.Lastik farkı olarak 68 bin TL ilave geldi.Lastiğe de ÖTV aldılar.Aklıma 2 konu takıldı

1. Lastiği 19 a çevirsek ve aracı teslim aldıktan sonra lastiği değiştirsek yine de aynı fiyata mı mal olur? Yedek parçaya da ÖTV oluyor mu?

2.Lastik değişimi yapıp standart lastik seçersek teslimat tarihi değişir mi yoksa aynı mı kalır ?

Bilgi verebilecek bir arkadaş olursa çok sevinirim
  • yunsu Y kullanıcısına yanıt

Araçla birlikte sipariş edilen her şeyden yasa gereği ÖTV + KDV alınmak zorunda. Sonra alırsanız sadece KDV alınır.

Teslimat tarihi değişikliği olabiliyor. Normalde yazılımsal (Geliştirilmiş oto pilot, FSD) iptallerinde/değişikliğinde teslimat tarihi değişmediği belitiliyor. Ama sizin durumu Tesla ilgililerine sormanız daha iyi olur.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.