Şimdi Ara

TESLA MODEL Y SR HAKKINDA... (238. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Emreabc15 , major24
2 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
4.748
Cevap
323
Favori
384.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 234235236237238
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sağolun teşekkür ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • vs-fb kullanıcısına yanıt
    Aynı bağlantı üzerinde klima kettle ütü ısıtıcı gibi ürünlerle yük bindirmeyecekseniz ve priziniz de kauçuk olacaksa bence uzun süreli gündüz 10A geceleri de 13A sorun çıkartmaz. 10m uzatma bir şey değil, kablonuz kaliteli ise 3x2.5da rahatlıkla kurtarır.

• Benim dairem +3. katta , parkyerim ise -2. katta . Kablonun dairedeki sigorta kutusundan çekileceğini sanıyordum ama bizim saatler -1. kattaymış. Evden değil saatten kablo çektiler (1 kat için bile 46 m kablo gerekti )

Şu ana kadar hep akşam 23 sabah 7 arası mavi adaptörle 16-17-18 A ile şarj ettim (3,7-4,1 kWh arası). Minimal bir ısınma bile yok aracın şarj portunda, mobil şarj cihazında ya da panoda.

Bir kez deneme için akşam 19-23 arası evde elektrik kullanımı yüksekken 20A ile şarj ettim (4,6 kWh) Panoda minimal bir ısınma hissettim o kadar. Bir daha da 20 A e çıkmadım.

Bilgi olsun diye söylüyorum.

• x-rayted kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen saat 23ten sonra deneseniz 20Ada da sorun yaşamazdınız, tabi vaktiniz varsa mümkün olan en düşük amperde kalmak hem aracınız hem de muhitteki diğer sakinlerin güvenliği için daha sağlıklı.

• Sizce yeni model Y'nin Long Range versiyonu Türkiye'ye hangi fiyattan girecek?

Mevcut kasanın baz fiyatı hala 3.209.741 TL gözüküyor.

Bir ihtimal diyorum kendimi mi avutuyorum ama bundan daha uygun bir fiyata gelme ihtimali var mı LR'nin ? mesela 2,7 - 2,8 gibi?

• innkeeper06 İ kullanıcısına yanıt

ÖTV matrahları güncellenir de bir alt ÖTV dilimi olan %50'liğe tekrar inerse mümkün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 234235236237238
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.