Şimdi Ara

Tesla Türkiye fiyatına ilk indirim! İşte Tesla Model Y fiyatı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
6.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Al-satçılar, galericiler tırnaklarını kemiriyorlar :D İndirim haberi gördükçe keyfim yerine geliyor.

• 1 ay olmuştur heralde ya sonuçta 1 aylık tablo

• iç ve dış tasarımı güzel değil bence.

• tahtaci T kullanıcısına yanıt

Eski 408 ler

• Her yerde mantar gibi karşımıza çıkıyor ve göz zevkimiz dibi gördü, Elon böylesine çirkin modeli hak edecek ne yaptık!

• Ben de Tesla alsam mı diyorum ama YouTube yol videoları hiç iç açıcı değil. Yok klima kapat, yok sıra bekle şarj et. Daha çok şehir içi scooter gibi geliyor şu anki kullanımı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 9 Ekim 2023; 13:38:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CleanCoders C kullanıcısına yanıt
    Bu fiyatıyla fiyat/performansın kralı.

• NvdiaAmd kullanıcısına yanıt

konya da kalmış kredi kartınız gelip alın lütfen

• Tesla iyi güzel, menzili deviyi. Ama yine de bugün yatın yeni batarya cikaracaklar. Şu koskoca aracın ikinci el değeri Clio kadar olmayacak. Yoksa annem, anneannem, babam ve kendime birer tesla alırdım.

• jantı 20 yerine 19 seçince 2.1 milyon düşüyor fiyat.

• Ben bu Tesla satışlarını Türkiye için tehlikeli görüyorum. Her ay en az 2.2 milyon tl x 2200 adet = 5 milyar tl küsür cari açık net.

Edit: Kesilen %60 70 vergiyi unutmuşum... aylık 2 milyar tl cari açık net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC6108B0A -- 13 Ekim 2023; 23:29:57 >
  • Model S Plaid ve Model S aynı mı yoksa paket gibi birşey mi?

• Yahu daha 6 ay civarı oldu beyaz koltuk opsiyonu 20'' siyah jant opsiyonuyla 1900 küsüre mal edilen araba 2500TL olmuş ve indirim geldi deniliyor.  

• Aynen Fiat Egea, Casper cep telefonu, Vestel'in ürünleri falan Türkiye'de %100 yerli üretildiği için cari açığı azaltıyor, sen de haklısın.

Iphone, Tesla, Paypal, Booking gibi firmalar yok edilmeli hemen ve derhal, siyasal islam sen çok yaşa.

• Mart veya Nisan ayında bir tanıdığım 4 tane Y aldı İstanbul teslim herkes gibi, araçlar kapalı garajda yatıyor, ara sıra biniyor da sırayla hepsine. Hedefi 2024 Mart-Nisan gibi satmak, muhtemelen ikinci eli 3.5 milyon TL'yi aşacak o döneme kadar maliyeti 1700 civarıydı. 1 sene de %100 kazandıran hiç bir şey yok. Tırnak kemiren onlar değil bence.

Tırnak kemirenler BCH kullanıp ticaret yapan sabıkalı kesim.

• zotacing kullanıcısına yanıt

Kkm+vadelide kalsa daha stressiz olurdu.Nisan-temmuz kkm Euro %40 verdi o dönemde.Sonrasımda vadelide bile olsa yakın para yapar.Ki zaten o araçlarını fiyattan satıp satamayacağı belli değil.üstüne birde kasko-trafik sigortası ve 4 mtv ekle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yalnız siz paranın tamamını yurtdışına yolladınız, vergi olarak kesilen haraç miktarını düşmeniz lazımdı.

• Türkiye'de görmeye alışık olmadığımız hareketler bunlar.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.