|
Bildirim
iç ve dış tasarımı güzel değil bence. |
Evet model y ilk Türkiye'ye girdiği zaman 1.700-1.800 arasındaydı |
Standart range fiyatı hatalı. 19 jant seçerseniz 2207b değil 2108b oluyor. Konfigüratöre bir girip bakan bu hatayı yapmaz kusura bakmayın.
|
Listede TOGG 6 ıncı sırada, birçok otomobil devini geride bırakmış. üretim kapasitesi yüksek olsaydı Tesla ya toz yutturabilirdi.
|
Devlete vergi bayılmak istemiyorum . Bir araç alacağız diye 700 bin geçen aya göre fark var. %10 ÖTV den getirsinler biz de değerlendirelim . Hem MTV ne kadar ki
|
Her yerde mantar gibi karşımıza çıkıyor ve göz zevkimiz dibi gördü, Elon böylesine çirkin modeli hak edecek ne yaptık!
|
Tesla iyi güzel, menzili deviyi. Ama yine de bugün yatın yeni batarya cikaracaklar. Şu koskoca aracın ikinci el değeri Clio kadar olmayacak. Yoksa annem, anneannem, babam ve kendime birer tesla alırdım.
|
Long rance ile performance fiyatlari artmış görünüyor. Hatta long rance fiyatı 300-400 bin artmış az buz değil .
|
Yahu daha 6 ay civarı oldu beyaz koltuk opsiyonu 20'' siyah jant opsiyonuyla 1900 küsüre mal edilen araba 2500TL olmuş ve indirim geldi deniliyor. |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Evet model y ilk Türkiye'ye girdiği zaman 1.700-1.800 arasındaydı < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 8 Ekim 2023; 21:35:53 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aslında tek fark kur ve matrah sebebiyle ötv nin %50 den 60 a cıkması. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türkiye'de hiç arkadan çekişli Tesla teslim oldu mu ki? |
|
Dolar 18 idi o zaman. Şimdi 28 e doğru gidiyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 9 Ekim 2023; 08:47:01 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 9 Ekim 2023; 10:05:58 > |