Araç işi bitmiş hala şöyle böyle . K.K. hesap uzmanlığına benzeyen zat burda yazıp duruyor . %10 dilimine düştüğünde burada ağlama başlarsın < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tesla Türkiye fiyatına ilk indirim! İşte Tesla Model Y fiyatı (3. sayfa)
-
-
1.si ise etiketçilikten vazgeçin, dindar bile değilim ama siyasal islam ne alaka?
2.si ise evet fiat, casper, vestel, beko vs bunlar cari açığı azaltıyor çünkü mesela 1 milyar dolar masraf, ithalat vs yapıp, ürettikleri ürünlerle 1.3 milyar dolar satış yapıp aradaki 300 milyon doları kar olarak ülkede tutuyorlar.
Evet Apple bu kar oranları sayesinde şuan elinde trilyon dolara yakın belki para tutuyor. Aynı şekilde Çin'de sırf bu ihracatının ithatlattan aşırı fazla olması sebebiyle kendi hazinesinde 2 trilyon dolara yakın para tutuyor.
bu durumu farklı kaynaklarla teyit edebilirsin ama cari açığın en önemli sebebi ithalat ihracat dengesizliğidir( ve bunlarla ilişkili olarak enerji hammaddeleridir ve üretimidir).
https://tr.euronews.com/2021/02/24/rezerv-nedir-hangi-ulkenin-merkez-bankasinda-ne-kadar-rezervi-var
-
Tesla belli bir süre garanti veriyor iyide Garanti kapsamı nedir ne değildir iyi bilmek gerekiyor.Rekabet amaçlı indirim güzel ama aşağıda belirtildiği gibiyse satarken neredeyse zararına satış yapılma riski var.
" Elektrikli otomobil üreticisi Tesla'nın Türkiye'deki satışlarında, Tesla Model Y modelinin batarya değişim ücreti açıklandı. Türk YouTube yayıncısı Engin Özören'in paylaştığı bilgilere göre, Model Y'nin Türkiye'deki batarya değişim maliyeti 390 bin TL olarak belirlenmiş, işçilik dahil edildiğinde ise bu miktarın 490 bin TL'ye kadar çıkabildiği iddia ediliyor."
Bana göre en az elektrikli otomobillerin dünyada oturması ve yaygınlaşması 10 yılı bulacaktır.
-
Ben yapmadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X