Şimdi Ara

TESLAya Cevap Niteliğinde OTOMATİK Pilot Mercedes S500 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: eren15935

Gunes paneli ve ruzgar turbini en temiz yakit. Bunlarin yanina duzgun isletilmek kaydiyla nukleer santral yapilirsa cozulur bu is. Petrol eninde sonunda bitecek sonucta. Alternatiflere bakmak lazim

aynen oyle sadece nukleer degil bir cok alternatif enerji uretip disa bagimlilik bitmeli. Gunes enerji panellerini uretmemiz lazim ve her eve her binaya bunlardan olmasi lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadın arabaya birşey olacak diye Nasıl gergin. Bu kadar strese girecekse kendin kullan ablacım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • S500 intelligent drive 2013 te tanitildi. Teslaninki ozerk surus degil tam olarak. Arabaya komut verip sizi istediginiz yere goturmuyor. Otoyolda otomatik pilota aliyorsunuz kendi yol aliyor. Yonlendirmeleri siz yapiyorsunuz. Bu ozellik bayadir var zaten. Mercedes bu ozellikte tir bile satisa sundu. S500 de ise arac gitmek istediginiz yere kadar siz el surmeden yol aliyor. Tamamen otonom surus. Bu ozellik en erken 2017 de gelecek. Volvo da uzerinde calisiyor.

• Direksiyon biraz hissiz galiba, yolu anlatmıyor.
  • 1:13 sinyalsiz şerit değiştiriyor

• Karbon 12 K kullanıcısına yanıt

Geri donus yok sanki

Bu arada o kadar para vericem ve kendim surmicem??

Daha neler!!

• bu insanları anlamıyorum, ben başbakan bile olsam arabamı kendim sürerim altıma s600 gibi bir makine geçmiş onu şoföre mi verecem
  • benim bildiğim modülleri zaten bosch üretiyor,teslanında modülü bosch diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: NamSalanAdam

1:13 sinyalsiz şerit değiştiriyor

haha süper yakaladın hocam
  • Kimse de dememiş kanalın hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardelis -- 19 Ekim 2015; 22:20:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NamSalanAdam

1:13 sinyalsiz şerit değiştiriyor

Aynen hocam bende aynı noktaya takıldım. Disctronic plus da bile öndeki araç sinyal verince, araç fren yapıyor öndeki aracın şeride girmesine olanak sağlıyor. Bunda sinyalsiz şerit değiştirmesi biraz komik olmuş :) Sanırım gelişim sürecinde olduğu için ufak ayrıntılara girmemişler :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.