Şimdi Ara

TEST ARACI KAPINIZIN ÖNÜNE GELİR Mİ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
2.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lonely_man

Bazı markalar bazı ülkelerde arabayı test etmeniz için 1 günlüğüne size bırakıyorlar. Tamam Türkiyede bu zor olur. Ama hiç yoktan 1 saatliğine verseler çok iyi olur. Arabaya biniyorsun hemen kısacık 1 tur atıp geri dönüyorsun. E doğal olarakta pek bir şey anlamıyorsun.

Bence test dediğin öyle olur.
    Bin arabaya 5 dk turla sadece sürmüş oluyorsun.
  • VW yine araç ayarlıyor, Opel'de test aracı yok.

Müsteriye satılmış olan aracı denetelim diyorlar!!
  • Nissan'ın bayileri , müşteri memnuyeti konusunda güleryüzlü , ayrıca pazarlıkta iyi fiyat kırıyorlar tamam , iyi hoş da ; şu ''fabrikasyon'' Navigasyonlar da hala 2010 Map'ını kullanıyoruz onca toplu mail atıldı hala tık yok adamlarda güya '' askeriyeden izin bekliyorlarmış '', ayrıca servis bakım aralıkları diğer markalara göre sık ve pahalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 16 Mayıs 2012; 10:46:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drsnrky

Birçok aracı test ettim, hep yanımda bir görevli gelirdi (belki de bana öyle denk geldi). Bursa Mais'ten Scenic testi istedim; ruhsat fotokopisi sonrası anahtarı verdi, buyrun gidin kendiniz test edin dedi. Bu olay bile beni çok şaşırtmıştı ki eve gelme durumu ise tamamen başarılı uygulama olmuş.

çok iyimiş, bence hep bu şekilde olması gerekir
  • Çok güzel bir uygulamaymış gerçekten. Umarım diğer firmalara da örnek olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: varan100

quote:

Orijinalden alıntı: that_inspector

Sonra böbrek.avi olmayalım

şerefsizim bu benim aklıma gelmişti :)))

aracı beklerken şöyle düşündüm: '' sakın bunlar nissanın sitesini heckleyip, telefonuma ulaşmış olmasınlar.. sonra test sürüşü diye alıp götürmesinler bizi ıssıza :))'' hatta gelen görevlinin kimliğini alıp bizim evin altındaki esnafa bırakmak bile geldi aklıma.. ''bir saate gelmezsem polisi arayın'' falan demeyi bile düşündüm :) ama çok şükür sıkıntı çıkmadı. tabi bu çıkmayacağı anlamına gelmez tedbirli olmak lazım.. aslında bu yaygınlaşırsa kötüye kullanımı engellemek için firmalar bununla ilgili bir önlem düşünebilir.. yada bir kaç kişi çıkarsın teste :) bırak firma çalışanı korksun :)

:)
    hocam hoşgörünüze sığınarak yazıyorum,
    fesatlıkta ve paranoyaklıkta benimle yarışacak kapasiteniz var.
    :D

• tüketici memnun olur. dogru bir uygulama
  • İşte.. Nerden nereye geldiğimize çok güzel bir örnek. Yıllar önce bir Opel bayisine girip Tigra kataloğu istediğimde satış elemanının ''Alacak mısınız ki?'' diye sorup beynimin her bir kıvrımında dumur etkisi yarattığı o günlerden teeee bugünlere...

Süper bir pazarlama aksiyonu, Nissan'ı tebrik ederim.
  • quote:

çok güldüm ya
    Gerçekten çok güzel bir uygulama olmuş diğer bayilere de örnek olur inşallah.
  • Helal olsun adamlara çok güzel bi uygulama olmuş
  • Bunu ben de bir deneyeyim. Güzel bir uygulamaymış :)
  • Şaşırdım. :)

60 küsur aracı test ettim ve test güzergahını kısa bulduğum için uzatma talebimi geri çeviren 3-5 bayiiden birisi de Konya yolu üzerindeki Nissan Baykoçlar oldu.

Yine aynı bayii başka bir seferinde önceden randevu almadan gitmiş olduğumu belirtip araç test ettiremeyeceklerini de söylemiş ve gerçekten de araç test ettirmemişlerdi. :)

En son geçen Eylülde sevgili Braveheart11 Cenk ile yine aynı bayiiye gittik ve yine önce geri çevirdiler ama kendilerine bu davranışlarının çok ama çok itici olduğunu ve bunun yüzünden araç alacak olsam kendilerine uğramayacağımı bile söyleyince lütfedip yine kısacık parkurda bir (1) tur attırdılar.

Xtrail arazi aracını 30 m. toprak yola bile sokamadık.

Bana gelen tüm Nissan araç taleplerini Aydınlıkevler tarafındaki bayiiye yönlendiriyorum o zamandan beri.

Mecsan'a 1 kez gittim ama hem qq hem de juke test ettirdiler.

Hem de güleryüzle.

Bu da benim Nissan maceram. :)

• VW Mersin Yetkili Bayii OPAT Otomotiv de test aracını ayağınıza kadar getiriyor.
    Mersin'de hizmet konusunda isim yapmayı amaç edinmiş bir firma kendileri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: derememo

quote:

Orijinalden alıntı: varan100

quote:

şerefsizim bu benim aklıma gelmişti :)))

aracı beklerken şöyle düşündüm: '' sakın bunlar nissanın sitesini heckleyip, telefonuma ulaşmış olmasınlar.. sonra test sürüşü diye alıp götürmesinler bizi ıssıza :))'' hatta gelen görevlinin kimliğini alıp bizim evin altındaki esnafa bırakmak bile geldi aklıma.. ''bir saate gelmezsem polisi arayın'' falan demeyi bile düşündüm :) ama çok şükür sıkıntı çıkmadı. tabi bu çıkmayacağı anlamına gelmez tedbirli olmak lazım.. aslında bu yaygınlaşırsa kötüye kullanımı engellemek için firmalar bununla ilgili bir önlem düşünebilir.. yada bir kaç kişi çıkarsın teste :) bırak firma çalışanı korksun :)

:)
    hocam hoşgörünüze sığınarak yazıyorum,
    fesatlıkta ve paranoyaklıkta benimle yarışacak kapasiteniz var.
    :D

eyvallah hocam ;)) ama ne yapayım ilk defa karşılaştığım bişe.. birazda şeytanım güçlü herhalde.. :) kapasitemi fazla zorlamasam iyi olacak galiba :) saygılar..

• Güzel bir uygulama tebrik ederim
  • Tebrik etmek gerek. Kullanıcının binlerce lira sayarak araç aldığı otomotiv sektöründe böyle incelikler şart.
  • o bir şey mi, bunu dacia yaptı, daha doğrusu MAİS renault. 2007 senesinde babamı aradılar, zaten hep gittiğimiz yetkili servis, az da tanışıklığımız var yalan yok, dediler elimizde yeni logan mcv ler var, çok ama çok uygun fiyatlardan veriyoruz eğer izin verirseniz denetmek isteriz dediler, babam da işim var gelemem falan dedi, satış sorumlusu olsun biz getiririz dediler ve çiğliye kadar getirdiler (yaklaşık 20 km) babam o zamanlar nissan navara almayı düşünüyordu, eşya falan taşırken, yazlığa giderken kullanmak için, testten sonra (o zaman yapılan ötv indirimi+logan mcv ve loganın tr pazarında yeni olmasından dolayı yapılan indirimler+pazarlıkla klimalı dizel mcv 21.000 tl ye gelince aldı logan mcv yi.
  • Geçtiğimiz cuma arkadaşın test etmesi için honda yeni civic'i getirmişti iş yerimize.
  • Satışlar aşırı düşünce artık durum tersine dönmeye başladı bazı markalarda...
    Avrupa'da %30'a yakın indirimlere gidildiğini okudum bugün bir yabancı sitede...
    Türkiye'de de biraz uğrasa iyi olur...
  • Valla test sürüşünün gerçek olabilmesi için 1 hafta olması lazım bana göre.Bir ara Opel bu şekilde bir şey yaptıydı sanki hatırlayan var mı hatta sınırsız km filan diyordu?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.