bu arada arkadaşınızı cagarıp böbrekleri aldırıosunuz hemen gasteye sardırıosunuz. kapıdanda böbrekleri veriosunuz bu kadar.
Mitsbishi ve mazda bayiside geçen yıl yaptığım testte aracı kapıya getirmişti. Bu tamamen bayi yöneticilerinin ve satış müdürünün insiyatifinde. Yani markaya bağlamak yanlış, Ankara mazda bayisi aracı kapıya getirir,ama İstanbul mazda siz bayiye gitseniz bile aracı test ettirmeyebilir.
türkiyede 1 2 günlük aracı vermeye kalksalar, millet tatile felan gider...
2007 yılında bende yaşamıştım.Sivas'ın 70 km lik ilçesine işyerindeyken satış elemanı gelmiş (galeriye birkaç kez gitmiş baya pazarlık yapmıştım) karar verdiniz mi gibisinden konuya girmiş ve haydi aracı da getirdik test sürüşü yapın demişlerdi.
Güzel uygulamaymış, yayılsa iyi olur..
Bende geçen sene yengeme araç bakarken renodaki satış temsilcisi abi (babamın tanıdığı) meganenın anahtarını verdi sen dolaş gel istediğin yeri demişti
kapıma getirmeseler de olur. Test sürüşünün süresini 1 saat yapsınlar yeter. Kafalarına göre belli iki güzargah söylüyorlar oda en fazla 10 dakika sürüyor. Sonuç olarak bişey anlaşılmıyor
bunlar tribüne oynayan hareketler
en son yaptığım test dürüşü bir belge imzalattılarki sormayın sonuna kadar okudum açık senetti resmen
inatya..
bindik görevli dedi şurası şurdan böyle vs vs...
dedim yok öyle değil kemerlerini bağla
adam bayağı korktu
daha ne kadar bozuk yol ne kadar zorlayabileceğim mekan varsa iyice turladım
gazladım vs..
sizmisiniz müşteriyi zora sokmak isteyen.
test 30 dakika sürdü
güzel uygulamaymış umarım yaygınlaşır .
quote:
Orijinalden alıntı: gokay53
kapıma getirmeseler de olur. Test sürüşünün süresini 1 saat yapsınlar yeter. Kafalarına göre belli iki güzargah söylüyorlar oda en fazla 10 dakika sürüyor. Sonuç olarak bişey anlaşılmıyor
katılıyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme