Şimdi Ara

TEST ARACI KAPINIZIN ÖNÜNE GELİR Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
2.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankara'da oturuyorum dün Nissan Micra otomatik vitesin test sürüşü için Nissan'ın sitesinden forum doldurdum. birkaç saat içerisinde geri döndüler. ve forumda adresimi ayrıntılı şekilde yazmadığım için adresimi sordular.neden sorduklarını sorduğumda. test aracını kapıya getireceklerini söylediler. çok şaşırdım inanmakta zorlandım. şaka yapıp yapmadıklarını sordum.ama müsait olduğum gün ve saati söylersem ciddi olduklarını ispatlayacaklarını söylediler. ve adresimi verdim. ertesi gün yani bugün verdiğim saati heyecanla beklemeye koyuldum.neyse biraz gecikmelide olsa test aracı geldi. çok kibar bir beyfendi testi yapacak olanın ben olduğumu anlayınca hemen şöfor koltuğundan indi.tokalaşır tokalaşmaz bana şöfor koltuğunu gösterdi. böylece aracı test etmiş oldum. ve çok memnun kaldım. çok araba test deneyimim oldu. ama böylesini görmedim bu ilginç deneyimimi sizlerle paylaşmak istedim.aslında konuşulursa yaygınlaşır. yaygınlaşırsa rekabet malzemesi olur.rekabetse biz tüketicilere yarar ;) teste gelen firma görevlisi bunun Türkiye'de ilk olduğunu söyledi.''diğer nissan şubelerinin hepsi bunu yapıyor mu'' diye sorduğumda; şu anda sadece bir nissan şubesinin bunu yaptığını söyledi. neden yaygınlaşmasın ki. yeterki biz talep edelim. düşünsenize günün birinde mercedes kapınıza test için gelse ne güzel olur :) çok mu uçtum ????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi varan100 -- 15 Mayıs 2012; 22:11:56 >

• Bazı markalar bazı ülkelerde arabayı test etmeniz için 1 günlüğüne size bırakıyorlar. Tamam Türkiyede bu zor olur. Ama hiç yoktan 1 saatliğine verseler çok iyi olur. Arabaya biniyorsun hemen kısacık 1 tur atıp geri dönüyorsun. E doğal olarakta pek bir şey anlamıyorsun.
  • ilk kez ülkemizde böyle bir uygulama duydum,gayet güzel bir uygulama...
  • Chevrolet getirmişti bana.
  • çok iyi hizmet bence her markada olması gerek
    ülkemız de kapının önünü geçtim kapılarına gidiyoruz kımısının testi o kadar kısıtlı ki 300 mt ancak gidiyorsun
    malesef mıtsubishi lancerımı böyle kısacık testten sonra almıştım en başta alma sebebım 60 ay hiç peşinatsız kredi vermelerıydı .
    sonradan özellıklerını öğrendık ya şaka gibi
  • Bunu leon testi yaparken adam gerekirse ben sizi müsait yerden alırım teste çıkarız dediğimde karşılaşıp şaşırmıştım ama talep etmediğimden ciddi olup olmadığını anlayamadım.
    Güzel bir davranış
  • İlk defa duydum.tuketiciyi cok mutlu eder.ne kadar sürdü test ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bayiler 1 haftalıkta test aracı verebiliyor ama bazı müşterilere bu hizmeti veriyorlar,zamanla insanlar bu tür talepler dile getirerek bu tür hizmetlerin artışına ve herkese verilmesini sağlayabilir arz-talep meselesi.
  • İlk defa duyuyorum. Umarım yaygınlasır da isimize yarar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Opel için benzer bir uygulamaya tanık olmuştum ama bu konu müşteri memnuniyeti için gayet önemli :) Dilerim yaygınlaşır
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

İlk defa duyuyorum. Umarım yaygınlasır da isimize yarar.

quote:

Orijinalden alıntı: jack_daniel's

ilk kez ülkemizde böyle bir uygulama duydum,gayet güzel bir uygulama...

quote:

Orijinalden alıntı: Annefrank

İlk defa duydum.tuketiciyi cok mutlu eder.ne kadar sürdü test ?

Chevrolet de bana 20 - 25 km yoldan test aracını kapıma kadar getirmişti. aşağıdaki konuda da belirtmiştim

http://forum.donanimhaber.com/m_55299620/tm.htm

quote:

bugün egem ile görüştüm. sağolsunlar sırf test etmem için 20 km lik yolu yeni aveo ile birlikte kapıma kadar geldiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi `bELa -- 15 Mayıs 2012; 22:46:45 >

• İlk defa duyuyorum. Harika bi uygulama nissan'ın bu kadar satış yapmasındaki etken buymuş demek ki. Test süresi ve yol ne kadar sürdü acaba merak ettim ?
  • Anti dogus grubu birazdan gelir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

quote:

quote:

quote:

Chevrolet de bana 20 - 25 km yoldan test aracını kapıma kadar getirmişti. aşağıdaki konuda da belirtmiştim

quote:

bugün egem ile görüştüm. sağolsunlar sırf test etmem için 20 km lik yolu yeni aveo ile birlikte kapıma kadar geldiler.

Bayiyle cok icli dıslı olmak lazım su an icin heralde. Yoksa herkese yapmazlar bu tarz bir olayı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bayiyle cok icli dıslı olmak lazım su an icin heralde. Yoksa herkese yapmazlar bu tarz bir olayı.

Hic tanımadığım ilk defa konuştuğum birisiydi .) sonradan test sürüsü yaptıktan sonra muhabbetimiz oldu

Diyalog

Ben - yeni aveo test sürüsü yapmak istiyorum
    X - tabiki ne zaman isterdiniz
    Ben - bugün olabilir
    X - nerde oturuyosunuz acaba
    Ben - Balçova
    X - dilerseniz saat 1 gibi test aracıyla beraber gelebilirim test edebilirsiniz
    Ben - Balçova ya evime mı getirceksiniz ?
    X - tabiki dilediğiniz yere getirebiliriz
    Ben - adresi veriyorum :D

• quote:

Orijinalden alıntı: aanil

İlk defa duyuyorum. Harika bi uygulama nissan'ın bu kadar satış yapmasındaki etken buymuş demek ki. Test süresi ve yol ne kadar sürdü acaba merak ettim ?

testin süresiyle veya güzergahla ilgili bir sınırlama olmadı.. 10 ile 15 dakika arası sürdüm. zaten bizim mahalle olduğu için güzergahıda ben belirledim.. ama en güzel yanlarından biride neydi biliyomusunuz? kendi aracımla hergün gezdiğim yolları test aracıyla gezdim.çukurlu yolları ve değişik yol şartlarını kendi aracımla karşılaştırma fırsatı buldum.. testin süresiyle ilgili bir sınırlama koymadı ama ben utanma belası kısa kestim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: lonely_man

Bazı markalar bazı ülkelerde arabayı test etmeniz için 1 günlüğüne size bırakıyorlar. Tamam Türkiyede bu zor olur. Ama hiç yoktan 1 saatliğine verseler çok iyi olur. Arabaya biniyorsun hemen kısacık 1 tur atıp geri dönüyorsun. E doğal olarakta pek bir şey anlamıyorsun.

eğer böyle bi durum olursa arabayla işi olan hemen test sürüşü ister maksat test etmek değil işini görmek
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hic tanımadığım ilk defa konuştuğum birisiydi .) sonradan test sürüsü yaptıktan sonra muhabbetimiz oldu

Diyalog

Ben - yeni aveo test sürüsü yapmak istiyorum
    X - tabiki ne zaman isterdiniz
    Ben - bugün olabilir
    X - nerde oturuyosunuz acaba
    Ben - Balçova
    X - dilerseniz saat 1 gibi test aracıyla beraber gelebilirim test edebilirsiniz
    Ben - Balçova ya evime mı getirceksiniz ?
    X - tabiki dilediğiniz yere getirebiliriz
    Ben - adresi veriyorum :D

İlk defa duyuyorum boyle bisey. Giderek yaygınlassa bari. Gerci istanbul gibi yer de biraz zor olur izmir e göre ;)

• Hangi Nissan Bayii?
  • Muharrem aklima gittigimiz hyundai bayisi geldi ::))))

Ama tebrikler nissan guzel bir uygulama
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.