Şimdi Ara

Test Drive Unlimited 2 (2011) [ANA KONU] (414. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.742
Cevap
8
Favori
614.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 412413414415416
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • peki indirme esnasında baglantımız fln kesilirse devam etme ozelligi var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellboy60

peki indirme esnasında baglantımız fln kesilirse devam etme ozelligi var mı?

Tabi ki..
    http://store.steampowered.com/app/9930/
    Kampanya için son 6 saat arkadaşlar 5 dolar olmuş duymayanlara..
  • bir türlü alamadım ya hata verio sürekli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.Jackson -- 24 Kasım 2011; 13:50:07 >
  • Kampanya bitti 9.99 oldu geri.
    Ben de dahil üşengeçlik yapanlar kaçırdı..
  • Şimdi bu dediğiniz yerden alıp oyunu indiriyoruz ve bize orjinal key mi veriyorlar ? Nasıl oluyorda 99 tl lik bir oyunu bu paraya verebiliyorlar ? Nedir yani 9 tl ise vereyim alayım orjinal olsun :D zaten indirecek yer aramaktan üşendim :D
  • 9 tl değil hocam 9.99 dolar. Yani 18.5 tl.
    Hocam bu kutulu değil ki o kadar pahalı olsun.
    Oyunu aldıktan sonra indireceksin mecburen..
    O da steam c'ye indiriyor yine yer lazım havaya kuracak değil herhalde oyunu..
    Ve orjinalden hiç bir farkı yok online da oynayabilirsin ve tamamen yasal..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SBTECH

Eski bir TDU hayranı olarak , ikinci oyunu önce bir indirip kürekli olarak denemek eğer beğenirsem orjinal alıp online oynamayı düşünüyorum.
    GG den baktım , sadece cd key satanlar var , sizce bu güvenilir midir? Kutusu ile alınca 99 tl cd key 30 tl , bu adamlar bana aynı key i en az 3 kişiye satmalıdır ki kar etsin gibi bir mantık getiriyor bana.. daha önceden bu tarz bir iş yapan var mı ? ne dersiniz güvenilir midir?

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/pc-test-drive-unlimited-2-orj-sifir-stokta-47524826?pnv=1
    http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/test-drive-unlimited-2-orjinal-cd-key-47500001?pnv=1

Bir de oyunu nereden temin edebilirim kürekli olarak yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Eger eski bir tdu hayranıysan hayal kırıklıgına ugrayabilirsin özellikle sürüş dinamikleri açısından

• steamdan almıştım sorunlar hala düzeltilmemiş görüntü akıcı değil tekliyor sanki ingilizce bir adı vardı shutturingmidir nedir :)
    HD6950 olmasına rağmen bu sorunlar oluyor.Dönüşlerde felaket
  • quote:

Orijinalden alıntı: blank42

steamdan almıştım sorunlar hala düzeltilmemiş görüntü akıcı değil tekliyor sanki ingilizce bir adı vardı shutturingmidir nedir :)
    HD6950 olmasına rağmen bu sorunlar oluyor.Dönüşlerde felaket

Thank you.Oyunu almıcam
  • Yahu bu oyunu ffull screen oynuyamıyorum , pencere içerisinde açılıyor hangi çözünürlüğe alırsam alayım , ayarları kurcalamadım bulamadım , acep başka bir yolu mu vardır ki ?
  • quote:

Yahu bu oyunu ffull screen oynuyamıyorum , pencere içerisinde açılıyor hangi çözünürlüğe alırsam alayım , ayarları kurcalamadım bulamadım , acep başka bir yolu mu vardır ki ?

Oyuna girdikten sonra alt+enter yapmayı denediniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrmiyagi

ya arkadaşlar bişy sorcam oyunu yükledim...acemiyim daha .. 1 araba aldım...garaja nasıl giriliyor?oyunun herhangi yerinde direk garaja giriliyor mu yoksa sabit bi yer mi var da oraya mı gideceğiz?bi sorum daha var...oyunda harita var mı?nerde olduğumuzu gösteren ? yani genel bi harita?navigasyon değil....

Haritayı genellikle "m" tuşu açıyo ama optionsa a girip map in hangi tuşa atandığına bakın, o tuşa basarak haritayı açabilirisniz. Haritada sizin evleriniz gözükücektir. Yeni başladığınıza göre ibiza haritasının sol taraflarına doğru olan karavan şimdilik sizin eviniz ve garajınız.

• konu yukarılara çıkmışken söyliyim arkadaşlar atari yeni bir patch üzerinde çalıştığını yazmıştı twitterda 2012 nin ilk aylarında gelecek yazıyordu belki iki tane daha araba gelecekmiş hayırlısı ile bekliyoruz....
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayjkartal

konu yukarılara çıkmışken söyliyim arkadaşlar atari yeni bir patch üzerinde çalıştığını yazmıştı twitterda 2012 nin ilk aylarında gelecek yazıyordu belki iki tane daha araba gelecekmiş hayırlısı ile bekliyoruz....

Şu oynanabilirliği bi düzeltselerdi yeterdi aslında.
    bkz.debriyaj problemi
  • bmw gelse çeşke şu oyuna bide
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hep-Yek

quote:

Yahu bu oyunu ffull screen oynuyamıyorum , pencere içerisinde açılıyor hangi çözünürlüğe alırsam alayım , ayarları kurcalamadım bulamadım , acep başka bir yolu mu vardır ki ?

Oyuna girdikten sonra alt+enter yapmayı denediniz mi?

Nasıl gözden kaçırdım,alt enter ile çözüldü , teşekkürler :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogz2232

quote:

Orijinalden alıntı: bayjkartal

konu yukarılara çıkmışken söyliyim arkadaşlar atari yeni bir patch üzerinde çalıştığını yazmıştı twitterda 2012 nin ilk aylarında gelecek yazıyordu belki iki tane daha araba gelecekmiş hayırlısı ile bekliyoruz....

Şu oynanabilirliği bi düzeltselerdi yeterdi aslında.
    bkz.debriyaj problemi

Vallahi yaw... Şu debriyaj ve çeşitli titreşim problemleri olmasa da şöyle zevkle bir araba kullansak.. İnşallah gelicek olan büyük patch ile bu sorunları da hallederler.

• Arkadaşlar online oynayanlarla bir buluşma yapsak fena olmaz hani

nestea011 ekleyebilirsiniz.
  • hala devam ediyorsun sanırım oyuna girdigimde eklerim
  • 
Sayfa: önceki 412413414415416
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.