Şimdi Ara

Test Drive Unlimited 2 (2011) [ANA KONU] (416. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.742
Cevap
8
Favori
614.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 414415416417418
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Direksiyon 711 derece dönüyor oradan ayarlıyorsun. Oyun içinde ki direksiyon malasef 180 derece dönüyor onu değiştiremiyoruz :)
  • İŞte Önemli Olanda O
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayansame

hıhı evet sanırım aktive ettim veya aktive etmeye calıstım :)
    http://www.testdriveunlimited2.com bu sitede keyimi giriyorum.
    It looks like this is where you want to be :)
    To claim your pre-order bonus content, enter your 16-character product code printed on the inside of your game manual (NOT including dashes), and confirm the retailer where you purchased the game
    bunlar yazıyor. aktif etmişmi oluyorum?
    ettiysemde suan dediginizi yapmak için deaktiveyi arayım.

aynı key imihttp://www.atari.com atarinin kendi sitesinde deniorum
    This product key did not match our records. boyle bir sey yazıyor.

Dostum aşağıda yazacaklarımı aynen uygularsan online olabilirsin, tabi eğer key'in sahte değilse ki anladığım kadarıyla değil.

1. Atari.com'a kayıt olunur.
    2. Mail'e gelen aktivasyon tamamlanır.
    3. Oyun açılır, ilk başta sana serial soracak aktivasyon için. Orayı key yazılarak oyun açılır.
    4. Ardından "Account Creation" ekranı gelir, Nickname kısmına daha önce alınmamış bir nick girmen gerek. Alt kısımdaki yere ise, Atari.com'a üye olduğun nickname'ini giriyorsun, ve yine Atari.com şifreni.
    5. İşlem tamam.

%100 işe yaraması lazım.

• Buluşma ayarlayalım arkadaşlar
  • HOBO oncelikle cok cok tesekkur ederim.
    dediklerini aynen yaptım. ismimi nickimi vs her seyi yaptım girdim oyuna. baya bi sure bekledikten sonra .the test drıve unlimited 2 server is not available at this time. please try again later . dıe bir hata alıorum.
    neyap malıyım
  • quote:

HOBO oncelikle cok cok tesekkur ederim.
    dediklerini aynen yaptım. ismimi nickimi vs her seyi yaptım girdim oyuna. baya bi sure bekledikten sonra .the test drıve unlimited 2 server is not available at this time. please try again later . dıe bir hata alıorum.
    neyap malıyım

TDU2 Launcher'da NAT ayarların için ne diyor?

Şu şekilde belirtiyor; "Your NAT type is: ........"
  • your nate type is : moderate : port restrictedcone bu yazıor
  • quote:

your nate type is : moderate : port restrictedcone bu yazıor

Anladım, bir sorun teşkil etmemesi gerekiyor. Sen tekrar dene online olmayı, olamazsan tekrar yaz yardımcı olmaya çalışırım.
  • saolasın.
    hmm neden oluorkı ya. 3 kere daha denedim yine aynı hata. uzun uzun bekletior sinir edior bid.e
  • Antivirüs programını kapatıp da girmeyi dene ve mutlaka Windows güvenlik duvarının kapalı olduğuna emin ol. Eğer yine olmazsa şu portları modeminde tanımla;

TCP/UDP 8889
    TCP/UDP 3478

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobo. -- 17 Aralık 2011; 20:39:37 >
  • Beyler oyunda hack ile ilgilenen biri benimle iletişime geçerse iyi olur :)
  • Oyunu steam dan üzerinden adlım atariye üye oldum vs daha önce olan offline profili sildim daha sonra yeni cd keyle oyunu açtım Nat type is:Open:UnPused yazıyor oyunu açtıktan sonra bilgileri giriyorum bir süre bekledikten sonra the test drıve unlimited 2 server is not available at this time. please try again later hatasını veriyor aşamadım bir türlü.Güvenlik duvarı iptal zaten antivürüs de kullanmıyorum

Kırk yılda bir orjinal oyun aldık o da olmadı.

Bu arada oyun crossfire desteklemiyor heralde ,ikinci ekran kartını kullanıma geçmiyor hiç.

http://www.dasreviews.com/das-game-news/crossfire-fix-test-drive-unlimited-2/ burada anlatmış ama anlayamadım bir türlü tweaks tab filan nerde.

@
    hayansame nin yaşadıgı sorunun aynısı yaşıyorumde.Oyunu steam dan indirmedim başka bir yerden indirdim , gerçi fatketmemesi lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneTreeHill -- 24 Aralık 2011; 16:48:46 >

• AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4000+ 2.11 GHZ
    ASUS 5670 1GB 128Bit GPU
    3 GB DDR2 800MHz Bellek

ile oyunu denemek istiyorum. Sanırım oyunu çalıştırabilirim.

Oyunu yükledikten sonra ne yapmak gerekiyor ? Resmi patchler çıktımı acaba ?
  • arkadaşlar oyunda kokpit ayarı yokmu?
  • @emre ilk zamanlar oyunda çok sık oluyodu böyle hatalar birkaç kere zorladığın zaman girebiliyordun istersen varsa temizden bir kurulum yap tekrar ondan sonra dene yada şansına girdiğin zaman belki serverlar bakımda olabilir pek sanmıyorum ama neyse....

@the master oyunu kurduktan sonra uplauncerda başlatıp o gerekli update falan hepsini yapıyor şuan en son versiyon hangisi bilmiyorum tam ama dlc1 çıkmıştı....

@bmw e36 oyunda kokpit ayarı yok malesef ilk oyunda vardı ama ikincisine gerek görmediler herhalde....
  • @
    bayjkartal zaten ikinci kez kurulum yaptım.Acaba steam üzerindenmi indiremk lazım oda 200 le indiriyor zulum resmen.Gerçi degişecegini farketmem ikiside aynı setup.Siz tdu2.com kaydettinizmi keyleri ben orayada kayddettiremedim hata verdi.

Korsana devam arkadaş bu ne yahu sabıhtır orj şeye ugraşıyom.
  • kaydettim ben hatta ilk bikaç sefer kaydettim nerşey normal görünüyor fakat oyuna giremiyordum en son üçüncüde yanlış hatırlamıyorsam oyuna girebilmiştim steam dan oyun almadım hiç ama geriye kalan tek seçenek galiba o biraz vakit ayırman lazım neyse yardımcı olabileceğim bişey varsa seve seve kolay gelsin sana....
  • Sorunun benden olmadıgına kanaat getirdim atari.com,steam vs farklı sitelerden alanlar var bu sorunu yaşayanlardan

http://forums.testdriveunlimited2.com/showthread.php?t=59608&page=3

En son dün mesaj yazılmış mesela.
  • Orijinal oyun aldım. Yükledim oyunu ama hemen hemen 4 saattir bir şey yükleniyor, anlamadım gitti.

Your Nat type is : Moderate:PortRestrictedCone

Bu ne arkadaş?

Ayıptır ya. 500 MB civarında olan güncelleme yüzünden orijinal DVD ile oyuna giremiyoruz. Oyun mu, çile mi belli değil ya da ben bir hata yapıyorum.

İlk defa oynayacağım ama hevesim kaçmadan yüklense iyi olur. :)
  • düz vites olarak kullanabiliyormuyuz?
  • 
Sayfa: önceki 414415416417418
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.