Şimdi Ara

Test Drive Unlimited 2 (2011) [ANA KONU] (417. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.742
Cevap
8
Favori
614.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 415416417418419
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: £mre

Oyunu steam dan üzerinden adlım atariye üye oldum vs daha önce olan offline profili sildim daha sonra yeni cd keyle oyunu açtım Nat type is:Open:UnPused yazıyor oyunu açtıktan sonra bilgileri giriyorum bir süre bekledikten sonra the test drıve unlimited 2 server is not available at this time. please try again later hatasını veriyor aşamadım bir türlü.Güvenlik duvarı iptal zaten antivürüs de kullanmıyorum

Kırk yılda bir orjinal oyun aldık o da olmadı.

Bu arada oyun crossfire desteklemiyor heralde ,ikinci ekran kartını kullanıma geçmiyor hiç.

http://www.dasreviews.com/das-game-news/crossfire-fix-test-drive-unlimited-2/ burada anlatmış ama anlayamadım bir türlü tweaks tab filan nerde.

@
    hayansame nin yaşadıgı sorunun aynısı yaşıyorumde.Oyunu steam dan indirmedim başka bir yerden indirdim , gerçi fatketmemesi lazım.

Hocam Atari klasörünün içinde key dosyası var yeni aldığınız keyi oraya yapıştırın bir bakalım olacak mı?

• @£mre

Sorunun cevabını sayfanın başlarında vermiştim...
  • Yok olmuyor zaten o key varmış.Şimdi steam üzerinden indiriyorum mübarek kagnı.Eger bu yöntemde olmazsa tdu forumlarına başlık açıp yazacap alıp keylerinin hayrını görsünler.

@
    Hobo. dedigin ve yabancı forumlarda denilen her yöntemi denedim sonuç degişmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneTreeHill -- 25 Aralık 2011; 21:55:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MİY1988

Orijinal oyun aldım. Yükledim oyunu ama hemen hemen 4 saattir bir şey yükleniyor, anlamadım gitti.

Your Nat type is : Moderate:PortRestrictedCone

Bu ne arkadaş?

Ayıptır ya. 500 MB civarında olan güncelleme yüzünden orijinal DVD ile oyuna giremiyoruz. Oyun mu, çile mi belli değil ya da ben bir hata yapıyorum.

İlk defa oynayacağım ama hevesim kaçmadan yüklense iyi olur. :)

Bu sorunu yaşayan bir ben varım sanırım?

Oyunu ARAL'dan aldım üstelik. Orijinal. 500 MB'lık bir paket yüklemesi normal mi?
  • Yok steam üzerinden indirdim saatlerce yine olmadı , olmuyor.Oyunları batsın aldıgım son orjinal oyundu.Ayıptır yahu forumlarda bu soruyu yaşıyan onlarca adam var bir allahın yetkilisi gelip iki satır bir şey yazmazmı.
  • quote:

Yok steam üzerinden indirdim saatlerce yine olmadı , olmuyor.Oyunları batsın aldıgım son orjinal oyundu.Ayıptır yahu forumlarda bu soruyu yaşıyan onlarca adam var bir allahın yetkilisi gelip iki satır bir şey yazmazmı.

Emre, ticket at Atari'ye.

@MİY1988, Evet 500 MB'lık indirmesi normal, bir hayli güncelleme var oyun için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bmw e36

düz vites olarak kullanabiliyormuyuz?

Evet, kullanabiliyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steam'de günün fırsatı TDU2 $6.79!!! Alacaklara duyurulur
  • Off Road kısımları hariç beklentilerin çok altında kalmış bir oyun olsu. Umarım yeni oyunda durumu toparlarlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pir

Off Road kısımları hariç beklentilerin çok altında kalmış bir oyun olsu. Umarım yeni oyunda durumu toparlarlar...

3. Oyun gelirmi orası bilinmezde tdu 2 tdu serisine bayaga puan kaybettirdi
  • Orijinal almak isteyen var ise ARAL'dan 2-3 gün önce gelen (faturası da var) kargo (benden) dahil 25 TL'ye olmak üzere gönderirim.

Sevgiler.
  • Cevap geldi.Sorun yaşıyanlar varsa sorunu yazdıktan sonra bu istediklerini de şimdiden doldurup öyle açsınlar ticketi.

ed on: 26 December 2011 01:52 PM
    Greetings!

Thank you for taking the time to contact us.

In order for us to provide a replacement key for your product, we ask that you please perform the following steps below and reply to this ticket once completed.

Please either scan or take a digital picture of one of the following items:

* The front of the game CD or...
    * The game manual showing the CD keys (if available) or...
    * The sales receipt
    * The invoice received by email of your digital purchase
    * If purchased thru Atari.com provide the Digital River receipt and transaction number

You do not have to use a large image size, a small resolution image is perfect. Once you have the image attach it to an email that includes the following information:

Also include

* Game title
    * Full name (first and last)
    * Atari.com Display name (if available)
    * Mailing Address
    * Date the customer support ticket was submitted
    * The ticket number associated with this ticket

Send this email to: replacementrequest@atari.com

Please note that this email is only designed to receive the information required for retail boxed CD Key requests. All other emails sent to this address will not be acknowledged as this is not the contact for customer support.

If you have any additional questions please update your ticket so that we may assist you.

- Atari Technical Support

• Oyunu Steam indiriminden aldım kurdum güncellemeleri falan indirdi. Portlar açık, oyun serverları açık ama oyuna girdiğimde Atari kullanıcımla login olmaya çalışıyorum ama server hatası veriyor. Nedenini bilen varmı acaba?

• @Mefisto-TR bu karşılaşılabilen bir durum denediğin an server kapalı olabilir yada bir kaç kere ardarda dene zorla biraz girer banada oluyodu ilk oynadığım zamanlar kapatıp aç yada bi beş dakika sonra dene girecektir sonunda....
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayjkartal

@Mefisto-TR bu karşılaşılabilen bir durum denediğin an server kapalı olabilir yada bir kaç kere ardarda dene zorla biraz girer banada oluyodu ilk oynadığım zamanlar kapatıp aç yada bi beş dakika sonra dene girecektir sonunda....

Bende TDU1'de orjinal olarak var onda hiç rastlanadım böyle hataya panikledim bi an. :) Akşam en az 30 kere denedim girmedi Pc'yi bile restart yaptım yok girmedi. Şimdi işteyim akşam yine denerim artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mefisto-TR

quote:

Orijinalden alıntı: bayjkartal

@Mefisto-TR bu karşılaşılabilen bir durum denediğin an server kapalı olabilir yada bir kaç kere ardarda dene zorla biraz girer banada oluyodu ilk oynadığım zamanlar kapatıp aç yada bi beş dakika sonra dene girecektir sonunda....

Bende TDU1'de orjinal olarak var onda hiç rastlanadım böyle hataya panikledim bi an. :) Akşam en az 30 kere denedim girmedi Pc'yi bile restart yaptım yok girmedi. Şimdi işteyim akşam yine denerim artık.

En son çare modeme reset at.

• @
    Mefisto-TR aynı hata bendede var çözüm bulamadım.Atariye ticket attım 3 gün önce istedigi gerekli şeyler yazıp hala tık yok.Bir hafta daha beklerim sonra paypaldan alırım paramı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneTreeHill -- 29 Aralık 2011; 17:29:59 >
  • quote:

@
    Mefisto-TR aynı hata bendede var çözüm bulamadım.Atariye ticket attım 3 gün önce istedigi gerekli şeyler yazıp hala tık yok.Bir hafta daha beklerim sonra paypaldan alırım paramı.

Şimdi yine 3-5 kere denedim aynı hata, bağlanmaya çalışır gibi yapıyor ama 1-2 dakika sonra bağlantı hatası veriyor. Ben Kablo net kullanıyorum Airties router ile birlikte; demin pcnin kabloyu Routerdan çıkartıp direk modeme taktım ve şak diye bağlandı oyun. Seninde modem yada routerdan yapıyor olabilir, varsa çevrende 2 dakikalık deneyebileceğin öyle bir dene istersen.

Resimde işaretlediğim yer sanırım online olarak bağlı olduğumu gösteriyor... Ama dediğim gibi seninde sorunun büyük ihtimal router yada modemden diye düşünüyorum, çünkü benim üstte verdiğim resimlere bakarsan nat port falan açık gösteriyor bağlanmaması için sorun yok gibi fakat bağlanmadı router üzerinden oyun...

• bu oyun için pc topladım ama oyunun sürüş şekli hiç iyi değil çok sıkıcı gelmeye başladı artık grafikler iyi sadece driver san yükledim sürüş dinamikleri kat kat daha iyi bu oyundan tdu 2 beklediğim gibi olmadı
  • @Mefisto-TR nat port sorunum yok zaten. Switch üzerinden baglanıyordum internete söküp direk modemden banladım aynı sonuç yine.8 kere filan denedim nafile işlemiyor.Neyse paypaldan para istedim zaten bunla ugraşacak degilim.
  • 
Sayfa: önceki 415416417418419
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.