Şimdi Ara

Test Drive Unlimited 2 (2011) [ANA KONU] (415. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.742
Cevap
8
Favori
614.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 413414415416417
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyundaki nickim Kaan toplanırsanız dolanırız.
  • Evet arkadaşlar twitterdan yeni dlc hakkında bikaç bişey paylaşmışlar haftaya galiba bi açıklama daha yapacaklarmış yeni dlc de araba ve motorlar olacakmış ama üçretli olup olmayacağını bilmiyorum neyse daha fazlabilgi bulabilirsem paylaşırım
  • Arkadaşlar oyuna yeni araç yükleyebiliyor muyuz. Araç yaması var mı ?
  • arkadaşlar bu güzel oyunu yeni oynuyorum çok güzel bir oyun.Ancak biz nfslerdeki kolay dönme hallerine alışmışız bunda ford mustangle 60 mph ile virajı alamıyoruz araba hemen spin atıyor bunu düzeltmek için direksiyon ayarları varmı? Yani oyun içinde direksiyon, konsolum yok klavyeden oynuyorum.

Birde tam ekran olmuyor arkadaşlar.Araştırdım;birisi alt enter yap demiş yapanların bazıları da oyunu bir daha açamamış burada daha net bir cevap bulabilirsem mutlu olurum.

Son olarak bu oyuna araba yamaları felan yapıyorlar mı ? Biraz baktım da sadece resmi yamaları bulabildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mega Therion -- 7 Aralık 2011; 13:05:52 >
  • Bence Oyuna Motor Modifiyesi , Egsoz Vs Ekleme Gelmesi Lazım.. O Kesicide Egsozun O Patlamasını Duymamız Lazım , O Alevin Çıkması Lazım
  • http://forums.testdriveunlimited2.com/showthread.php?t=59907

açıklanmış galiba neler geleceği arkadaşlar....

Hey TDU2 Players, 

Here are the DLC2 details! That means more content and more fixes for TDU2!
    (Note: The exact date of release hasn’t been determined yet but it’s looking to be in February 2012).
    Early next year experience your new bike first hand or take your new Dodge Viper SRT10 ACR for a spin!
    Check out all new vehicles, items, and enhancements down below.

List of content that will be included in the DLC2:

Features:

Bikes are in place! Run to the bike dealer to buy an Harley Davidson or a Ducati.
    With the release of bikes, 16 new multiplayer challenges reserved for bikes were added.

3 Bikes
    • Ducati Desmosedici RR (mA1)
    • Ducati Diavel Carbon (mA1)
    • Harley Davidson Fatboy Lo (mA2)

The Official Racing Center (O.R.C.) is available and gives you access to 3 new challenges every week.

New Spots:
    • 1 new Bike Dealer
    • Update The Community Racing Center (C.R.C.) spot
    • Clothes Shop for Brands

6 Cars
    • Corvette ZR1
    • F599XX
    • Dodge Viper SRT10 ACR
    • Ferrari 250 GTO
    • Ferrari F40
    • Mercedes-Benz SL65 AMG Black Series

Items:

New sets of Clothes
    • Fashion
    • High Life
    • StreetsWear
    • Sportswear
    • Atari
    • Privilege
    • Pacha

14 Sets of Furniture
    • Pop-balls
    • Videogames
    • Barroco
    • Tetramino
    • Carmania
    • Yacht
    • Etnik
    • Vintage
    • Tortilla
    • Ossikle
    • Waive
    • Travel
    • Origami
    • Flower Power

Enhancements:

Additional Enhancements
    • Player could change vehicles position in house/garage
    • Map: Instant Island change
    • Headlight Control
    • Session management
    • Tuning update
    • Force Feedback – Enhanced Force Feedback Management
    • Support Thrustmaster Wheels
    • Support D-Box Device

Race On.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayjkartal -- 7 Aralık 2011; 21:56:34 >

• beyler unlock code ıstıyor bu
  • slm arkadaslar . internetten indirdigim setupla oyunu kurdum crack yapmadım. uptade lerin hepsi bitti. bugun aldıgım orjinal keyimi girdim. online oynamak için atari . com a üye oluncak sanırım tam bilmiorum onuda oldum. oyundayken hesabımı giriyorum baya bi süre bekledikten sonra server not time gibi bir seyler cıkıor oyuna henüz daha hiiç girmedim hiç te oynamadım . lütfen yardım edin

edit: oyunu sildim . tekrar kurdum. simdi updatlerin bitmesini bekliorum.

update bitti. simdide atari. deki hesabıma giriyorum invalid cd key dior beni direk oflinne moda gönderiyor. gercekten paramla rezil oldum die buna derim ben.

http://www.testdriveunlimited2.com giriyorum keyimi aktive etmek için. Bu yazı cıkıor yukarıda {It looks like this is where you want to be :) }
    altındada bu ;
    To claim your pre-order bonus content, enter your 16-character product code printed on the inside of your game manual (NOT including dashes), and confirm the retailer where you purchased the game

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayansame -- 10 Aralık 2011; 20:33:35 >

• @hayansame keyini hiç aktive ettinmi deactive seçeneği olması lazım deactive yapılıyosa onu yap ondan sonra tekrar gir aktive etmekte bir sorun yaşamıyorsan update ekranında yazan yazılara çok takılma kırmızı olmadıktan sonra hatırlayabildiklerim bunlar bir sene oldu bunlarla uğraşalı sorun devam ederse buraya yaz başka yollara bakarız....
  • hıhı evet sanırım aktive ettim veya aktive etmeye calıstım :)
    http://www.testdriveunlimited2.com bu sitede keyimi giriyorum.
    It looks like this is where you want to be :)
    To claim your pre-order bonus content, enter your 16-character product code printed on the inside of your game manual (NOT including dashes), and confirm the retailer where you purchased the game
    bunlar yazıyor. aktif etmişmi oluyorum?
    ettiysemde suan dediginizi yapmak için deaktiveyi arayım.

aynı key imihttp://www.atari.com atarinin kendi sitesinde deniorum
    This product key did not match our records. boyle bir sey yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayansame -- 10 Aralık 2011; 23:52:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: *Furious*

A6 için ne kadar araç varsa denedim.

Nissan 350Z en iyisi diyebilirim kendi adıma.

Camaro da aldım. Çok ağır araç

Kardeş birşey sorcam. Oyunu yüklüyorum. Patch yüklenio. Crack yapıyorum fakat play dedğimde TDU win32 uygulaması değildir diye hata alıyorum ve oyuna giremiyorum.
  • @hayansame seriali doğru girdiğinden eminmisin yada seriali nasıl aldın nerden aldın yazdıklarından ben seriali ya yanlış yazıyorsun ya eksik yazıyorsun yada serial yanlış kontrol etmeni öneririm...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayjkartal

@hayansame seriali doğru girdiğinden eminmisin yada seriali nasıl aldın nerden aldın yazdıklarından ben seriali ya yanlış yazıyorsun ya eksik yazıyorsun yada serial yanlış kontrol etmeni öneririm...

sen nerelerdesin isa yüzünü gören cennetlik eskiden benden başka bir türk oyuncu sen vardın serverda yalnız geziyoruz şimdilerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:Romeo_Redline:.

quote:

@hayansame seriali doğru girdiğinden eminmisin yada seriali nasıl aldın nerden aldın yazdıklarından ben seriali ya yanlış yazıyorsun ya eksik yazıyorsun yada serial yanlış kontrol etmeni öneririm...

sen nerelerdesin isa yüzünü gören cennetlik eskiden benden başka bir türk oyuncu sen vardın serverda yalnız geziyoruz şimdilerde

yasin çalışıyoruz ya iş güç fırsat olmuyo pek bişeye arada işte belki haftada bir veya iki haftada bir oyuna giriyorum girebilirsem bide akşamları işte bir bir buçuk saat forumda takılıyorum o kadar tdu yu win 7 de çalıştıramadım henüz o çalışmayınca da tdu 2 de takılıyorum mecburen...
    sen naptın sende görünmüyorsuun buralarda tırlara devammı ediyorsun....

• aynen kardeşim iş güç bende pek giremiyorum win 7 de çalışması lazım oyunun bendede wın 7 64 kurulu sorunsuz oynuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:Romeo_Redline:.

quote:

kardeşim serial yanlış sanırım haklısın. ben gittigidyordan aldım. puf ya yanlıs bıseyler yaptım yada sahte serial :/
    ilk denedgimde login ekranında . oyuna girmeyi beklior bekliordu. sonra tdu2 server not time gibi seyler yazııordu. oyunu sildim yukledim bu severde oyuna girer girmez invalid cd key dior. ofline otomatik atıor.

• İyi Akşamlar Beyler

Oyunu Driving Force GT İle Oynuyorum Fakat Direksiyon Tam Tur Dönmüyor.. Bu Oyun 900 Derece Desteklemiyormu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ersin-C

İyi Akşamlar Beyler

Oyunu Driving Force GT İle Oynuyorum Fakat Direksiyon Tam Tur Dönmüyor.. Bu Oyun 900 Derece Desteklemiyormu ?

Hocam bende DFGT kullanıyorum ayarlarım bunlar gayet mutluyum bu ayarlarla.

Oyun içindeki ayarlarımıda atabilirim isterseniz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nestea10 -- 13 Aralık 2011; 9:54:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nestea10

quote:

Orijinalden alıntı: Ersin-C

İyi Akşamlar Beyler

Hocam bende DFGT kullanıyorum ayarlarım bunlar gayet mutluyum bu ayarlarla.

Oyun içindeki ayarlarımıda atabilirim isterseniz :)

Peki Direksiyon Full Dönüyormu ? Bende TDU Da Yarım Dönüyor Dahada Çevirince Tekerler Dönmüyor Daha Sadece Direksiyon Dönüyor

• 
Sayfa: önceki 413414415416417
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.