Şimdi Ara

Test Drive Unlimited 2 (2011) [ANA KONU] (431. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.742
Cevap
8
Favori
614.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 429430431432433
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Atmosfer,free gezmek,müzikler falan çok güzel oyun.
  • Ben yaklaşık 4 gün önce playstoredan key aldım ama oyuna girdgmde geçersiz olduğu hatası alıyorum.acaba sebebi nedir bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
  • uplayalım bakalım belki ben oynuyorum diyen biri çıkar
  • CD'ye çekmiştim iyiki çekmişim diyelim o zaman tekrardan oynamak istedi canım. ETS oynamakdan bıktım
  • Ulan canım cektı sılmıstım Torrentten cekıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:Romeo_Redline:.

uplayalım bakalım belki ben oynuyorum diyen biri çıkar

Bu gün şansa oyun açıldı bende değerlendirdim, oyundan atmazsa 23:30 Forza.

• g27 yi kurayım o zaman 23:30 da forzadayım ( artık forza da kalmadı arsası var sadece)
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:Romeo_Redline:.

g27 yi kurayım o zaman 23:30 da forzadayım ( artık forza da kalmadı arsası var sadece)

Oyuna giriyorum ,Forza'nın yolları taştan
  • Arkadaşlar bu aralar baya bir simülatör oyunlarına sardım da. Hayatımda ilk kez bu oyunu yüklüyorum da, bu oyunda kaç tane update var acaba, en son çıkanı hangisi, yardımcı olabilir misiniz?

EDIT: Vazgeçtim oyunu oynamaktan. Bu oyun gerçekten klavyeliler için çok mu kötü ya? Sürüş dinamiğinden bahsediyorum. Berbat ötesi bir sürüş kontrolü var. Araba bir sağa bir sola gidiyor. Düz tutmak çok zor. Sadece dokunuyorsun sağa sola çevirirken, ona rağmen nerdeyse 90 derece dönüyor... Yani araba kontrolü bana göre çok kötü klavye için.

Acaba oyunun genelinde böyle mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spycho -- 28 Ocak 2013; 21:41:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spycho

Arkadaşlar bu aralar baya bir simülatör oyunlarına sardım da. Hayatımda ilk kez bu oyunu yüklüyorum da, bu oyunda kaç tane update var acaba, en son çıkanı hangisi, yardımcı olabilir misiniz?

EDIT: Vazgeçtim oyunu oynamaktan. Bu oyun gerçekten klavyeliler için çok mu kötü ya? Sürüş dinamiğinden bahsediyorum. Berbat ötesi bir sürüş kontrolü var. Araba bir sağa bir sola gidiyor. Düz tutmak çok zor. Sadece dokunuyorsun sağa sola çevirirken, ona rağmen nerdeyse 90 derece dönüyor... Yani araba kontrolü bana göre çok kötü klavye için.

Acaba oyunun genelinde böyle mi?

tdu 2 simülasyon'un s si yoktur tdu 1 i dene sürüş dinamikleri iyidir (klavye ile) ayrıca hardcore modunda simülasyonu aratmaz

• 23 Ocak akşamından Bozcaadalı, Drifter53 ve Yavuz

• yakın zamanda tekrar
  • arkadaşlar bende direksiyon yok şu anda.oyunu klavye ile oynayacağım.oyundaki sürüşü düzelten patch gibi şeyler çıktı mı.
  • beyler oyun sadece multiplayer mı ? serbest gezme var mı ? grafikleri nasıl ? direksiyon alsam oynayabilir miyim kaç liralık direksiyon beni tatmin eder ne dersiniz most wanteda göre artıları eksileri cevaplarsanız teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrix999

beyler oyun sadece multiplayer mı ? serbest gezme var mı ? grafikleri nasıl ? direksiyon alsam oynayabilir miyim kaç liralık direksiyon beni tatmin eder ne dersiniz most wanteda göre artıları eksileri cevaplarsanız teşekkürler.

single-multi serbest gezme var grafikler iyi momo işini görür most wanted la karşılaştırma yapmayalım ayıp olur bu oyuna
  • Bilgisayarım test driver unlimited 2 yi kaldırır mı ?

BENİM SİSTEM ÖZELLİKLERİ :

PC ARÇELİK 5631 YN
    1 GB RAM
    2.20 GHZ
    32 BİT
    510 MB EKRAN KARTI
    RADEON X1550 SERIES
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdi 1903

Bilgisayarım test driver unlimited 2 yi kaldırır mı ?

BENİM SİSTEM ÖZELLİKLERİ :

PC ARÇELİK 5631 YN
    1 GB RAM
    2.20 GHZ
    32 BİT
    510 MB EKRAN KARTI
    RADEON X1550 SERIES

Minimum:

Windows XP SP3/ Vista SP2/ 7
    Intel Core 2 Duo 2.2 GHz / AMD Athlon X2 4400+ İşlemci
    2 GB bellek
    Nvidia GeForce 8800 / Ati Radeon HD 3870
    14 GB sabit disk alanı
  • Arkadaşlar 1 sorum var. Arkadaşımla birlikte oyunu aldık ama başta hesap alırken online'a sonra gireriz diyerek offline hesaplarla girdik. Şimdi de epey ilerledik online'a geçmek istiyoruz ama bulamadık. Tekrar en baştan başlamak zorunda mıyız online oynayabilmek için?
    Bir de online modda birlikte gezebiliyor muyuz istediğimiz gibi arabalarla ve arabalar kendi arabalarımız mı yoksa online modda tüm araçlar açık mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: break99

Arkadaşlar 1 sorum var. Arkadaşımla birlikte oyunu aldık ama başta hesap alırken online'a sonra gireriz diyerek offline hesaplarla girdik. Şimdi de epey ilerledik online'a geçmek istiyoruz ama bulamadık. Tekrar en baştan başlamak zorunda mıyız online oynayabilmek için?
    Bir de online modda birlikte gezebiliyor muyuz istediğimiz gibi arabalarla ve arabalar kendi arabalarımız mı yoksa online modda tüm araçlar açık mı?

offline save'i online çeviremezsiniz online olarak yeniden save açmanız lazım 1 keyle sadece bir kişi oynayabilir aynı anda ikiniz online olmazsınız
  • Sanırım burada TDU2 oynayanlar var.

Online save açtığımızda istediğimiz zaman offline takılma şansımız var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 429430431432433
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.