Şimdi Ara

Test Drive Unlimited 2 (2011) [ANA KONU] (432. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.742
Cevap
8
Favori
614.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 430431432433434
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: .:Romeo_Redline:.

quote:

Orijinalden alıntı: break99

Arkadaşlar 1 sorum var. Arkadaşımla birlikte oyunu aldık ama başta hesap alırken online'a sonra gireriz diyerek offline hesaplarla girdik. Şimdi de epey ilerledik online'a geçmek istiyoruz ama bulamadık. Tekrar en baştan başlamak zorunda mıyız online oynayabilmek için?
    Bir de online modda birlikte gezebiliyor muyuz istediğimiz gibi arabalarla ve arabalar kendi arabalarımız mı yoksa online modda tüm araçlar açık mı?

offline save'i online çeviremezsiniz online olarak yeniden save açmanız lazım 1 keyle sadece bir kişi oynayabilir aynı anda ikiniz online olmazsınız

Yok zaten ikimiz de aldık oyunu Steam'den. Peki online save açıp offline save'i aktarabilir miyim bir şekilde?

• ofline açılan profil offline kalır taşınmaz ama online profil açarsanız aynı profili universal launcher ile offline oynamak mümkün
  • selam. ben de oyunu bi süredir offline oynuyodum ama dün steam de indirim vardı ordan orjinalini aldım. elimdeki setup dosyasından kurup aldığım keyi girmemle steamden indirip yüklemem arasında bi fark olur mu?
  • Dün ben de Steam'den indirimle aldım oyunu arkadaşlar. CenkCabir03 ekleyin oynayalım hep beraber. Oyunda klüp açma özelliği var bir klüp açabiliriz. Güzel olur.
  • arkadaşlar honolulu havalimanına nasıl girildiğini bilen var mı ? diğer havalimanlarına belirli yerlerden zıplayarak girebiliyorum ama honolulu ya giremedim bir türlü. bir de wall hack yapanlar var ama pack yükleyip te yapıyorlar o pack i de bulamadım. . .
  • arkadaşlar test drive unlimited 2 oynuyordum çok kasıyordu bende video ayarlarından ekran ayarlarını değiştirdim oyunu yeni yüklediğimde 1080 p deydi bende onu en düşüğün bi üstündeki hzyi seçtim oyuna girince enter a basınca bu video modu gösterilmiyor bilgisayar ekran sinyalini 1366 x 768@60 hz olarak değiştirin yazıyor lütfen yardım edin napabilrim
  • arkadaşlar lütfen yardım 1 ekapı geçemiyorum ne olur birileri yardım etsin
    ben save game dosyasını yollayım siz bir zahmet o ekapı atlatın
  • allah aşkına birileri yardım etsin a3 a2 lisansı advenced skills turunda kaldım bir türlü bitiremiyorum ne olur yardım edin
  • arkadaşlar motorları indirip kullanan oldu mu ? motorlu savegame lazımda
  • online kullanılmak üzere savegame oluyor mu? offline olarak vardı, steamden aldım, online olarak yine yeni baştan kasmak istemiyorum da
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizza

online kullanılmak üzere savegame oluyor mu? offline olarak vardı, steamden aldım, online olarak yine yeni baştan kasmak istemiyorum da

Online olarak baştan açman lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

quote:

Orijinalden alıntı: denizza

online kullanılmak üzere savegame oluyor mu? offline olarak vardı, steamden aldım, online olarak yine yeni baştan kasmak istemiyorum da

Online olarak baştan açman lazım.

Anladım teşekkürler.
    peki steam versiyonunda çalışan trainer falan mevcut mudur? online oyuncu da bulamazsam zaten bi anlamı olmaz.
  • Trainer için bir şey diyemem fakat online oyuncu sıkıntısı yok oyunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

Trainer için bir şey diyemem fakat online oyuncu sıkıntısı yok oyunda.

anladım,teşekkürler.
    peki trainer kullanırsam online olarak hile yaptığım için banlanma tarzında birşey yaparlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: namlucu5134

arkadaşlar test drive unlimited 2 oynuyordum çok kasıyordu bende video ayarlarından ekran ayarlarını değiştirdim oyunu yeni yüklediğimde 1080 p deydi bende onu en düşüğün bi üstündeki hzyi seçtim oyuna girince enter a basınca bu video modu gösterilmiyor bilgisayar ekran sinyalini 1366 x 768@60 hz olarak değiştirin yazıyor lütfen yardım edin napabilrim

1366x768 60 hz olarak değiştir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheHandOfGod

arkadaşlar motorları indirip kullanan oldu mu ? motorlu savegame lazımda

yok ama google'de motorlu save game'ler bulabilirsin
  • Arkadaşlar oyuna dönmeyi planlıyorum.Sürüş dinamikleri iyi değildi.Frenler hemen durduruyordu aracı.Manuel viteste debriyaj kalkışlarda falan birişe yaramıyordu.Çözüldü mü bunlar updatelerle?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mk4Ever.

Arkadaşlar oyuna dönmeyi planlıyorum.Sürüş dinamikleri iyi değildi.Frenler hemen durduruyordu aracı.Manuel viteste debriyaj kalkışlarda falan birişe yaramıyordu.Çözüldü mü bunlar updatelerle?

ne düzeltmesi ne update i atari nin fix yaptığı nerde görülmüş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agni_tr -- 20 Mayıs 2013; 9:04:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: agni_tr

quote:

Arkadaşlar oyuna dönmeyi planlıyorum.Sürüş dinamikleri iyi değildi.Frenler hemen durduruyordu aracı.Manuel viteste debriyaj kalkışlarda falan birişe yaramıyordu.Çözüldü mü bunlar updatelerle?

1 daha iyiydi o zaman..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: agni_tr

quote:

1 daha iyiydi o zaman..

bilemem tamamen zevk meselesi ben birinciyi hiç sevmemiştim ama iki makinamdan asla silinmeyen tek oyun

• 
Sayfa: önceki 430431432433434
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.