Şimdi Ara

Test Drive Unlimited 2 (2011) [ANA KONU] (430. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.742
Cevap
8
Favori
614.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 428429430431432
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pir

quote:

Orijinalden alıntı: Mcuk

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Her haliyle oynanır bu oyun, çünkü bunun tadını veren başka bir sürüş oyunu yok piyasada...

tdu1 var hertürlü ezer geçer bence hatta tdu2 yerine 1.oyuna yeni harita yeni arabalar far yakma sinyal felan koysalardı harika olurdu

Az biraz ayarlarıyla oynayınca 1. oyundan çok daha iyi oluyor. Ayrıca 1. oyunun geçtiği adanında olması cabası...

hangi ayarlardan bahsediyorsunuz gösterirmisiniz bende yapayım hemen indiririm o zaman tdu2 yi

şu araç sağa sola dönerken değişik bir kamera hareketi var ondan nefret ediyorum tdu2 de

Hocam klavye ile arabayı kontrol ayarlarından bahsediyorum ben. Bu konu altında daha önce paylaşmıştım ben, o ayarları yapınca çok rahat oynanıyor...

fizikten bahsediyorum ben hç tdu oynadınızmı birinci oyunu?

Fizik derken biraz daha açar mısınız? İlk oyundan kötü bir yan göremedim ben..

arabanın gerçek hayattaki tepkilere felan yakınlığı fizik olayı tdu2de zaten ana problem bu yoksa harika bir oyun ben dfgt ile oynamama rağmen zevk alamıyorum tepkiler çok saçma drift yapmak imkansız

Ayarlardan arcade ya da similasyona yakınlık konusunda ayar yapabilirsiniz. Gerçi denemişsinizdir ama genede söyleyeyim ben...

tamam birde öyle deneyeyim denemedim galiba o seçenekleri

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Her haliyle oynanır bu oyun, çünkü bunun tadını veren başka bir sürüş oyunu yok piyasada...

tdu1 var hertürlü ezer geçer bence hatta tdu2 yerine 1.oyuna yeni harita yeni arabalar far yakma sinyal felan koysalardı harika olurdu

Az biraz ayarlarıyla oynayınca 1. oyundan çok daha iyi oluyor. Ayrıca 1. oyunun geçtiği adanında olması cabası...

hangi ayarlardan bahsediyorsunuz gösterirmisiniz bende yapayım hemen indiririm o zaman tdu2 yi

şu araç sağa sola dönerken değişik bir kamera hareketi var ondan nefret ediyorum tdu2 de

Hocam klavye ile arabayı kontrol ayarlarından bahsediyorum ben. Bu konu altında daha önce paylaşmıştım ben, o ayarları yapınca çok rahat oynanıyor...

fizikten bahsediyorum ben hç tdu oynadınızmı birinci oyunu?

Fizik derken biraz daha açar mısınız? İlk oyundan kötü bir yan göremedim ben..

arabanın gerçek hayattaki tepkilere felan yakınlığı fizik olayı tdu2de zaten ana problem bu yoksa harika bir oyun ben dfgt ile oynamama rağmen zevk alamıyorum tepkiler çok saçma drift yapmak imkansız

Ayarlardan arcade ya da similasyona yakınlık konusunda ayar yapabilirsiniz. Gerçi denemişsinizdir ama genede söyleyeyim ben...

tamam birde öyle deneyeyim denemedim galiba o seçenekleri

Sport vs. bir şeyler olacak onları tek tek deneyip kendinize uygun ayarı bulabilirsiniz...

• beyler bu oyunu bence yükledim ama açamadım serial istiyor yardımcı olabilecek varmı acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunu yükledim mod paketlerinide yüklemek için bnk dosyasını cıkarttım oyunu kurdugum yere daha sonra universal ile oyuna girmeye calısıyorum ama hata verdi diyip kapıyor oyuna girmeden napmam lazım zaten antipatik yaklaşıyorum oyuna iyice gıcık olmaya başladım hdd de yer olmadığından tam cıkaramadı dosyaları ondan olabilirmi devamda etmiyor baştanmı kurucam şimdi
  • yokmu bir bilen yardım lütfen

edit: gerek kalmadı sildim oyunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mcuk -- 25 Kasım 2012; 16:32:40 >
  • Key almak ıstıyorum suanda nedır pıyasası ve nereden temın edebılırım?

• quote:

Orijinalden alıntı: Speed_Passion

Key almak ıstıyorum suanda nedır pıyasası ve nereden temın edebılırım?

Buradan alabilirsin ttnet 'in varsa taksitlere bölüp faturaya yansıtıyor.

http://www.playstore.com/?gclid=CJKK0ZjW7LMCFYta3godEQcADQ#!/oyun/test-drive-unlimited-2
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

quote:

http://www.playstore.com/?gclid=CJKK0ZjW7LMCFYta3godEQcADQ#!/oyun/test-drive-unlimited-2

En ucuz fıyat bu mu pıyasadakı?

• quote:

quote:

quote:

En ucuz bumu bilemem fakat alımı kolay ve güvenilir, ttnet faturasına yansıyor ve kredi kartı kullanmak yok.

• steamdeki indirimleri takip et 4-5$ kadar düştüğü oluyor. ama bana kalırsa 1$ olsa bile para verilmez bu oyuna.
  • quote:

quote:

quote:

Steamde 10$ su an

• Zamanında o kadar eğlenmiştik ki DH gurubuyla bu oyunda.. Hey gidi günler hey..

Test Drive Unlimited 2 (2011) [ANA KONU]
  • Arkadaşlar merhaba, yıllarca bu test drive unlimited adam olsun diye bakledik ama yanılmıyorsam yapımcı firma kapanmış :)
    Ben oyuna yaklaşık 1.5 yıldır bağlanıp oynayamıyorum, acaba serverlar hala açık mı?

Birde bu sayfada direksiyonu olan arkadaşlar hep en iyi kullanım hissi veren oyunu aradık durduk. Geçen gün City Car Driving diye bir oyuna denk geldim gene bu forumda.
    Bu oyun hakkındaki fikirleriniz nedir, tdu2 den hep beraber o oyuna mı kaysak?
    (Logitech G25, için debriyaj dahi varmış oyunda)
  • Lotus Evora da 3. vites ve 4. vitesler karismis mi,yoksa sadece bende mi oyle.Oynayanlar bakabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperXCrossfire -- 2 Aralık 2012; 21:57:41 >
  • Beyler geçenlerde oyunu indirdim..Havaalanı sorunu yaşıyorum uçak kalkıyor ve ben oyundan atılıyorum..

Error Report çıkıyor ve şöyle yazıyor ; tdu2 qa v069has stopped working

crash id 00caf507.. yardımcı olursanız sevinirim.. kolay gelisn
  • quote:

quote:

Piyasada en uygun fiyata oyunu bu site mi satıyor?
    D&R, vatan vb. mağazalarda daha uygun fiyata oyunu satın almak mümkün mü arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Motosikletci -- 4 Aralık 2012; 19:11:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HyperXCrossfire

Lotus Evora da 3. vites ve 4. vitesler karismis mi,yoksa sadece bende mi oyle.Oynayanlar bakabilir mi ?

Bu zamana kadar buna kim dikkat edicek diye bekledim bravo ,orada karışıklık var.4. vites devri 3. vitesten daha yüksek.
  • Level 12-13-14 save dosyası atabilecek biri varmı acaba.. ? Tess arıyor hava alanına gidiyorum oyundan atıyor. Offline oynuyorum.. Sanırım offline oyunculara hava alanı yasak.. Yukarıda hatayı yazmıştım. Yardımcı olursanız sevinirim Teşekkürler.
  • müthiş
  • Nuclear'dan ucuza oyunu bulabilirsiniz

http://forum.donanimhaber.com/showprofile.asp?memID=9357

1ini oynamıştım, oda efsaneydi, 2sine bir göz atayım dedim sararsa ona da başlayayım diye, yine muhteşem olmuş bu oyun, türünün en iyisiydi, çıkalı 2 sene olacak neredeyse hala en iyisi. NFS ile bilmemneyle vakit kaybedeceğinize alın bunu adam gibi oyun oynayın.
  • 
Sayfa: önceki 428429430431432
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.