Şimdi Ara

Test Drive Unlimited 2 (2011) [ANA KONU] (428. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.742
Cevap
8
Favori
614.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 426427428429430
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • orjinali nerden temin edebilirim ? orjinal CD Key girsem sorun düzelir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: infinite

orjinali nerden temin edebilirim ? orjinal CD Key girsem sorun düzelir mi ?

Oyunun Ps3 versiyonu kolaylıkla bulunabilir belki fakat pc versiyonunu biraz aramak gerekiyor. Onun yerine orjinal key veya Playstore gibi elektronik oyun satışı yapan sitelerden oyunu satın alabilirsiniz.
  • quote:

orjinali nerden temin edebilirim ? orjinal CD Key girsem sorun düzelir mi ?

http://www.playstore.com/#!/oyun/test-drive-unlimited-2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenan9593 -- 17 Eylül 2012; 0:58:02 >
  • teşekkür ediyorum, para değil ki bu ne ya güldüm resmen 37TL
    tabi eski topraklar oyunları 200TL civarı paralar verdiği için!

çok teşekkür ederim
  • orjinal CD'yi verdiğiniz linkte bugün satın aldım, çok teşekkür ediyorum, * bu arada 37TL ya hala şaşıyorum
    akşam mesai bitimi silip yeniden kuracağım ve aldığım CDKEY'i gireceğim direk, orjinal keyfi bir başka
  • quote:

orjinal CD'yi verdiğiniz linkte bugün satın aldım, çok teşekkür ediyorum, * bu arada 37TL ya hala şaşıyorum
    akşam mesai bitimi silip yeniden kuracağım ve aldığım CDKEY'i gireceğim direk, orjinal keyfi bir başka

Rice ederiz, iyi oyunlar
  • quote:

orjinal CD'yi verdiğiniz linkte bugün satın aldım, çok teşekkür ediyorum, * bu arada 37TL ya hala şaşıyorum

Niye şaşırıyorsun ki. Oyun çıkalı 1,5 sene olmuş ve ilkine göre pek beğenilmedi Oyunu yapan Eden Games de kapandı

Bir yarış efsanesi olan Gran Turismo 5 bile şu an 58 tl den satılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenan9593 -- 17 Eylül 2012; 20:13:54 >
  • 37-38 TL ÇOK İYİ FİYATLAR. bu fiyatlardan oyunlar gelse yada buna yakın orjinal alırım birçok oyunu :D
  • Yeni bir notebook aldıktan sonra oyunu deneme fırsatı buldum. Kontrollleri ve grafikleri nedense çok tatmin etmedi beni yahu. Orjinal alacaktım online için fakat soğudum biraz. İbreler falan ne bileyim çok yapmacık geldi ya da benim bekletim çoktu.

1. oyun daha güzel kanımca
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenan9593

quote:

Niye şaşırıyorsun ki. Oyun çıkalı 1,5 sene olmuş ve ilkine göre pek beğenilmedi Oyunu yapan Eden Games de kapandı

Bir yarış efsanesi olan Gran Turismo 5 bile şu an 58 tl den satılıyor

oyunların 100€ olduğu zamanlardan geliyoruz yeğen! 2 oyunun bir konsol parasını geçtiğinden bahsediyoruz, oyun çok sarmadı ancak manzaraları ve yolları çok güzel olmuş, canı sıkılan çıkıp gezsin binlerce marka ve araba var, sesleride orjimn

• quote:

Orijinalden alıntı: The MasteR
    1. oyun daha güzel kanımca

Zevkler tartışılmaz ama kesinlikle 1. oyun çok daha iyiydi.
  • Bende cdkey hala var isteyen olursa makul bi ucrete verebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunu bugün aldım suan kuruyorum umarım beni yanıltmaz
  • online profil açarken tdu2 sitesindeki kul.adı/şifreyi yazmak zorunlumu

Edit: bu arada key aldım tdu serverlarının kapanmasıyla bizim dükkanda kapandı tdu kadar olmasada artık tdu 2 ile yetineceğiz maksat buluşup gezmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:Romeo_Redline:. -- 26 Ekim 2012; 0:59:31 >
  • Varsa online turlayalım, hazır direksiyon da kurulu
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:Romeo_Redline:.

online profil açarken tdu2 sitesindeki kul.adı/şifreyi yazmak zorunlumu

Edit: bu arada key aldım tdu serverlarının kapanmasıyla bizim dükkanda kapandı tdu kadar olmasada artık tdu 2 ile yetineceğiz maksat buluşup gezmek

Hayırlı olsun (Forza yanıcak yine)

Kul.adı/şifreyi yaz.
  • işin kötü tarafı kullanıcı adımla şifremi onuttum en son o siteye girdigimde kapalı beta zamanıydı
  • buluşuyor muyuz bu akşam?
  • quote:

buluşuyor muyuz bu akşam?

Şu an oyuna girmiyor girebilirsem İbiza havaalanını oralardayım daha Hawai Forza'yı açmamış olabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

quote:

buluşuyor muyuz bu akşam?

Şu an oyuna girmiyor girebilirsem İbiza havaalanını oralardayım daha Hawai Forza'yı açmamış olabilirsin.

aynen abi daha 5 levelim 4 senelik tdu kariyeri o kadar ev araba para dan sonra yeniden sıfırdan başladık hawaiye bile gitmeye forsumuz yok bi tane külüstür arabam var birde külübem

• 
Sayfa: önceki 426427428429430
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.