Şimdi Ara

Test Drive Unlimited 2 (2011) [ANA KONU] (427. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.742
Cevap
8
Favori
614.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 425426427428429
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu oyunu benim bilgisayar çalıştırır mı acaba? yani kastırmadan?

AMD Phenom II X4 840 3,2 işlemci
    8 gb ram
    sapphire 6850 1 gb ekran kartı
    500 gb hdd
  • 900 derece direksiyonla belki oynanabilir.

@statükocu

Rahat kaldırır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stoch32

Ya aslında bu oyunun keyfi logitech driving force gt yada g27 ile çıkar ama malum öğrenci adamız para yok.Bari büyüklerden yarın bayramda biraz koparabilsek alcam bi gt

Logitech driving force gt ile gerçekten zevkli oluyor fakat aletin şuan ki fiyatı gerçekten saçma iki yıl önce 157.70TL'ye (Dolar kuru 1.52TL) aldığım set şuan nerdeyse 300 lirayı zorlıyacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -BUR@K-

quote:

Ya aslında bu oyunun keyfi logitech driving force gt yada g27 ile çıkar ama malum öğrenci adamız para yok.Bari büyüklerden yarın bayramda biraz koparabilsek alcam bi gt

Logitech driving force gt ile gerçekten zevkli oluyor fakat aletin şuan ki fiyatı gerçekten saçma iki yıl önce 157.70TL'ye (Dolar kuru 1.52TL) aldığım set şuan nerdeyse 300 lirayı zorlıyacak.

Olmadi temiz 2.el bakcam artik su dolar da bi dusmuyo yaa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -BUR@K-

quote:

Olmadi temiz 2.el bakcam artik su dolar da bi dusmuyo yaa

Fiyat farkı sadece kur yüzünden olsa anlarımda ürünün birim fiyatı yükseldi ama ürün hala aynı ne bir geliştirme ne de bir iyileştirme söz konusu. Aslında 500tl civarında temiz bir üç pedallı ve vitesli ikinci el bir set bulunsa ömürlük olabilir.

• 2.el bölümüne bakın uygun fiyatlı DFGT ler var
  • quote:

Orijinalden alıntı: statükocu

bu oyunu benim bilgisayar çalıştırır mı acaba? yani kastırmadan?

AMD Phenom II X4 840 3,2 işlemci
    8 gb ram
    sapphire 6850 1 gb ekran kartı
    500 gb hdd

kasmadan çok rahat bir şekilde oynarsın..

http://resim.donanimhaber.com/m_63941266/mpage_1/f_/key_//tm.htm#64775483
  • arkadaşlar 5 aydır oyunu oynamıyodum ama son yamalarla gerçekten istediğim seviyeye gelmiş oyun ama save game imi silmişim
  • quote:

Orijinalden alıntı: HRNclk777

arkadaşlar 5 aydır oyunu oynamıyodum ama son yamalarla gerçekten istediğim seviyeye gelmiş oyun ama save game imi silmişim

taş yerinde ağırdır tdu 1 e bekleriz
  • Beyler bugün forumda gezerken, ETS 2 konusunda webcam ile yüz hareketlerini tarayabilen FaceTrackNoIr adında bir program gördüm ve araştırırken TDU 2 ile bu programı kullanan birçok kişi gördüm. Kullanan, bilgisi olan var mı ?
  • arkadaşlar bir yardım edin eski bilgisaayarımda tdu2 yi sorunsuz oynuyodum yeni pc alınca bütün saveleri oyunu hddye kopyalıyıp yeni pcye attım oyunu açmak istedğimde
    test drive unlimited 2 has to be launched by uplauncher.please use the game's shortcut created by the tdu2's installation diyor yardım edin bir
  • Arkadaşlar bu oyunu arkadaşımda online oynama fırsatım oldu baya zevk aldım o yüzden orjinalini almayı düşünüyorum Sadece key de satın alabilirim uygun fiyata bulabileceğim yer varsa söylerseniz sevinirim
  • Ya arkadaslar oyunu orjinal key ile ama korsan cd veya torrentten indirip de online oynayan varsa bir yardimci olabilir mi? Orjinal key girerek yuklemeyi yapiyorum, update yapiyor. Normalde bana key sormasi lazim aktivasyon icin ama sormuyor. Play tusu cikiyor. Basinca da hersey kapaniyo ve masaustune donuyor. Korsan cd den kurulum yaptim ama elimde orjinal key var...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @iea96 ilk oyunda onu kullanan çok kişi vardı sonra ikinci oyun içinde kullananlar gördüm ben şahsen kullanmadım ama çok gerekli olduğunu düşünmüyorum açıkcası. Gerçi gerçekci bir hava katabilir oyuna ama birden fazla monitör lazım bunun için.

@TurboS muhtemelen oyunun dosyalarını eksik kopyalamış olabilirsiniz veya bu kopyalama olayı yerine oyunu yeni pc nize tekrar kurmanız gerekebilir. Birde söylediğim gibi yapın bakalım sorun çözülecek mi?

@Hep-Yek muhtemelen indirdiğiniz kopya ile ilgili bir sorun vardır. Normalde dosyalar sağlamsa böyle bir şey olmamalı fakat sizin TDU2'nizde bir dosya eksik gibi sanki. Şu sıralar oyunun orjinali ne kadar bilemiyorum ama Steam'de çok pahalı olmasa gerek, oradan temin edebilirsiniz işinizi garantiye almak için.
  • Arkadaşlar oyunda sevgili yapabiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EknCn

Arkadaşlar oyunda sevgili yapabiliyor muyuz?

Yok, malesef o tür bir özellik bulunmuyor. En fazla manken taşıma görevi (yolda kalmış bir bayanı istediği yere götürmek) veya araç test etme gibi durumlarda karşı cinsle bir etkileşim oluyor o da istediğiniz sevgili durumuna uymuyor tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: venom800

quote:

Orijinalden alıntı: EknCn

Arkadaşlar oyunda sevgili yapabiliyor muyuz?

Yok, malesef o tür bir özellik bulunmuyor. En fazla manken taşıma görevi (yolda kalmış bir bayanı istediği yere götürmek) veya araç test etme gibi durumlarda karşı cinsle bir etkileşim oluyor o da istediğiniz sevgili durumuna uymuyor tabi

Bu oyunu daha düzgün bir firma yapsaydı harika olurdu fikir güzel yapım kötü.
  • Aslında firmada sıkıntı yok fakat ikinci oyun ilk oyuna göre daha çok hataya sahip nedense. Eden Games benim gözümde başarılı bir firma (idi...) fakat ilk oyunun yavaş yavaş artan popüleritesi, online oyuncu kitlesinin oyuna olan bağlılığı ve TDU'yu TDU yapan temel özellikleri ikinci oyuna olan beklentileri bir hayli arttırdı. Yapımcı bu beklentilerin bir kısmını karşılarken bir kısmında feci şekilde bocaladı. Kötü bir oyun değil TDU2 fakat ilk oyunun başarısını da yakalamış değil bunu kabul etmek lazım. Araç çeşitliliğinin ilk oyunda daha dengeli olduğu aşikar, sürüş dinamikleri çoğu TDU oyuncusuna göre (bende buna katılıyorum) ikinci oyunda beklenen etkiyi veremedi. Oyuncuların isteği çok fantastik bir sürüş dinamiği değildi halbuki, ilk oyundaki dinamikleri biraz daha iyileştirip hatta bazılarına göre hiç dokunmayıp ikinci oyunu o şekilde piyasaya sürlemeri gerektiğini idi fakat yapımcı firma risk aldı ve büyük bir kesimi oyundan soğuttu. Kendi fikrime gelirsek TDU2 oynanmayacak bir oyun asla değil ama G25 türevi direksiyonlarda ki debriyaj kavramasında ki akıl almaz hatanın hala düzelmemesi, sürüşün ilk oyuna göre daha iyi olmaması ve radyo kanallarının sayısının azlığı artı ekstra bir kanal ekleyememe gibi affedilemez eksiklikler ikinci oyunu bir süre sonra çekilmez bir hale getiriyor. Fakat öte yandan ilk oyuna göre daha gelişmiş grafik yapısı (gerçi bazı anlarda ilk oyun daha iyi gibi duruyor, özellikle ışık efektinin araçların üzerine yansıdığı durumlarda) , dinamik hava koşulları (ki bu durumun ilk oyunda olması şarttı) , off road tarzı sürüşler ve ada sayısının ikiye çıkması hoş yeniliklerdi ama işte tamamiyle ilk oyundan iyi bir yapım çıkmayınca eleştirilerde git gide arttı.

• arkadaşlar dün gece sisteme kurayım dedim,

6.6GB'lık oyun + 1.5 küsür GB update'leri ile En son Skıprow 5 sanırım ekledim ancak Invalid key hatası alıyorum, çözemedim ya araştırdım ama sağlam bir yol gerekiyor ? var mı çözüm

Test Drive Unlimited 2 (2011) [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: infinite

arkadaşlar dün gece sisteme kurayım dedim,

6.6GB'lık oyun + 1.5 küsür GB update'leri ile En son Skıprow 5 sanırım ekledim ancak Invalid key hatası alıyorum, çözemedim ya araştırdım ama sağlam bir yol gerekiyor ? var mı çözüm

İlaçla alakalı bir sıkıntı olsa gerek. Kopya oyunu güncelleyip elinizde ki ilaç ile oyunu açamamanız normal, oyunun son güncellemesine uygun bir ilaç vardır herhalde ama bu konuda net bir fikrim yok malesef. Bendeki TDU2 orjinal o nedenle sadece bu tür kopya oyunlarda çıkabilecek sorunların olası çözümlerini söyleyebiliyorum size.
  • 
Sayfa: önceki 425426427428429
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.