Şimdi Ara

Test Drive Unlimited 2 (2011) [ANA KONU] (426. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.742
Cevap
8
Favori
614.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 424425426427428
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: limonli055

şu an oynuyorum

yani?
  • Yahu ibiza champion ship var ya hani. 1.000.000 $ veriyor. H4 yarışını 2,3 saniye kala bir türlü bitiremiyordum. Trainer kullandım yine yapamadım. G25 aldım 2. el ama soğudum, rafa kaldıracağım resmen.

Nasıl geçebilirim arkadaşlar? Yardım edebilecek var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekvador -- 2 Ağustos 2012; 22:18:36 >
  • oyunun yapımcısı kapanmış eden games...

şu oyunun her 2 sinide bir kere online oynayamadım ya yeminle içimde ukde kaldı :( fena oyunlar değildi aslında ama tutmadı nedense :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizza

quote:

Orijinalden alıntı: limonli055

şu an oynuyorum

yani?

• quote:

Orijinalden alıntı: MuTLu.

Yahu ibiza champion ship var ya hani. 1.000.000 $ veriyor. H4 yarışını 2,3 saniye kala bir türlü bitiremiyordum. Trainer kullandım yine yapamadım. G25 aldım 2. el ama soğudum, rafa kaldıracağım resmen.

Youtube'dan videosunu izle ordan biraz taktik kapıp geçersin bende senin gibi çok uğraşıp geçemedim videoyu izledikten sonra 3-4 saniye fark atarak bitirdim.
  • Oyundaki yarışlarda anormallik var evet. Botlarla yarışırken çok rahat fark atabiliyoruz fakat süre tabanlı yarışlar inanılmaz zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yıldırım35½

quote:

Yahu ibiza champion ship var ya hani. 1.000.000 $ veriyor. H4 yarışını 2,3 saniye kala bir türlü bitiremiyordum. Trainer kullandım yine yapamadım. G25 aldım 2. el ama soğudum, rafa kaldıracağım resmen.

Youtube'dan videosunu izle ordan biraz taktik kapıp geçersin bende senin gibi çok uğraşıp geçemedim videoyu izledikten sonra 3-4 saniye fark atarak bitirdim.

Hocam 4. viteste giderken kaydırarak, vites küçülterek mi dersin, hepsini denedim ama yok.

G25'i satılığa çıkardım sonunda. Talip var bir kaç tane, satmasam mı diyorum.. Playstation aksesuarları bölümünden bakabilirsiniz. Güzel cihaz gerçekten, belki vazgeçebilirim. Saçma sapan teklifler geliyor. Doğrusu o bölüm beni oyundan soğuttu, sırf bu yüzden satarım. Bir de 100 km'lik yol nedir abi ya, 10km'lik yolda dikkatim dağılıyor, sinir oluyorum bitmiyor diye. Eskiden momo ile oynarken 100 km'lik yol bitiremedim, sürekli mola verip tv izliyordum.

@Hawaii ve diğer arkadaşlar;

Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Vallahi hevesle aldım cihazı daha 5 gün olmadan satacağım. Kafayı yedirdi bana aynı yeri 15 kere oynadım. Virajları bile ezberledim. Hele arazi yarışları otomatik vites olmadan. Vites küçültmeniz gerekiyor tırmanırken falan.. Neyse ya, satmam belki.

Dediğim gibi momo almıştım, 5. gün sattım geçemeyince. Kafayı yedirdi.

Bu arada Euro Truck Simulator oynayan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekvador -- 3 Ağustos 2012; 13:18:13 >

• Arkadaşlar bu arada G25 fren sertlik ayarı var mı? Fren çok sert geldi bana, daha doğrusu halı yok ayağımın altından kayıyor, bu yüzden gevşetmem lazım. Var mı ayarı?

Ayrıca 1 GB güncelleme var, bunu yapmalı mıyım arkadaşlar?

Ter basıyor yav, trainer ile falan geçilmiyor mu? Bu sefer kırarım cihazı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekvador -- 3 Ağustos 2012; 14:53:08 >
  • quote:

Eğer yeterli paran varsa toureg ile denemeni isterim o bölümü. Arazi araçları içinde en iyisi o.

Bence 100 kmlik yarış çok zevkliydi uzun yol yapar gibi gittim zaten 10-15 dakika fark atılıyor 2.ye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yıldırım35½

quote:

Eğer yeterli paran varsa toureg ile denemeni isterim o bölümü. Arazi araçları içinde en iyisi o.

Bence 100 kmlik yarış çok zevkliydi uzun yol yapar gibi gittim zaten 10-15 dakika fark atılıyor 2.ye.

Hocam Touareg ile deniyorum. Hani 3,4 gündür elim vitese, gaza alıştı. Rally yapar gibi kaydırarak, yavaşlayarak, vites atarak gidiyorum. Bir ara 5 saniye fark attım, heyecandan elim takıldı vitese, boşa aldım vitesi, araçta hantal mâlum, yine kaybettim.

• TDU2'yi orjinal olarak aldım uzun zaman önce. Yarışları doğru düzgün bitirmedim bile. En son Hawaii Cup 1 açıldı daha başka yarış yapmadım. Genelde Dodge Charger ile geziyordum. Kumarhaneye gidip poker falan oynuyordum, para sorun olmuyor 20-30M$ falan vardı yani. Sonra saveimi kaybettim baştan başlamak zoruma gitti. Oynamıyorum bayağıdır.
  • Arkadaşlar, elimde orjinal key var ama oyunu korsan olarak indirdim, orjinal keyi yazıyorum kurulumdan önce, kurulum bitiyor. Update yapıyor. Sonra hiçbir türlü oyuna giremiyorum. Elimdeki crack çok eski, son update in küreğini bulamadım. Uplauncher da play e basınca herşey kapanıyo, öyle kalıyo. Yardım edeiblecek biri var mı?
  • arkadaşlar pagani zonda nın hawai de upgrade yeri nerede bulamadım bir türlü arabaya upgrade yapmam lazım. bir de oyundaki bu lastik izi problemini yaşayan var mı benim gibi lastik izleri yerine beyaz pembe gibi şeritler çıkıyor. . .
  • Arkadaşlar tdu 1 deki tdu editör diye bi program vardı arabaları hızlandırabildiğimiz. Bunun gibi bi program varmı tdu 2 de ? Yahu modifiyenin girmediği neresi var ? Rusyada 1500 hp nissan gtr ler gallardolar , aventadorlar var , oyunda 540 hp olmuyor . Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürederim.
  • Ben oyunu yeni kurdum. UpLauncher 1.15 gb bişey güncelledikten sonra "Invalid CDKey" Diye bir hata alıyorum. Çözümünü bilen var mı?
  • Oyunu her yuklemeye kalksam ,sonra basina otursam her zaman dahada
    fazla igreniyorum ,mundar ettiler seriyi ,tdu 1 rulez .
  • quote:

Orijinalden alıntı: mśtfzfr

Ben oyunu yeni kurdum. UpLauncher 1.15 gb bişey güncelledikten sonra "Invalid CDKey" Diye bir hata alıyorum. Çözümünü bilen var mı?

Hallettim tamam.
  • Bu oyunda sürüşü kötü oyunlardan biri. Flatout 3 gibi. Klavyeyle oynamak bile zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHzgn -- 12 Ağustos 2012; 18:22:08 >
  • oyunu set ile oynamak gerekiyor asıl performansı o zaman veriyor klavyede kontrol zor kalkış ise tam sorun oluyor. . .
  • Ya aslında bu oyunun keyfi logitech driving force gt yada g27 ile çıkar ama malum öğrenci adamız para yok.Bari büyüklerden yarın bayramda biraz koparabilsek alcam bi gt
  • 
Sayfa: önceki 424425426427428
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.