Şimdi Ara

Test Drive Unlimited 2 (2011) [ANA KONU] (425. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.742
Cevap
8
Favori
614.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 423424425426427
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tdu2 oynayamayanlar şöyle yapsınlar çözününü bulacaklardır.
    www.zamunda.net adresinden tdu2 oyununu indirsinler torrent şeklinde tabiki sonrada yüklesinler bir güzel. açınca hata verecek tamamdır.sonra internetten crackini indiriyoruz. kopyala yapıştır yapıyoruz ardından "Uplauncher" e tıklayıp yüklenmesini bitirince indirdiğimiz cracki oyunun dosyasına yapıştırıyoruz.böylelikle oynarsınız.Fakat her defasında böyle yapmanız gerekecek. pek zor olmuyor merak etmeyin :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::LasVegas:::

DLC 2 den önce modlu araçlarla oynıyordum.Unpacker yapmıştım , dlc 2 den sonrası için nasıl unpacker yapılabilir tekrar modlu araçlarla yükleyip oynayabilmek için.

Upp.
    Modlu oyunum halen bi önceki patchde duruyor , zaten update kısmı ile girilmiyor oyuna exe ile giriliyor.Modlu olduğundan , orginal son patch yüklü olmadığı için girmeye çekiniyorum banlanırım diye.DLC2 için son patch uyumlu unpacker yani moda izin veren uygulama varmıdır?Modlu araçlarla DLC2 ile nasıl oyuna girebilirim bilen varmı?DLC2 paketi ile birlikte oyunu original olup oyununu online oynayanlar yardım edebilirlermi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur3014

oyun şuan amazonda 7.53$
    http://www.amazon.com/Test-Drive-Unlimited-2-Pc/dp/B002I0JNK8/ref=pd_sim_vg_7

Hocam amazondan turkiyeye kargo olarak gelir mı oyun ? Olmazsa steam den almayı düşünüyorum da nette biraz araştırdım steam
    50-60 kb ile indiriyormuş dosyayı yavas yani ben oyunu torrent ile çeksem sonra steamden serial girsem oluyor mu acaba yardımcı olabilecek arkadaslar var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seal05

quote:

Orijinalden alıntı: onur3014

oyun şuan amazonda 7.53$
    http://www.amazon.com/Test-Drive-Unlimited-2-Pc/dp/B002I0JNK8/ref=pd_sim_vg_7

Hocam amazondan turkiyeye kargo olarak gelir mı oyun ? Olmazsa steam den almayı düşünüyorum da nette biraz araştırdım steam
    50-60 kb ile indiriyormuş dosyayı yavas yani ben oyunu torrent ile çeksem sonra steamden serial girsem oluyor mu acaba yardımcı olabilecek arkadaslar var mı ?

şuan pc download bölümü 15.66$ o bölüm indirime girerse direk cd key veriyor.kutusuz bir şekilde onu bekleyin derim.

• Arkadaşlar ben oyunun korsanını indirdim pachleri yüklerken IP ı mı saptayıp banladılar herhaldeŞimdi oyunun orjinalini almayı düşünüyorum.Oyunun orjinalini alsam Online oynayabilir miyim.İnternet IP im Static
  • tdu 2 yükledim 10 dakka sonra sildim tdu dan devam ettim sürüş dinamikleri aşırı derecede saçma
  • Herkese selamlar..

Geçen TDU2 indirdim oyuna girerken yaklaşık 1gb lık update istiyor fakat hız çok düşük ayrıca biri bizim Ev telefonunu aradğı zaman internet kesilir torrent hariç çoğu yükleme iptal oluyor bu yüzden..

Şimdi ne yapmalayım o güncellemeler ne işe yarıyor tEker teker 1-2-3-4-5 no lu updateleri yapıp 5in crac*k ini kurup mu oynayayım ?

Şimdiden teşekkürler..
    Paylaş:
  • Arkadaşlar yasak biliyorum ama UPTADE 5 in ilacı olan varsa ( sadece ilaç ) bana pm atabilrmi 4 saattir arıyorum 330 mb lık dosyaları indirdim hep SKIRDOW kalsöründe sadece dll dosyası çıkıyor
  • Niang9 arkadaşımızın yaşadığı sorunu yaşıyorum.Eğer elinde olan varsa bana da pm atabilir mi?
  • Arkadaşlar oyunu iyi has oynuyorum fakat arasıra ekrandaki grafikler pembeleşiyor neden acaba
  • A sınıfı yarışlar inanılmaz zorluyor insanı bunun derecesi falan varmı zorluk derecesi?Çıldırıcam yoksa azkaldı..
  • Arkadaşlar daha önce offline olarak oynamıştım fakat online a cesaret edemedim. Merak ettiğim Key nereden satın alabiliriz. Birde keyi aldık diyelim. Zamundadan indirdigimiz oyunda çalışırmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burnout53

Arkadaşlar daha önce offline olarak oynamıştım fakat online a cesaret edemedim. Merak ettiğim Key nereden satın alabiliriz. Birde keyi aldık diyelim. Zamundadan indirdigimiz oyunda çalışırmı.

Keyi internetten alabilirsin(örnek:http://forum.donanimhaber.com/m_38508876/mpage_1/tm.htm). Herhangi bir tam sürüm tdu2 indirirsen cd keyle oyunu çalıştırabilirsin ama tavsiye etmem bir süre sonra sıkıyor 15 gündür açmıyorum oyunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yıldırım35½

quote:

Orijinalden alıntı: Burnout53

Arkadaşlar daha önce offline olarak oynamıştım fakat online a cesaret edemedim. Merak ettiğim Key nereden satın alabiliriz. Birde keyi aldık diyelim. Zamundadan indirdigimiz oyunda çalışırmı.

Keyi internetten alabilirsin(örnek:http://forum.donanimhaber.com/m_38508876/mpage_1/tm.htm). Herhangi bir tam sürüm tdu2 indirirsen cd keyle oyunu çalıştırabilirsin ama tavsiye etmem bir süre sonra sıkıyor 15 gündür açmıyorum oyunu.

Teşekkürler. Offline'a devam o zaman.

• Arkadaşlar TDU 2 oyununda G25 geri vitese takınca boşa alıyor vitesi. Neden acaba?
  • Çözdüm, geri vites tanıtılmamış..

Peki arkadaşlar direksiyon 900 derece dönüyor tamam ama oyundaki araçlarda fark var, tam kavramıyor. Nasıl ayarlayabiliriz?
  • Arkadaşlar direksiyon rahat dönmüyor, hatta şu an hiç dönmüyor TDU 2'de nasıl ayarlayacağız? Baya ağır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyrazed

A5-A4 lisansında bol virajlı bir test var geçemiyorum 1 tane kaldı.Aston martin kadar gerizekalı bir araç yok arkadaş gaza basmaya korkuyorum, kontrolden çıkıyor hemen.Klavyeye acıyorum her seferinde bir tokat yiyor klavye.

Edit : Sonunda...

Sinir hastası oldum o bölümde, araç sağa sola kayıyor sürekli. Hemen arka atıyor. Trainer ile geçeceğim. Resmen klavye parçalandı.

• şu an oynuyorum
  • 
Sayfa: önceki 423424425426427
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.