Şimdi Ara

Test Drive Unlimited 2 (2011) [ANA KONU] (434. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.742
Cevap
8
Favori
614.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 432433434435436
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyu biraz horlatmışım heralde Neyse ben oyunu şimdi ilk defa deniyorum adını duymuştum ama güzel değildir diye oynamadım biraz oyun hakkında bilgilendirirmisiniz beni. Oyun grafkleri muhteşem geldi bakalım nasıl birşey şu an yükleniyor
  • Arkadaşlar oyun low ayarlarda kasıyor. Cpu Control de n 2 çekirdeği de etkinleştirdim fakat yüzde işlemci kullanımı %60ı geçmiyor .Bu durumda %90 kullansa daha iyi olmaz mı? Ya da bu sorunu nasıl çözerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:Romeo_Redline:.

g27 yi kurayım o zaman 23:30 da forzadayım ( artık forza da kalmadı arsası var sadece)

Ayarları yapabildiniz mi hocam?

Bende dfgt le bi türlü tam yapamadım. Ya da ets2 ve city car driving den sonra direksiyonla sürüş çok kötü geldi bana
  • Oyuna zamanında haksızlık etmişiz sanırım.
    Bir hevesle almıştım ama beğenmemiştim o zaman.
    Belki de sebebi yetmeyen sistemimdi.
    Bugün tekrar denedim ve gündüzden beri 8 saattir oynuyorum.. kapatmak istemedim oyunu.
    En sonki nfs rezaletinden sonra iyi geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChelseaSmile

quote:

Orijinalden alıntı: .:Romeo_Redline:.

g27 yi kurayım o zaman 23:30 da forzadayım ( artık forza da kalmadı arsası var sadece)

Ayarları yapabildiniz mi hocam?

Bende dfgt le bi türlü tam yapamadım. Ya da ets2 ve city car driving den sonra direksiyonla sürüş çok kötü geldi bana

sürüş hissi olarak zaten ets 2 nin yanından geçemez o ayrı bir konuda çok kurcaladım en iyi oyunun hazır ayarları yine
  • Arkadaşlar, 2Gb Hatasını düzletmek için yolu yok mu ? PC'im 2GB Ram'li ama oyun kabul etmiyor yinede. Nasıl düzeltiriz ?
  • arkadaşlar biliyorum ki burada birçok tdu 1 sever var acaba tdu 1 online oynama şansımız yokmudur acep yav? tdu 2 ye ısınamadım o sürüşler felan bir değişik geldi yani
  • bende bekliyorum bir hayır sever hamachi vs. bi el atar diye ama ses yok kimsede
  • steamde server bulamıyor daha sonra deneyin diyor,bilgisi olan var mı?
  • Bu oyunu çok seviyordum. Server'larının kapandığına üzüldüm açıkçası
  • ARKADAŞLAR ACİLL YARDIM dfgt kullanıcısıyım TDU 2 yi yükledim direksiyonun bütün ayarlarını yaptım ama ne yaptıysa direksiyonu düzeltemedim sağa çeviriyorum sola dönüyor sola çeviriyorum sağa dönüyor lütfen birisi yardım edebilir mi :S
    İLGİNİZE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER ...
  • İstanbul Beyefendisi kullanıcısına yanıt
    Serverlar halen aktif beyler kapanmadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ben bu oyunu bir süre önce steamde indirimdeyken aldım oyuna girerken launcher ekranında şöyle bir şey yazıyor "your nat type is strict symmetric" bunun anlamı nedir oyunu online oynayamıyorum online hiçbir şeye giremiyorum oyun içerisinde clublara falan giremiyorum ayrıca bazı arabaları alamıyorum mesela mustang shelby alırken dlc falan filan diye uyarı veriyor almıyor arabayı ama bu oyunun steam de dlc paketi falan yok nedir çözümü bir yardım edin lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Creav -- 23 Temmuz 2014; 0:21:28 >
  • oyunu ps3 te oynuyorum, bazı yarışlar var ps3 networ istiyor ps3 nete bağlı olmadan o yarışları yapamıyormuyuz?
    şayet öyleyse çok kısaymış oyun.
  • Arkadaşlar sanırım bu oyunu satın alıp online oynamak için artık çok geç. Buna benzer ETS 2 gibi yenilerde çıkan popüler bir oyun var mı?
  • gazozvar kullanıcısına yanıt
    Bu oyun gibi simulator tarzında online yarış oyunu pek yok.PSdeGT serisi var ama PCde malesef yok.NFS Rivals gibi arcade yarış oyunları oynanabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daxtor55

Bu oyun gibi simulator tarzında online yarış oyunu pek yok.PSdeGT serisi var ama PCde malesef yok.NFS Rivals gibi arcade yarış oyunları oynanabilir.

Teşekkür ederim, umarım biraz GTA biraz TD biraz ETS2 karışık bir simülasyon çıkar. Arcade uzun süreli hiç tad vermiyor bence. iyi günler.
  • Beyler oyuna massive open online racing diyor.
    Oyun online mı? İnternete bağlanamadığım xbox a yükleyecegim. Öyleyse unutayım bu oyunu.

• Ben de bir soru sormak istiyorum;

Geçenlerde ben de tekrar yükleyeyim dedim, Steam "hesabınızı da oluşturun, varsa giriş yapın" falan gibi bişey dedi. Oyunun sayfasına gittim, bi türlü giriş yapamadım. Şifreyi unuttum dedim, epostamı girdim ama bu sefer de "eposta gönderilemedi, adminle iletişime geçin" gibi bir hata mesajı aldım.

Nasıl olacak, Steam'den buna rağmen yüklesem de offline şekilde hiç hesaba falan girmeden devam edebilir miyim?

Yeni hesap açmaya kalkarsam da o CD KEY'i girince "bunu kullanan başka hesap var" diyor haliyle
  • Ormanci kullanıcısına yanıt
    Launcher i acarken internet kapalı olsun. Update yaptiysan sil geri yükle sonra interneti kapa aç ofline de oyna

• 
Sayfa: önceki 432433434435436
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.