Şimdi Ara

Test Drive Unlimited 2 (2011) [ANA KONU] (436. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.742
Cevap
8
Favori
614.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 434435436437438
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aldırmayın şu oyunu,online girme çabası işkence,herşey doğru olmasına rağmen ya serverlarda yada dandik TDU sitesi yüzünden birşeyler ters gidiyor

1 sene önce baya uğraşmıştım,iyi ki indirimden almıştım da zararımız az oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_26 -- 27 Aralık 2014; 21:33:16 >
  • Bende herşeyi doğru düzgün yaptım ama bir türlü giremedim. Hayır anlamadığım arkadaşımda aldı oyunu o online girebiliyor.

Modem değişicem düzelirse haber veririm.
  • Oyunda arabanın sesleri az mı çıkıyor ? Menü sesleri baya çıkıyor ama motor sesi baya düşük çıkıyor.Optionstan kontrol ettim hepsi full.Radyoyu da kapatıyorum fakat hala düzgün bir ses alamıyorum arabadan.

Unoffical patch 0.4 var bende Aventador kullanıyorum.Mesela bu videoda adamın araba baya bağırıyor ama benim oyunda daha düşük bir ses çıkıyor.

Edit:Tamam sorunu çözdüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lady Sylvanas Windrunner -- 7 Ocak 2015; 17:14:50 >

• http://www.bundlestars.com/store/test-drive-unlimited-2/

Test Drive Unlimited 2 €3.33 9 ytl civarı şu anki kurla. İndirim 2 gün kadar sürücek
  • Arkadaşlar herkese selam. Ben bu oyunu geç keşfedenlerdenim bizim ufaklıkla oynayalımn diye aldım. Gayet başarılı ve eğlenceli bence oğlumda çok beğendi 5 yaşında :).

Fakat oyunu ps3'te ilk taktığımda versiyon 1.04 e yükseltilecek diyor indirmeyi başlatıyorum belli biryerden sonra takılıyor "önerilen eylemler" vb vb. internet bağlantımda bir sorun olmamasına rağmen internet arızası gibi gösteriyor.

Güncellemeyi yapmadan açabiliyorum oyunu ama bu bir sorunmudur siz bilgili arkadaşlara sormak isterim.

Ayrıca para hilesi gibi birşey varmıdır ps3 için bu şekilde daha zevkli olacak diye düşünüyorum.

Siz tecrübeli arkadaşlardan yardım ve tavsiye rica ediyorum.

Teşekkürler.
  • Yemin ediyorum gına geldi geçemiyorum şu A5 ehliyetini ya çıldırıcam bilgisayarı parçalıyıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearlessTurkish -- 19 Mart 2015; 19:20:51 >
  • Arkadaşlar aşağıda ilanı verdiğim 2 aylık 0 gibi Logitech Driving Force Gt yi gerek fazla kullanacak vakit bulamamamdan gerekse yapacağım birşey için bütçe oluşturmak amacıyla satıyorum. Bunu almak için gerçekten çok uğramıştım ve hayal etmiştim. Ancak şimdi satmam gerekiyor belki ileride yine satın alırım kim bilir. Eğer ilgilenirseniz ilanımı inceleyebilirsiniz. Fiyat konusunda yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince. Teşekkür ederim.

http://forum.donanimhaber.com/m_106023278/f_//tm.htm#106023278

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünden beri oyuna giremiyorum sorun bende mi arkadaşlar?

DÜZELTME: Sunucular çökmüş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperhan52 -- 8 Ekim 2015; 20:29:11 >
  • Vakti zamanıyla bu oyunu bayağı bir oynamıştım,sürüş dinamikleri iyi olsa sahip olduğu haritayla beraber ses getiren bir yapım olabilirmiş.

• Forza turları başladı ... Kısa bir süre oyundayım..
  • Bu oyuna benzer daha yeni bir oyun varmı?
  • Arkadaşlar oyunu steam den satın aldım. Online oynamak için sitesinden kayıt oldum fakat doğrulama kodu gelmiyor. Yeni üyelik alınamıyor mu sunucular mı kapatıldı ne oldu ?
  • Oyunun online kismi tamamen gitmis sanirim.Ne steamden nede knyazevden giremedim.Offline takiliyorum biraz,hala gideri var valla oyunun yazik ettiler.
  • HyperXCrossfire kullanıcısına yanıt
    Oyuna online olarak girilmiyor fakat oyun satışları devam ilginç.
  • çokta önemli değil. zaten takoz gibiydi araçlar. bunun yarine tdu 1 oynanır hala bu arada cümleten hayırlı bayramlar.
  • Sanada kardeşim. Bu arada Horizon geliyor ne diyorsun ?
  • sensiz olmaz diyorum abi

• .:Romeo_Redline:. kullanıcısına yanıt
    Bu kış sert geçicekmiş paraları doğal gaz için ayırdım..

• Sitede açıldı bu arada https://www.testdriveunlimited2.com/ Yeni arkadaşlar kayıtlarını yapıp oyuna girebilirler.

Oyuna giriş açıldı fakat oyuniçi diğer oyuncuları göremiyoruz şuan. Oda 1 haftaya gelir büyük ihtimal.

Arada bir tozunu alıyorlar işte. Oyun kapandığı için sevinen insanlar var ya ne kadar gamsızlık. İnsanlar para veriyor sonuçta. Açık olmalı tabikide.

• oyunu ilk çıktığında gittim satın aldım.bir daha baştan mı yüklesem eski günlere geri döneyim.ama sanki tdu1 bana daha keyifli geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 434435436437438
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.