Şimdi Ara

Test Drive Unlimited 2 (2011) [ANA KONU] (435. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.742
Cevap
8
Favori
614.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 433434435436437
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar TDU grubuna yazdım ama orası pek aktif değil gibi cevap geleceğini sanmıyorum o yüzden burayada yazıyorum.TDU 2 oynuyorum ancak TDU'daki anılarım canlandı ve tekrar yükledim ilk oyunu ancak bir sorun var.TDU 2'yi Xbox controller ile oynuyorum sorunsuz ancak TDU'da hiçbir şekilde çalıştıramadım.Başka gamepad ile denedim onda da aynı sonuç çalışmadı.Oyun içinde kontrol ayarlarında hiçbir tepki vermiyor gamepadler sadece klavye çalışıyor.Bu sorunun çözümü illaki vardır.Bilen birileri varsa ve yardımcı olursanız çok sevinirim.Şimdiden çok teşekkür ederim.
  • Online oynayan var mı halen ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bubora B kullanıcısına yanıt
    PC 'de kurulu değil fakat hatırladığım kadarı ile sorunsuzca GamePad 'ın çalışması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH_Türk Rock

Online oynayan var mı halen ?

Tdu2 online oynuyanlar bu konuda ve müdavimleri devamlı oyunda.
  • Canimi cektirdiniz indirsem mi ki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bozcaadalı kullanıcısına yanıt
    Evet bencede çalışması lazım ancak malesef bir sorun var.Hem xbox controller ile hemde başka bir gamepad ile denedim 2side başarısız.Yani gamepadlerde bir sıkıntı yok oyunda bir sıkıntı var ama kaç gündür çözemedim bir türlü.Her yeri araştırdım ama bu sorunla ilgili birşey bulamadım.
  • Beyler para hilesi falan var mı ya birkaç tanesi çalışmadı range rover la b4 zor oluyo toureg alcam fakat para yok bilen varsa söylesin lütfen
  • Beyler klavye ile oynuyorum fakat sürüş çok sıkıntılı,ayarlar konusunda yardımcı olabilecek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bubora

Evet bencede çalışması lazım ancak malesef bir sorun var.Hem xbox controller ile hemde başka bir gamepad ile denedim 2side başarısız.Yani gamepadlerde bir sıkıntı yok oyunda bir sıkıntı var ama kaç gündür çözemedim bir türlü.Her yeri araştırdım ama bu sorunla ilgili birşey bulamadım.

kollarlan oyun oynanıyor ama bunun icin oyunun icindeki konturol bölümüne gireceksin ben öyle oynuyorum kollan oyunu ama klavye daha zevkli mavi bir simgesi vardı oradan yapıyordum gecişi klavye ile kol arasında....
  • spencermila S kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim ancak Tdu 2 de bir sorun yok gamepad ile sorunsuz oynuyorum. Benim sorunum Tdu 1 de. Cevap verdiğiniz mesajımın üzerindeki mesajda belirtmiştim. Tdu konusu pek aktif değil gibi olduğu için Tdu 2 konusuna da yazdım. Yinede teşekkür ederim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu oyunu en ucuz nereden satın alabilirim arkaşdaşlar? veindirim ile şimdiye kadar en ucuz kaç tl'ye kadar düştü acaba? teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sangokudbgt

bu oyunu en ucuz nereden satın alabilirim arkaşdaşlar? veindirim ile şimdiye kadar en ucuz kaç tl'ye kadar düştü acaba? teşekkürler..

Steam'de 15.90 TL şu an.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Online nasıl oynayacağız ? aldık oyunu ama tdu2 nin site pert halde üye olamıyorum..

• Bir türlü giremedim online oyuna.

http://postimg.org/image/3sg4vxaab/

Test Drive Unlimited 2 (2011) [ANA KONU]

• Bir ara modem değiştirip tekrar denicem bakalım server lar açıkmı değilmi ?
  • Nasıl bir saçmalıksa arkadaşım şuan online oynuyor.

Ben giriş yaptıgımda ise serverlar kapalı diyor.

Oyuna girerken profil oluşturuyorum . Tdu2.com hesabımı giriyorum fakat nickname kısmına ne yazıcam Tdu2.com'daki handle kısmını orayamı yazıcaz bilen var mı?
  • Online nasıl oynanıyor çözemedim arkadaşlar. Varsa oynayan beni de ekler misiniz?
  • Almayı düşünüyorum fakat server problemi var diyorlar? Bilgi verebilecek biri var mı?
  • Aslında serverlar düzelmiş fakat başka nedenlerden dolayı giremeyenler var.

Bende aldım hala giremedim online.
  • 
Sayfa: önceki 433434435436437
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.