Şimdi Ara

Test Drive Unlimited 2 Kasma Sorunu Yasayan ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
2
Favori
12.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba ben oncelıkle bılgısayarımın ozellıklerını yazıyım
    core2duo 2.2 işlemci
    2gb ram
    512 x1550series ekran kartım mevcut
    goruntu kalıtesıne gore tdu 1 den farkını goremedıgım tdu 2 asırı bı kasma yapıyor grntu ozellıklerını dusurmeme ragmen mınımum sevıyede kasıyor sızın onerebılecegınız bı yol warmı acaba ??

• Ekran kartın eski dostum. Oyunu oynabildiğin için şanslısın
  • Benim sistem, UD4P Anakart üstüne, PhenomII X4 3.2 GHz
    6 GB DDR3 1666 Mhz Ram
    9600 GT ekran kartı
    Ama benimki de kasıyor. Tek nedeni(benim sistem için) XP olması... XP varsa ne yaparsan yap kasar Tolga, önce XP'yi bir W7 yapman lazım artık(eger yoksa) ama ekran kartının eski olduğu da doğru:) Gerçi o ekran kartıyla oynarsın yine de ama her türlü kasar..
  • tesekkuler arkadaslar ben bı an once bı ekran kartı almalıyım gta 4 tede aynı sorunu yasadım asırı kasma vardı ekran kartı ne onerırsınız pekı ıllakı 1 gb olucak ama marka model mesela ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga_ceylan

tesekkuler arkadaslar ben bı an once bı ekran kartı almalıyım gta 4 tede aynı sorunu yasadım asırı kasma vardı ekran kartı ne onerırsınız pekı ıllakı 1 gb olucak ama marka model mesela ?

hd5770 veya hd5750
  • sa arkadaşlar tdu 2 kasma sorununu bende yaşıyorum pc özelliklerini verim

3 gb ram

intel core i3

ekran kartı 2gb atı raedon hd 5470

bu özellikler var oyunda kasmalar oluyo en düşük özelliğe alsam bile çözümü olan varsa yazabilirmi
  • kasma bende de var ince ayar lazım veya oyunu port mu etmişler acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FAR CRY 3 DONMA SORUNU? YARDIM!
    geçen yıl açıldı
    the witcher 2 pc kapanma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende de kasıyordu ayarlarımı düşürdüm mis gibi oynuyorum şimdi

3gb ddr3 ram
    e @2180 dual 2.00 ghz ram
    8800 gt

quote:

Orijinalden alıntı: Yozturkcu

Benim sistem, UD4P Anakart üstüne, PhenomII X4 3.2 GHz
    6 GB DDR3 1666 Mhz Ram
    9600 GT ekran kartı
    Ama benimki de kasıyor. Tek nedeni(benim sistem için) XP olması... XP varsa ne yaparsan yap kasar Tolga, önce XP'yi bir W7 yapman lazım artık(eger yoksa) ama ekran kartının eski olduğu da doğru:) Gerçi o ekran kartıyla oynarsın yine de ama her türlü kasar..

ekran kartın düşük xp'den önceki sebep 9600 gt. 6 gb ram için çok düşük hocam o ekran kartı, en az 8800 lazım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ragnar Frisch -- 3 Ağustos 2011; 1:02:20 >

• laptop ta olduğu için fark eder mi ??
  • Ölü konuyu hortlatmış gibi olacağım ama, tekrardan konu açmak istemedim

Aynı sorunu bende yaşıyorum arkadaşlar. Oyun esnasında sık sık kasıyor. Üstelik canyourunit den baktığımda sistemim oyun için recomended ın da üstünde gözüküyor. Acaba update mi yapmak lazım? Oyunum orjinal değil. Update yaparsam c*ack gidermi? Gitse bile yenisini bulabilirmiyim? Birde oyun açılırken auto update yapıyor yaklaşık 500 mb lık. Ama interneti keserek açtığımda update i yapamıyor ve oyuna offline olarak girebiliyorum. O update i yaparsam sorun çözülürmü sizce?
  • arkadaslar aynı soru bendede var direksiyon 2 saniye geç dönüyor o kadar :D

Yardim edebilecek varsa ve tam ekran oynamak istiyorum lütfen Face Eklesinler Veya Msn :

Msnm : guzel_meleq@hotmail.com

Facem :www.facebook.com/qiseM.Ozturk

Lütfen Ekleyiniz Sorunu Çözelim Sonra Konuısalım ? Yardımım Onada Dokunur Gerçekten....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gizem45

arkadaslar aynı soru bendede var direksiyon 2 saniye geç dönüyor o kadar :D

Yardim edebilecek varsa ve tam ekran oynamak istiyorum lütfen Face Eklesinler Veya Msn :

Msnm : guzel_meleq@hotmail.com

Facem :www.facebook.com/qiseM.Ozturk

Lütfen Ekleyiniz Sorunu Çözelim Sonra Konuısalım ? Yardımım Onada Dokunur Gerçekten....

kızlar genelde sims falan oynar. ilginç..

• benim pcmin özellikleri intel pentium 4 3.2 ghz ekran kartı nvidia geforce gtx 560 kasmadan oynarmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga_ceylan

tesekkuler arkadaslar ben bı an once bı ekran kartı almalıyım gta 4 tede aynı sorunu yasadım asırı kasma vardı ekran kartı ne onerırsınız pekı ıllakı 1 gb olucak ama marka model mesela ?

O işlemciyle yeni ekran kartı alırsan darboğaz yapar önce işlemcini değiştirmeni tavsiye ederim.
  • Test drive unlimited 2'yi steam'den aldım. oyunu yükledim ama kasma sorunu var.video ayarlarını minimum'da oynadım yinede olmadı.Bana ne önerirsiniz ?

3 GB ram

Penitum dual-core İşlemci E6700 3.20 GHz

windows 7 ultimate işletim sistemi

32-bit sistem
  • Ya şunu bilen yardım etsin kaç yıl geçmiş hala aynı sorun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.