Şimdi Ara

Test Drive: Unlimited (ÇIKTI) (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
14.791
Cevap
14
Favori
916.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi bizde bu sistem ne arar yaa.Ben bu sistemi en yakın 5 sene sonra toplarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: m.fatih_

quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Bu oyunda yer alan arabalar NFS MW dan çok daha manyak baksanıza PAGANI ZONDA bile war

o dediğin araç pagani zonda değil koseiseng CCR
    Hayır koseiseng başka bir araç ben ondan bahsetmiyorum.

• @sharks1990 dostum sistemin nedir bilmiyorum ama TDU için şunu söylüyebilirim oyunu oynamak için çok da deli bir sisteminiz olması gerekmiyor yani Zaten oyunun minimum sistem gereksinimleri açıklandı o sistemle üç aşağı beş yukarı aynı sisteminiz varsa belli başlı bazı ayarları düşürerek akıcı bir şekilde oynanacak sanırım Oyunun betasında kullanılan sistem de işlemcisi dışın da canavar değildi hani, ama beta olmasına rağmen çok akıcı oyananıyordu. Orta seviye bir sisteme sahip örneğin amd64 3000 veya 3200 işlemci, 1gb ram, ati x1650 işlemcili bir kart veya geforce 6800 serisi-7 serisi bir kartla gayet rahat oynanacağını umuyorum.
  • CD-KEY aldım şimdi betayı indirmeye sıra geldi.
  • @Pinky_Demon dostum eğer ki betayı denersen izlenimlerini yazıver
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: m.fatih_

quote:

Bu oyunda yer alan arabalar NFS MW dan çok daha manyak baksanıza PAGANI ZONDA bile war

o dediğin araç pagani zonda değil koseiseng CCR
    Hayır koseiseng başka bir araç ben ondan bahsetmiyorum.

ya demeyin suna koseiseng arabanin adi Koeningsegg

Cik lan artik dayanamiyorummm

• 575M'yi kullanmak için sabırsızlanıyorum. Bakalım ne zaman görebileceğiz oyunu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: venom800

@Pinky_Demon dostum eğer ki betayı denersen izlenimlerini yazıver
    Hacı çok yawaş geliyor iptal ettim yüklemeyecem. Zaten demosunun çıkması yakındır.
  • quote:

quote:

@Pinky_Demon dostum eğer ki betayı denersen izlenimlerini yazıver
    Hacı çok yawaş geliyor iptal ettim yüklemeyecem. Zaten demosunun çıkması yakındır.

İyi etmişsin Dediğin gibi demoda çıkar yakında onu yükleriz artık

• arkadaşlar bu oyun gerçekten muhteşeme benziyor ayrıca lamborghini videosu mükemmel acaba bu videonun daha kaliteli bi linki varmı indirmek için demo çıkana kadar izleyelim bari
  • arkadaslar, bilgisayarin oyunu calistirmasi icin en onemli olan sey ne acaba??? (ram mi, ekran karti mi, islemcisi mi) sanirim benim bilgisayar oyunu bile acamiyacak
  • Hepsi önemli ama en önemlisi ekran kartı.
  • quote:

@sharks1990 dostum sistemin nedir bilmiyorum ama TDU için şunu söylüyebilirim oyunu oynamak için çok da deli bir sisteminiz olması gerekmiyor yani Zaten oyunun minimum sistem gereksinimleri açıklandı o sistemle üç aşağı beş yukarı aynı sisteminiz varsa belli başlı bazı ayarları düşürerek akıcı bir şekilde oynanacak sanırım Oyunun betasında kullanılan sistem de işlemcisi dışın da canavar değildi hani, ama beta olmasına rağmen çok akıcı oyananıyordu. Orta seviye bir sisteme sahip örneğin amd64 3000 veya 3200 işlemci, 1gb ram, ati x1650 işlemcili bir kart veya geforce 6800 serisi-7 serisi bir kartla gayet rahat oynanacağını umuyorum.

ya genelde verilen sistem gereksinimlerinde oyunlar akıcı bi şekilde çalışmıyo.Çok düşük fbs ler nedeniyle oyun oynanmıyo.Umarım optimizasyonu güzel yapılmıştır.Eğer öle değilse sistemi değiştirmeyi düşüncem.Bu oyunu çoktan beri bekliyorum.Burada demo muhabbetleri çok geçiyo ama sanırım demo yu çıkarmıcaklar.Şurada ne kaldı oyunu çıkmasına.Bide benim sistem p4 2.4 1gb ram fx5500 256 mb tek korkum ekran kartından.Ondan sorun çıkarmazssa rahatça oynarım oyunu diye umuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanTnçr -- 28 Ocak 2007; 19:32:05 >

• FX 5500 ile hiç birşey bekleme bence çok kötü çalışacaktır.
  • ekran kartinin ne oldugunu nasil ogreniyoruz acaba???
  • quote:

Orjinalden alıntı: switel

ekran kartinin ne oldugunu nasil ogreniyoruz acaba???

• buldum buldum... "ATI Mobility Radeon Xpress 200 series" benimkisi... acaba calistirir mi bu oyunu??? sanirim calistirmayacak
  • Çalışması için mucize gerekiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: switel

buldum buldum... "ATI Mobility Radeon Xpress 200 series" benimkisi... acaba calistirir mi bu oyunu??? sanirim calistirmayacak

Garantisi varmı
  • quote:

Çalışması için mucize gerekiyor.

insallah mucize olur o zaman. ben yine de alacam bu oyunu calistirmasa bile... ekran ayarlarini dusuk yapsam falan yine de imkansiz mi???
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.