FX 5500 ile hiç birşey bekleme bence çok kötü çalışacaktır.
Deme ya.Ozaman en kısa zamanda bu kartı değiştirmem lazım.6600 gt iyi gelir.Onu almak lazım
inşallah imzamdaki sistemle 1280.1024 full detay oynarım(sadece oyundan 2xaa 4xaf açıkken) şu anda tek dört gözle beklediğim oyun bu oyun gerçekten videodakiler gibiyse bu oyun nfs serilerini siler atar oyundaki bütün arabaları denemek çok da kolay olmayacak gibi
la bu oyun için ekran kartı alınır
sistem gereksimleri açıkladınız mı bilmiyorum ama açıklanmış
Test Drive: Unlimited'ın sistem gereksinimleri açıklandı
Atari'nin merakla beklenen yarış oyunu Test Drive: Unlimited'ın sistem gereksimleri açıklandı. Oyunu oynayabilmemiz için en az Intel P4 2.4Ghz veya AMD Athlon 2800+ işlemcileri ve ATI Radeon 9800 256MB VRAM veya Nvidia 6600 GT 256MB VRAM ekran kartları gerekiyor. Ekran kartlarının en az Shader Model 2.0'ı desteklemesi tavsiye ediliyor. Ayrıca Ram olarak 512 MB yeterli olsa da 1 GB Ram tavsiye ediliyor. Oyunun sabit diskte kapladığı alan ise 8 GB olarak gösteriliyor. Oyun, 2 Mart 2007 tarihinde piyasaya sürülecek.
quote:
Orjinalden alıntı: nolamaz
sistem gereksimleri açıkladınız mı bilmiyorum ama açıklanmış
Test Drive: Unlimited'ın sistem gereksinimleri açıklandı
Atari'nin merakla beklenen yarış oyunu Test Drive: Unlimited'ın sistem gereksimleri açıklandı. Oyunu oynayabilmemiz için en az Intel P4 2.4Ghz veya AMD Athlon 2800+ işlemcileri ve ATI Radeon 9800 256MB VRAM veya Nvidia 6600 GT 256MB VRAM ekran kartları gerekiyor. Ekran kartlarının en az Shader Model 2.0'ı desteklemesi tavsiye ediliyor. Ayrıca Ram olarak 512 MB yeterli olsa da 1 GB Ram tavsiye ediliyor. Oyunun sabit diskte kapladığı alan ise 8 GB olarak gösteriliyor. Oyun, 2 Mart 2007 tarihinde piyasaya sürülecek.
2 mart 2007 ölme eşeğim ölme
amerika çıkış tarihi 16 şubat galiba bizde onu indiririz
quote:
Orjinalden alıntı: switel
quote:
Orjinalden alıntı: greatchecker
Sakın deneme ben aynısını yaktım. Allahtan garantisi vardıda değiştirdiler
Arkadaşlar oyunun avrupa çıkışı 2mart diye endişe etmeyin zira 2 hafta sonra zateb amerika da oyun çıkıyor Oradan bir kaç gün sonra gelir buraya ama ben bu oyunun orjinalini almayı düşünüyorum çünkü bu tarz kaliteli yarış oyunları çok fazla gelmiyor artık. Nfs III Hot Pursuit in orjinali var zamanın da almıştım Bir de bu oyunu son çıkan nfs serileriyle (mw,undergraund1-2, carbon) karşılaştırmayın. Belki undergraund seriye farklı bir hava verdiği için iyi sayılabilir ama mw eski nfs yi yakalamaya çalışıp başaramamış ve hataları olan bir oyun! Carbon dan bahsetmek istemiyorum bile o kadar nefret ettim artık Neyse kotanız hala sağlamsa youtube dan videoları izlemeye devam Demo da yakında çıkar inşallah da tam sürüm çıkana kadar ön inceleme yapma şansımız olur
quote:
Orjinalden alıntı: venom800
Arkadaşlar oyunun avrupa çıkışı 2mart diye endişe etmeyin zira 2 hafta sonra zateb amerika da oyun çıkıyor Oradan bir kaç gün sonra gelir buraya ama ben bu oyunun orjinalini almayı düşünüyorum çünkü bu tarz kaliteli yarış oyunları çok fazla gelmiyor artık. Nfs III Hot Pursuit in orjinali var zamanın da almıştım Bir de bu oyunu son çıkan nfs serileriyle (mw,undergraund1-2, carbon) karşılaştırmayın. Belki undergraund seriye farklı bir hava verdiği için iyi sayılabilir ama mw eski nfs yi yakalamaya çalışıp başaramamış ve hataları olan bir oyun! Carbon dan bahsetmek istemiyorum bile o kadar nefret ettim artık Neyse kotanız hala sağlamsa youtube dan videoları izlemeye devam Demo da yakında çıkar inşallah da tam sürüm çıkana kadar ön inceleme yapma şansımız olur
doğru diyon nfs serisi konusunda sana tamamen katılıyorum şu oyun inşallah logitech momo racing dikreksiyonla güzel oynanır
@kızılejder momo racing ile oyunun iyi bir şekilde oynanacağına eminim zaten piyasa da adam gibi direksiyon sayıyı bir elin parmağını geçmiyor. Logitech de direksiyon işinde çok iyi ve her zaman sağlam ürünler yapıyor. Yeni çıkan bir oyun zaten direk momo ve g25 e optimize ediliyor Örneğin nfs carbon oyunu için bile ea firması logitech g25i öneriyor. Gerçi bu kadar arcade tadında bir oyun için g25 nasıl olur bilemem ama TDU için momo ve g25 in çok iyi performans vereceğine eminim
yeni duz vides ozellikli kol cokmis (devriyaji falan da var)... bu oyun icin o bile alinir walla...
super bi alet yaw.. bu aletle super olur bunu oynamasi. ama fiyati biraz cep yakiyor. 350ytl civariymis
Ah bide biraz daha ucuz olsa off off bunla TDU oynamak
Logitech g25 in fiyatı Türkiye'de 350dolar+kdv olacak. Ürün şu anda stoklara girdi ama sadece 30 adet getirildi bu parti bitince yeni partinin ne zaman geleceği belirsiz o nedenle g25 alacaklar elini çabuk tutsun
Yuotube videolarına devam edelim bari.
Bu arada arabanın camlarını bile açıp kapatabiliyoruz .ferrarinin seside çok güzel ve heralde biz bu oyunu en güze l kokpit camerasından oynucaz heralde
Videolar gerçekten çok iyi @HRNclk777 kardeşimizin de söylediği gibi bu oyundaki en önemli detaylardan birisi de bu camları ve kapıları açıp kapamak. Basit bir şey gibi görünüyor ama bu tür şeyler yarış oyunlarına gerçekçilik katar ve atmosfere girmenizi sağlar Böylece hakikaten kendinizi bir ferrari nin içinde hissedebilirsiniz Seslere zaten diyecek bir şey bulamıyorum çok iyi özenmişler Bir de şu araba satın almak için galeriye gidip alacağımız arabayı deneme olayına çok sevindim. Aklımda hep böyle bir şey vardı neden yapılmıyor diyordum kısmet test drive unlimited emiş